Sveikutes, va be ziurinedama savo foto radau senute, met senumo nuotraukyte, i atspindziu tema
Atkapsčiau pagaliau kaip nustatyti Custom WB, dedu rezultatą natūralim apšvietime
Gerai, ar bandyti iš naujo?
Dabar pamačiau, kad custom tas info lipdukas geltonuoja, bet jis ir nėra baltas, kaip pati dėžutė, iš 3, sakyčiau, realiausia spalva, nes kiti balti.
Gerai, ar bandyti iš naujo?
Dabar pamačiau, kad custom tas info lipdukas geltonuoja, bet jis ir nėra baltas, kaip pati dėžutė, iš 3, sakyčiau, realiausia spalva, nes kiti balti.
labas, koleges
si karta be nuotrauku, tik kad simta metu nerasiau, tai norejau bent pasisveikint. Is sios dabartines temos visu nebeprikomentuosiu, bet man labiausiai istrigo vilijos atspindys burbule. Smagu kad cia meistraujat nuotraukikes ir tema gyvuoja
Na o as tikiuosi daugiau tiek ilgai nedingt, ir neuzilgo pasirodysiu ne vien zodziais .
O velyku tai as kazkaip nelabai megstu, tai nezinau ar bus is manes kas nors sia tema
si karta be nuotrauku, tik kad simta metu nerasiau, tai norejau bent pasisveikint. Is sios dabartines temos visu nebeprikomentuosiu, bet man labiausiai istrigo vilijos atspindys burbule. Smagu kad cia meistraujat nuotraukikes ir tema gyvuoja
Na o as tikiuosi daugiau tiek ilgai nedingt, ir neuzilgo pasirodysiu ne vien zodziais .
O velyku tai as kazkaip nelabai megstu, tai nezinau ar bus is manes kas nors sia tema
uj, vijja, ne vilija, ne taip suziurejau, sorry .
Ruta, man tavo wb koreguotinas, bet ne taip zymiai, sakykim sueis (nebent gal kiti ka papriestaraus). Ir ten tikrai lempute ne saulute? nes tada kazkaip per mazai melynumo kaip naturaliam.
Ruta, man tavo wb koreguotinas, bet ne taip zymiai, sakykim sueis (nebent gal kiti ka papriestaraus). Ir ten tikrai lempute ne saulute? nes tada kazkaip per mazai melynumo kaip naturaliam.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 29, 15:48)
uj, vijja, ne vilija, ne taip suziurejau, sorry .
Įdomu ką kiti pasakys, nes man pačiai kaip ir gerai atrodo, bet kad neįgudus akis dar WB
Nuėjau patikrint, tai tikrai saulutė, ne į tos nuotraukos exif pažiūrėjau
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 16:02)
Įdomu ką kiti pasakys, nes man pačiai kaip ir gerai atrodo, bet kad neįgudus akis dar WB
o va cia negerai, spraga as cia etatinis mokytojas kaip wb paziuret . Zodziu nueini i fotosopa, pasirenki pipete, paspaudai ant savo baltos spalvos ir ziuri ka rodo color. Jei wb geras, turi buti mazdaug R=G=B. Tolerancija cia skonio reikalas, bet man mazdaug +-10 skirtumas jau matosi plika akim, ypac jei turi side-by-side palyginima
Sveikos visos ir visi
Matau temelė juda į priekį.Šaunuoliai.
Labai daug vėl naujų veidų.
Juju kur taip ikgai dingus buvai,a? Su kuo tu vartai tas fotkes, vartyk su ps ir problemu nebus, jei vartai kokia is paprastesniu programeliu, tada buna kad pazaidzia su spalvom. Beje su pirkiniu, tikrai geras aparatas, piuikiai su triuksmais tvarkosi.
Ai pamirsau, ruta paskutiniuose nd nesimato skirtumo visai tarp skirtingu balansu. viskas vienoda, o skirtumas tikrai turi buti.
Juju kur taip ikgai dingus buvai,a? Su kuo tu vartai tas fotkes, vartyk su ps ir problemu nebus, jei vartai kokia is paprastesniu programeliu, tada buna kad pazaidzia su spalvom. Beje su pirkiniu, tikrai geras aparatas, piuikiai su triuksmais tvarkosi.
Ai pamirsau, ruta paskutiniuose nd nesimato skirtumo visai tarp skirtingu balansu. viskas vienoda, o skirtumas tikrai turi buti.
QUOTE(Ievosius @ 2010 03 29, 16:25)
Sveikos visos ir visi
skirtumas nebutinai turi buti, tarkim fotkini prie debesio, kur temperatura 7000K, fotike statai debesi ir gauni beveik tobula balansa, auto prie tokio apsvietimo neblogai tvarkosi, o custom irgi gali pasisekt.
Zodziu reik vertint tik custom, kiti tik siaip, palyginimui.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 29, 16:24)
o va cia negerai, spraga as cia etatinis mokytojas kaip wb paziuret . Zodziu nueini i fotosopa, pasirenki pipete, paspaudai ant savo baltos spalvos ir ziuri ka rodo color. Jei wb geras, turi buti mazdaug R=G=B. Tolerancija cia skonio reikalas, bet man mazdaug +-10 skirtumas jau matosi plika akim, ypac jei turi side-by-side palyginima
Nu va, galvojau be PS kol kas prasisuksiu, turiu tik PhotoScape
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 16:47)
Nu va, galvojau be PS kol kas prasisuksiu, turiu tik PhotoScape
na tame tavo photoscape yra color picker linkas
QUOTE(Ievosius @ 2010 03 29, 15:25)
Aj turejau asmeniniu dideliu bedu, ne iki kompo ir juolabiau fotografavimo buvo Dabar jau palengva griztu i senas vezes, jei jau fotika i rankas paemiau Be to tuo metu, temos tempai buvo nezmoniski, o dabar ziuriu aprimo biski Beje gaila kad mane ishtrine is sarasu Ka jei noresiu grizt vel ND daryt?
O D90 labai patenkinta (tfu tfu tfu ), labiau nei d40 Vien filmavimas labai smagus priedas, vaika pafilmuoju prisiminimam
Malonu kad nepamirsot Nes kol kas ti Tiny ir tave uzmaciau, o visi kiti nauji
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 14:33)
Atkapsčiau pagaliau kaip nustatyti Custom WB, dedu rezultatą natūralim apšvietime
Man atrodo gerai, buciau prisikabinus, kad naturaliam apsvietime lempute pasirinkai,ne saulute ar debeseli, bet kaip supranti uzrasydama suklydai...