Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 27, 21:49)
Išvada, jokiu būdu nenaudoti tos programos nuotraukų pozicijos keitimui.
Beje, jei pirkai nikon - tai turėjo būti view NX programa. Apvertimui naudok ją. O dėl nuotraukų tai nežinau, tikriausiai jau nebeįmanoma atstatyti.

Ok. Aisku. Reikias ne pas mane kazkas ne to. Aciu.
Taip as ir naudojau visada NX`a, bet va kai pradejau irasyneti i CD, tai emiau foto is folderiu, ne per NX, bet nuotraukos ten guli neapverstos,o NX rodo apverstas, todel ir pradejau su Viewer`iu vartyt doh.gif Na tiek to, irasinesiu i CD nepaverstas ......

Aciu labai uz greita informatyvu atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 27 kovo 2010 - 21:56
hi.gif Bandau grįžt pas jus, jau ne pirmą kartą padariau dingau blush2.gif Bet kad paskutinį mėnesį nebuvo kada su fotiku pabendraut.
Keliu savo trečią ND
user posted image
Ir ketvirtą
user posted image
Jau galvojau reikės kokias 3 temas skaityt, bet, žiūriu, nedaug prikalbėjot per mėnesį, tai ne tiek ir daug skaitymo turėsiu. ax.gif
Bandysiu dabar įveikt 5ND smile.gif
Atsakyti
Ruta man tavi nd gerai.
Aciu uz pamokele.Reiks bandyt.O velykine tema labai thumbup.gif nes manau pas visus artimiausiu metu bus velykines "atributikos" tai galima bandyt...frederica labai grazus tavo darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 27, 21:49)
Pabandžiau ir aš, ką su mano medžiu padarė...
Išvada, jokiu būdu nenaudoti tos programos nuotraukų pozicijos keitimui(nes net vieną kartą apvertus kenčia kokybė, o jei daugiau... ).
Beje, jei pirkai nikon - tai turėjo būti view NX programa. Apvertimui naudok ją. O dėl nuotraukų tai nežinau, tikriausiai jau nebeįmanoma atstatyti. sad.gif  4u.gif

keista, visada vartau nuotraukas su sia programa ir niekada nepadaro beverciant net menkiausio pakitimo g.gif
dabar specialiai psiemiau pasidariu kopija foto ir viena apvarciau kita ne ir po to palyginau ir nieko....
gal kazkokie nustatymai yra ....
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 03 28, 15:33)
keista, visada vartau nuotraukas su sia programa ir niekada nepadaro beverciant net menkiausio pakitimo  g.gif
dabar specialiai psiemiau pasidariu kopija foto  ir viena apvarciau kita ne ir po to palyginau ir nieko....

Pabandyk daugiau kartų apverst. Po vieno apvertimo, bent jau pas mane buvo pakitimai, tik labai nežymus. 10 kokių kartų apversk smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 14:35)

thumbup.gif kiaušiniai.

QUOTE(Adeks @ 2010 03 27, 22:04)

Pirmoje norėtųsi platesnio kampo - daugiau aplinkos, nes kadras visiškai neinformatyvus 4u.gif Bet super, kad pabandei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 03 28, 14:33)
keista, visada vartau nuotraukas su sia programa ir niekada nepadaro beverciant net menkiausio pakitimo  g.gif
dabar specialiai psiemiau pasidariu kopija foto  ir viena apvarciau kita ne ir po to palyginau ir nieko....

Pas mane irgi niekada tokio nebuvo, kol buvo senas kompas, ir senas fotikas buvo rolleyes.gif
Nzn ka kaltinti g.gif Ir kas keisciausia ne kiekviena foto sukontrastina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 28, 02:26)

Gerai nd...

Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 28, 15:29)
Pabandyk daugiau kartų apverst. Po vieno apvertimo, bent jau pas mane buvo pakitimai, tik labai nežymus. 10 kokių kartų apversk smile.gif.

ir vienokia ir kitokia foto apvarciau po daug krtu na ir -nieko biggrin.gif
cia gal nuo programos versijos priklauso, gal naujesneje versijoje tokie ciudai dedas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 28, 18:59)

Pirmoje norėtųsi platesnio kampo - daugiau aplinkos, nes kadras visiškai neinformatyvus  4u.gif Bet super, kad pabandei  thumbup.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 14:35)
Mano praeitų metų velykos biggrin.gif , gal kam patiks taip padabinti velykaičius biggrin.gif [img]

Grazu bigsmile.gif Nors man asmeniskai kai kur per daug detaliu, bet cia skonio reikalas irnesakyk.gif

Sveikos.
Bandau parodyt nuotraukas,tik kai nuejau prie prudo saule pasislepe ir vejas atsirado doh.gif tai nelabai matosi blush2.gif

Kazkas cia su spalvom negerai g.gif Atspindys yra, bet nelabai idomus blush2.gif

QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 28, 02:26)
Keliu savo trečią ND

Gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Bandau parodyt nuotraukas,tik kai nuejau prie prudo saule pasislepe ir vejas atsirado doh.gif tai nelabai matosi blush2.gif

Atspindys matosi smile.gif tik va su WB tai labai labai jau kazka netaip padarei.... zaliuoja viskas.... Kompozicija ne pati idomiausia... bet tikrai saunu, kad bandai ir darai... 4u.gif
Atsakyti