Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ohara @ 2010 04 14, 20:41)
as dar tik mokausi...  blush2.gif as čia fotkinau puode geležiniam .. doh.gif  lotuliukas.gif  ir lempos nepasitascviau jokios..ech..  unsure.gif

Taigi viskas gerai smile.gif aš kai fotografuoju lašelius - tai visada vonioje, nes ten apšvietimas pas mane geriausias biggrin.gif ir papildomai nieko nenaudoju (o gal vertėtų g.gif ). Tolyn bus tik geryn, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 14 balandžio 2010 - 19:47
QUOTE(ohara @ 2010 04 14, 19:35)
Bandžiau fotografuot lašelius, lb nepykit

o ko čia pykt biggrin.gif ryškumo ir man trūksta, bet spalvos visai įdomios 4u.gif

įdėsiu kelias dar, mokausi versti jb g.gif tokią rimtuolę pagavau ax.gif gal reikėtų dar dešinės kirpti? g.gif
user posted image

ir dar, čia jau mano vaikas ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 14, 20:57)
o ko čia pykt biggrin.gif ryškumo ir man trūksta, bet spalvos visai įdomios 4u.gif

įdėsiu kelias dar, mokausi versti jb g.gif  tokią rimtuolę pagavau ax.gif gal reikėtų dar dešinės kirpti? g.gif

ir dar, čia jau mano vaikas ax.gif

Ei, j/b man labai patinka bigsmile.gif Pavydziu, as nemoku versti schmoll.gif Pirmoj gal bandyciau kirpti iki plaukuciu, o antroje truputi erzina lovos dalis (?) prie galvytes, bet siaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 14, 16:52)
Na bandau rodyti, kur įžiūrėjau raštus:

Na labai fainos tavo rastu foto smile.gif... Labiausiai tai man trecia uzkliuvo.... Kazkaip nu tokia uzkabinati... Saunuole... Kompozicija irgi visose liuks...

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 14, 17:01)
Aš jau 3 kartą šiuos ND darau blush2.gif  Kažkaip taip visus 3 kartus ir dariau su tiek ISO blush2.gif

O kodel didini iso o ne islaikyma?

QUOTE(frederica @ 2010 04 14, 17:38)
Man jų ir gaudyt nereikia biggrin.gif jie pas mane gyvena ir ne tik jie dar koks šimtas miško skuzdėlių, pora driežiukų, galybė boružių ir kiaunė biggrin.gif - miško privalumai blink.gif

Kaip smagu kai drugeliai aplinkui skraido smile.gif Man labiausiai paskutinis tavo apkarpymas patiko... ir drugelis matosi ir gelyte... O spalvos tai labai super...

QUOTE(ohara @ 2010 04 14, 20:35)
Bandžiau fotografuot lašelius, lb nepykit, pirmas bandymas ir dar su viena ranka lašinau su kita fotkinau,tai ne stebuklas ir gavosi

Pirmoje ryskumo truksta, bet spalvos tai labai fainai zaidzia... smile.gifO antroje jau ryskumas geresnis, tik va nebeliko to spalvinio grozio... smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 04 14, 20:57)

įdėsiu kelias dar, mokausi versti jb g.gif  tokią rimtuolę pagavau ax.gif gal reikėtų dar dešinės kirpti? g.gif

Pirmoji man labai liux... gal dar keleta milimimetru is desines nuimti reiketu...
O antros tai labai reiketu kaires kirsti... nes tas lovos krastas labai demesi atima, mergaites zvilgsniui erdves mazai lieka... O JB labai graziai darai...
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 04 14, 20:03)
Ei, j/b man labai patinka bigsmile.gif Pavydziu, as nemoku versti schmoll.gif  Pirmoj gal bandyciau kirpti iki plaukuciu, o antroje truputi erzina  lovos dalis (?) prie galvytes, bet siaip fainai bigsmile.gif

aš dar tik mokausi, bandau bandau vis, žiūrinėju smile.gif antroj tai taip, fotelio kraštelis matosi, bet nėra kaip kirpti jau jo g.gif

ai, dar vieną įdėsiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 14, 21:50)
Pirmoje ryskumo truksta, bet spalvos tai labai fainai zaidzia... smile.gifO antroje jau ryskumas geresnis, tik va nebeliko to spalvinio grozio... smile.gif

tai išmoksiu gal kada gražiai daryt... bandysiu... blush2.gif 4u.gif

bizyte kas tas JB? juoda balta ? blush2.gif nerealios nuotraukos,va taip ir aš mokėt noriu... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 14 balandžio 2010 - 20:53
QUOTE(bizyte @ 2010 04 14, 21:51)
aš dar tik mokausi, bandau bandau vis, žiūrinėju smile.gif antroj tai taip, fotelio kraštelis matosi, bet nėra kaip kirpti jau jo g.gif

ai, dar vieną įdėsiu blush2.gif

Saunuole, labai gerai tau pavyksta 4u.gif Sitoje foto man per didelis bardakelis smile.gif Labiausiai patiko paskitinio dviracio seselis bigsmile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 14, 21:53)
tai išmoksiu gal kada gražiai daryt... bandysiu... blush2.gif  4u.gif

bizyte kas tas JB?  juoda balta ? blush2.gif  nerealios nuotraukos,va taip ir aš mokėt noriu... bigsmile.gif  wub.gif

JB- juoda-balta foto, nespalvota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 04 14, 21:56)
JB- juoda-balta foto, nespalvota 4u.gif

taip ir maniau.. blush2.gif lblb grazu man tokios foto, pacios graziausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 14, 20:50)
O antros tai labai reiketu kaires kirsti... nes tas lovos krastas labai demesi atima, mergaites zvilgsniui erdves mazai lieka...

dėkui už nuomonę 4u.gif sunku namie fotkint šiaip, pilna visokių rakandų, kampų, kraštų, reikės dar atidžiau žiūrėti ax.gif

QUOTE(ich @ 2010 04 14, 20:56)
Sitoje foto man per didelis bardakelis smile.gif Labiausiai patiko paskitinio dviracio seselis bigsmile.gif

dėl to bardakėlio ir dvejojau, į šeimos archyvą tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 14, 11:25)
O kad neateiciau tusciomis, truputis airisko pavasario  blush2.gif

grazhu, shilta, jauku bet neuzhkabina, gal kad visko per daug. paskutine jau norejau kritikuoti, bet isiziurejus pradejo patikt, tas seselis, saulutes spindulelis (nors as ne megeja tokiu foto "priesh saule"), bandyciau pazaist suspalvom, turetu kazhkas idomaus gautis tikrai.
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 14, 13:48)
na spalvota atrodo va taip:)

man spalvota idomesne. bet kaip noelle ar kazhkuri kita minejo - kazhko truksta, porele pasimeta.
QUOTE(ohara @ 2010 04 14, 20:41)
as dar tik mokausi...  blush2.gif as čia fotkinau puode geležiniam .. doh.gif  lotuliukas.gif  ir lempos nepasitascviau jokios..ech..  unsure.gif

visai neblogai mirksiukas.gif

ot - idomu kur fotodizain, demetriuke, robobebras dinge smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti