Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka - 54

QUOTE(Tina* @ 2010 04 01, 14:18)
Mano itariu delospermos alpinariume issalo. Gaila  verysad.gif Man jos bene graziausiai is kiliminiu zydi.

Na va, o aš pasodinau garbingiausioj aukščiausioj vietoj, pasirodo, jautrios. Bet pas mane, kaip suprantu, atsigauna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2010 04 01, 18:14)
Na va, o aš pasodinau garbingiausioj aukščiausioj vietoj, pasirodo, jautrios. Bet pas mane, kaip suprantu, atsigauna. smile.gif

atžels normaliai 4u.gif
Atsakyti
As tai smulkiai savuju netyrinejau, gal ir yra po senom sakutem daigeliu g.gif i visuma aki uzmeciau, nekaip pasirode ir pamaniau, kad issalusios.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2010 03 31, 23:13)
Na jau šilagėlė negalėjo nušalti, pažiūrėk gal koks kirminas šaknis pagraužė.

ok, panagrinėsiu vel;iau gal, bijau judint kol kas, gal atžels.
o gal ji iššuto unsure.gif po sniegais - ten storai buvo.

QUOTE(Feniksas45 @ 2010 04 01, 16:33)
pas mus pajūryje nors ir šilčiau ,bet vistiek šaltis padarė nuostolių dalis rožių iššalo,nors jau daugelį žiemų buvo atlaikiusios ,tai irgi nusprendžiau daugiau su jomis ,,nedraugauti,, verysad.gif ir kamieninę per mažai buvau aprišus matyt ,nes tik stiebas žalias ,o šakelės be gyvybės ženklų...

manau neskubėk su jom atsisveikint. palauk dar šiek tiek, ir genėk visai trumpai 10-15 cm, jei jau atrodo kad negyvos šakos ...
daugelis rožių labai gajos, atželia puikiausiai - o rodos nė gyvybės ženklų nebuvo.
tai juk vėlai želiantis/bundantis augalas.

mano didžioji "Simpatija" irgi atrodo visa pajuodusi - būtų neįtikėtina, jei nušaltų. kad apšalo - tai taip, bet tai niekis.
tik galėjo uošvis jos rudenį negenėt. vis mažesni apšalimai būt buvę. Nors, kita vertus, stiprus atjauninimas jai bus visai gerai, senutei smile.gif.

Tiesa, kartais buvusios dengtos rožės atrodo nušalusios, bet iš tiesų jos yra iššutusios dėl to, kad per anksti rudenį dengtos, ir pašunta dar prieš speigus.
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2010 04 01, 23:39)
ok, panagrinėsiu vel;iau gal, bijau judint kol kas,  gal atžels.
o gal ji iššuto  unsure.gif po sniegais - ten storai buvo.

Pas mane gėlyne jos buvo po 2 metrų sniego sluoksniu ir gyvos gyviausios. Auga prie tako, tai kasmet gauna išbandymą sniego sluoksniu, Šiemet ypatingai storai buvo apklotos.
Atsakyti
aš tai nelepinau savo rožių,jos pas mane pietineje pusėje auga tai niekada nedengdavau , išskyrus kamieninę, blush2.gif gaila tik poros krūmelių ,kurie per visą vasarą žydėdavo ,iš geltonų virstančiais į oranžinius tamsiai bordo žiedais,o svarbiausia atsparios visoms ligoms,gal tiesiog jos labai nusilpo nuo gausaus žydėjimo iki vėlyvo rudens...ir neatlaikė ,na bus matyti.gaila ,kad kai sodinau dar nesirgau gėliomanija ,tai pavadinimo nežinau...vat aš kol iš rudens negenėdavau atlaikydavo visas žiemas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 02 balandžio 2010 - 09:42
QUOTE(rokoko @ 2010 04 01, 23:39)
mano didžioji "Simpatija" irgi atrodo visa pajuodusi - būtų neįtikėtina, jei nušaltų. kad apšalo - tai taip, bet tai niekis.

Simet mano rozes irgi kazkokios negrazios, kai atidengiau.
Atsakyti
Sveikos. Atsimenate, klausiau koks cia medis blush2.gif
user posted image
tai tikrai cia slyva. Siandiena ejau pro sali ir ziuriu kazkas ant jos kabo, bet tokios mazos tos slivytes, tai tik is kvapo su dukryte supratome bigsmile.gif Jus tikros profes thumbup.gif
Bet turbut kieme tokio sodinti neverta, ji graziai zydi, bet naudos nera g.gif
Atsakyti
Sveikos, panos 4u.gif

Sveikinu visas sulaukusias pavasario 4u.gif .
Turiu klausimuka blush2.gif .. Gal galite patarti kaip geriau persodinti maumeduka, kuris yra 2-3 metu amziaus ax.gif .. ar jau laikas? ir kaip ji persodineti, kad jo neprarasti.. labai noriu persivezti si grazu medeli pas save i nauja sklypa, tik va, bijau ka nors sugadinti.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaip paruošti duobę gluosniui ant koto. SOS
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 04 02, 10:05)
Simet mano rozes irgi kazkokios negrazios, kai atidengiau.

maniškė viena po durpėm pašuto - per vėlai matyt nukračiau, tik sekmadienį.

QUOTE(Bijuna @ 2010 04 02, 12:49)
Bet turbut kieme tokio sodinti neverta, ji graziai zydi, bet naudos nera  g.gif

yra žiedai pavasarį, yra vaisiai - o kokia dar nauda?
o patinka/nepatinka ar gražu/negražu - skonio reikalas

Atsakyti
aš savo blindę žadu irgi greičiausiu laiku persodinti i kitą vietą, bet žemę tai imsiu paprastą sodo ir tiek ,nes įsivaizduoju ,jog visi gluosniai nėra išrankūs,gal tik drėgmę labiau mėgstantis.
Atsakyti