Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2010 03 27, 00:01)
Na kad jau apie portretus tai labai noreciau jusu nuomones.Kas negerai ir kaip apkarpyt,nes as niekaip nesugalvoju doh.gif

Nezinau net, gal sonus apkarpyciau g.gif Siaip keistai atrodo, kaip per ruka, bet nera blogai 4u.gif

QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 00:02)
Sory,kad kartojuos, labai rūpėjo išbandyti.Na lyg ryškesnė per flickrą ar man tik taip atrodo g.gif

Ryskiau smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 27, 00:02)
O as greitu laiku turesiu labai maza modeliuka.... Nepilnai poros menesiu.... tai gal kas kokiu ideju del fonu ir del papildomu detaliu mesteltu...  blush2.gif 

Cia gali ideju pasiieskot 4u.gif
Cia vienas,
kitas ir dar vienas 4u.gif
Dar viena radau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 26 kovo 2010 - 23:41
Siek tiek spalvas patvarkiau ir pakarpiau.... cia minimaliai ka is picture managerio ispesti galejau, nes ant lapaius neturiu PS...
user posted image
Esant galimybei dar su PS akytes ryskinciau...
Ich, dekui uz nuorodeles....

http://www.flickr.co...ger/3463443662/ Kur tokia kepuryte gauti wub.gif Nereali.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 26 kovo 2010 - 23:41
QUOTE(Akasha @ 2010 03 27, 00:35)
Kur tokia kepuryte gauti  wub.gif  Nereali.... smile.gif

Manau SM galima rasti kas tokia numegztu, gal net grazesne tongue.gif
Atsakyti
Aciu.Originale labai spalvos oranzines kaip "parselio".Zaidziau zaidziau su ps,bet dar neisisavinau kaip ir ka daryt.Visai neblogas tavo variantas,bet galvoju gal isvis kvadrata daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 27, 00:45)
Aciu.Originale labai spalvos oranzines kaip "parselio".Zaidziau zaidziau su ps,bet dar neisisavinau kaip ir ka daryt.Visai neblogas tavo variantas,bet galvoju gal isvis kvadrata daryt g.gif

Na kaip bebutu kvadratas man siai foto nelabai kaip atrode.... per daug griezta kompozicija gaunasi... Ir nebelieka to zaismingumo.... Bet cia tik mano nuomone... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 12:56)
Kadangi nesu tikra, ar pavyks ka nors isgauti i tema iki savaites pabaigos, keliu is nesenu archyvu pora  ax.gif

pirmoje faini atspindukai vandenyje. Medžius norisi matyti kaip kitaip įkomponuotus. Antroji išplaukusi. Nelabai kaip žiūrisi.

QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 13:14)
O as sendien ne i tema pavarysiu.... Bet bandziau auto su katinu padaryt... tai sunervino, kad pulteliu niekaip neisejo paslepti  doh.gif  o katinui labai nepatiko fotkintis, tai laikyti reikejo  ax.gif  Nenuorama jis pas mane... schmoll.gif
pirmoje pultelis man visai nemaišo. Tik įsisprauusi į vieną kampą, bet suprantu, kad nelengva auto fotografuoti, gerai nutaikyti. Aš pultelio neturiu, tai dar ir palakstyti tenka smile.gif
Antroji kirpimas fainas. Tik skruostai išdegę kliūna.
Kūdikėlio fotografavimui dar Dina Marie fotografijas pasižiūrėk. Populiarūs dabar tie kokonai megzti, paprastai juos ir sunarplioti. Dar medžiagėlės įvairios, spalvotos, taškuotos.
Patalpą, kurioje fotografuosit, pašildykit gerai, kad ir išrengti galėtumėt ilgesniam laikui. Net ant lapelio gali susirašyti ką kaip po ko fotografuosi. Mažutukai dar visiškai, gailas tokius varginti kilnojant, perrenginėjant ir t.t.
Bet smagu turėtų būti.

QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 16:24)
As, kadangi nelabai turiu modeliu  biggrin.gif , kankinu vis savo maziuka  ax.gif

pirmoji visai faina. Nelabai ir blykstė trukdo. Antroje pasirinkta diafragma man asm. nepasiteisina.

QUOTE(ich @ 2010 03 26, 17:12)
Noelle, tu fotografija gal studijavai?
kursus tik lankiau

QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 19:14)
Kadangi nieko doro nesugalvojau, tai i atspindziu tema keliu archyvine  ax.gif

fotogeniški šachmatai. Jei archyvinė, ir kol kas neturi idėjų atspindžių temai, nenorėtum pakartoti šitos su šachmatais? Sudėk taip pat, o gal kitaip, ir pasisukinėk aplinkui.

QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 19:28)
Kokia turi būti foto? Šiuo atveju kalbu apie  vaiko portetuką, nes labai myliu portetus. Kas turėtų būti portetinėje foto, kad ji būtų įdomi žiūrovui ne tik mamai biggrin.gif
ir į temą portretukas. Akutėse fotografas atsispindi smile.gif Gražutė mergytė ir portretukas. Paprastume grožis
Kas turėtų būti portretuose, kad ir vaikų, kad jie būtų įdimūs ne tik tėvams. Sunku pasakyti. Nuo fotografijos priklauso. BEt emocija tikriausiai, gal užslėpta žinutė. Reikia geriau pagalvoti. Geras klausimas diskusijoms.

QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 19:54)
Parodysiu ir as viena portretuka, kuriuo esu visai patenkinta, idomi butu jusu nuomone...
portretas fainas. Kurios pusios buvo daugiau originale? jei kairės tai visai įdomu būtų pamatyti pilną.

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 26, 19:58)
Žinau, kad kojos netilpo(sunku susitalpinti dar lotuliukas.gif ) sad.gif bei fotoaparatą ne pagal horizonto liniją reikėjo laikyt(šiuo atveju čia buvo nusileidimas link upės), o stengtis atsižvelgti ir į žmogaus padėtį. Hmmm nedarysi tokių klaidų, aišku nesuprasi kas blogai... Kas dar?
pastabas gavai, o ir pati daug pasake. Man irgi atrodo, kad modeliukui nepatogu. Bet kita prasme. Susivaržiusi, lig kiek ir išsigandusi. Prašom daugiau šitą panelytę pakankinti tongue.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 03 26, 22:01)
Na kad jau apie portretus tai labai noreciau jusu nuomones.Kas negerai ir kaip apkarpyt,nes as niekaip nesugalvoju doh.gif
mn kvadratas visai neblogai atrodo. Spalvas patvarkyti reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 27 kovo 2010 - 00:57
QUOTE(Noelle @ 2010 03 27, 01:55)
pastabas gavai, o ir pati daug pasake. Man irgi atrodo, kad modeliukui nepatogu. Bet kita prasme. Susivaržiusi, lig kiek ir išsigandusi. Prašom daugiau šitą panelytę pakankinti  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uhu, būtinai
Atsakyti
Labas rytas,

tai kaip dėl temos sekančiai savaitei?
Flickr pasidairiau, yra nemažai grupių su atspindžių foto, jei kam įdomu pasižvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 27, 00:45)

O as tik sendien atsisedus prie normalaus kompo matau, kad irgi tave orandzine padariau blush2.gif O ant lapiaus atrode gerai....
doh.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 03 27, 09:57)
Labas rytas,

tai kaip dėl temos sekančiai savaitei?
Flickr pasidairiau, yra nemažai grupių su atspindžių foto, jei kam įdomu pasižvalgyti.

Labas rytas, 4u.gif

As ir vel neturiu jokiu ideju savaites temai..... Man labai patiko, kai kazkas sugalvoja.... Gal jau kokia velykine tema padarom?.....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 27, 09:38)
As ir vel neturiu jokiu ideju savaites temai..... Man labai patiko, kai kazkas sugalvoja.... Gal jau kokia velykine tema padarom?.....
oi, sunku man būtų ką sugalvoti. Bet galim bandyti smile.gif
Atsakyti
Ievukis, fotografavimo kampo kitokio noretusi, ar tai is auksciau, ar is zemiau, ar is sono... Ir man, kaip visada, fono truksta... blush2.gif

QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 00:02)
Sory,kad kartojuos, labai rūpėjo išbandyti.Na lyg ryškesnė per flickrą ar man tik taip atrodo g.gif

Aha, zyyymiau ryskiau bigsmile.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 03 27, 01:55)
portretas fainas. Kurios pusios buvo daugiau originale? jei kairės tai visai įdomu būtų pamatyti pilną.

Originale yra daugiau aplinkos. Toks centruotas kadras, telpa visa galvyte ir rankos placiai i sonus padetos ant stalo. Jeigu palikciau daugiau kaires, tai eitu ranka per visa kadra... o galop plastaka butu nukirsta. Ir as masciau panasiai kaip tu, bet tiesiog nesiziurejo. Dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 03 27, 11:38)

Galim bandyti, bet gal duodam dvi savaites, nes dabar tas pasiruosimas sventems... ir dar darbas... Per pacias velykas gal kokiu minciu kils, gal jau ir kokia zibute turesim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 27 kovo 2010 - 11:09
QUOTE(Akasha @ 2010 03 27, 11:38)

Visai faina būtų velykinė tema.
Atsakyti