QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 12:56)
Kadangi nesu tikra, ar pavyks ka nors isgauti i tema iki savaites pabaigos, keliu is nesenu archyvu pora
pirmoje faini atspindukai vandenyje. Medžius norisi matyti kaip kitaip įkomponuotus. Antroji išplaukusi. Nelabai kaip žiūrisi.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 13:14)
O as sendien ne i tema pavarysiu.... Bet bandziau auto su katinu padaryt... tai sunervino, kad pulteliu niekaip neisejo paslepti
o katinui labai nepatiko fotkintis, tai laikyti reikejo
Nenuorama jis pas mane...
pirmoje pultelis man visai nemaišo. Tik įsisprauusi į vieną kampą, bet suprantu, kad nelengva auto fotografuoti, gerai nutaikyti. Aš pultelio neturiu, tai dar ir palakstyti tenka
Antroji kirpimas fainas. Tik skruostai išdegę kliūna.
Kūdikėlio fotografavimui dar Dina Marie fotografijas pasižiūrėk. Populiarūs dabar tie kokonai megzti, paprastai juos ir sunarplioti. Dar medžiagėlės įvairios, spalvotos, taškuotos.
Patalpą, kurioje fotografuosit, pašildykit gerai, kad ir išrengti galėtumėt ilgesniam laikui. Net ant lapelio gali susirašyti ką kaip po ko fotografuosi. Mažutukai dar visiškai, gailas tokius varginti kilnojant, perrenginėjant ir t.t.
Bet smagu turėtų būti.
QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 16:24)
As, kadangi nelabai turiu modeliu
, kankinu vis savo maziuka
pirmoji visai faina. Nelabai ir blykstė trukdo. Antroje pasirinkta diafragma man asm. nepasiteisina.
QUOTE(ich @ 2010 03 26, 17:12)
Noelle, tu fotografija gal studijavai?
kursus tik lankiau
QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 19:14)
Kadangi nieko doro nesugalvojau, tai i atspindziu tema keliu archyvine
fotogeniški šachmatai. Jei archyvinė, ir kol kas neturi idėjų atspindžių temai, nenorėtum pakartoti šitos su šachmatais? Sudėk taip pat, o gal kitaip, ir pasisukinėk aplinkui.
QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 19:28)
Kokia turi būti foto? Šiuo atveju kalbu apie vaiko portetuką, nes labai myliu portetus. Kas turėtų būti portetinėje foto, kad ji būtų įdomi žiūrovui ne tik mamai
ir į temą portretukas. Akutėse fotografas atsispindi
Gražutė mergytė ir portretukas. Paprastume grožis
Kas turėtų būti portretuose, kad ir vaikų, kad jie būtų įdimūs ne tik tėvams. Sunku pasakyti. Nuo fotografijos priklauso. BEt emocija tikriausiai, gal užslėpta žinutė. Reikia geriau pagalvoti. Geras klausimas diskusijoms.
QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 19:54)
Parodysiu ir as viena portretuka, kuriuo esu visai patenkinta, idomi butu jusu nuomone...
portretas fainas. Kurios pusios buvo daugiau originale? jei kairės tai visai įdomu būtų pamatyti pilną.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 26, 19:58)
Žinau, kad kojos netilpo(sunku susitalpinti dar
)
bei fotoaparatą ne pagal horizonto liniją reikėjo laikyt(šiuo atveju čia buvo nusileidimas link upės), o stengtis atsižvelgti ir į žmogaus padėtį. Hmmm nedarysi tokių klaidų, aišku nesuprasi kas blogai... Kas dar?
pastabas gavai, o ir pati daug pasake. Man irgi atrodo, kad modeliukui nepatogu. Bet kita prasme. Susivaržiusi, lig kiek ir išsigandusi. Prašom daugiau šitą panelytę pakankinti
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 26, 22:01)
Na kad jau apie portretus tai labai noreciau jusu nuomones.Kas negerai ir kaip apkarpyt,nes as niekaip nesugalvoju
mn kvadratas visai neblogai atrodo. Spalvas patvarkyti reiktų.