Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 26, 21:58)
Na aš ir idėsiu kritikai:

Man tai nedaug truksta iki patikimo smile.gif Spalvos grazios, mergina fotogeniska, aplinka taip pat... Tik vat, kaip jau pati minejai, kojos netilpo. Merginos israiska man patinka, bet jos kuno padetis nelabai... toks vaizdas, kad nepatogu jai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 kovo 2010 - 21:23
QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 21:28)
Na dedu tuomet ir aš vieną iš tokių, man gražių , nes jei ne dabar... tuomet niekad neišdrįsiu ax.gif

Gerai, kad isdrisai, man patinka bigsmile.gif labai simpatiska mergyte smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 21:54)
Parodysiu ir as viena portretuka, kuriuo esu visai patenkinta, idomi butu jusu nuomone...

Tiny, ryskumas koks akyciu bigsmile.gif Pavydziu, as taip nemoku rolleyes.gif

Na aš ir idėsiu kritikai:
Žinau, kad kojos netilpo(sunku susitalpinti dar lotuliukas.gif ) sad.gif bei fotoaparatą ne pagal horizonto liniją reikėjo laikyt(šiuo atveju čia buvo nusileidimas link upės), o stengtis atsižvelgti ir į žmogaus padėtį. Hmmm nedarysi tokių klaidų, aišku nesuprasi kas blogai... Kas dar?

Ziuriu ir Tiny parase ka norejau biggrin.gif Pirmas ispudis, kad merginai labai nepatogu ten, horizontas krenta i akis. O kad koja netilpo, kazkaip nieko blogo man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 22:20)
Man tai nedaug truksta iki patikimo smile.gif Spalvos grazios, mergina fotogeniska, aplinka taip pat... Tik vat, kaip jau pati minejai, kojos netilpo. Merginos israiska man patinka, bet jos kuno padetis nelabai... toks vaizdas, kad nepatogu jai...

Ačiū, Tiny. Į padėtį tik dabar atkreipiau dėmesį ir dabar man taip pat pasirodė kaip ir tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 21:28)
Tiomama, pažįstama situacija biggrin.gif Savas vaikas , sava aplinka , gražu ir gražu, klaidų nematai...
Na dedu tuomet ir aš vieną iš tokių, man gražių , nes jei ne dabar... tuomet niekad neišdrįsiu ax.gif
Kokia turi būti foto? Šiuo atveju kalbu apie  vaiko portetuką, nes labai myliu portetus. Kas turėtų būti portetinėje foto, kad ji būtų įdomi žiūrovui ne tik mamai biggrin.gif

Na i klausima kas turi buti portrete, kad jis butu idomus, labai sunku atsakyti... tai labai priklauso ir nuo ziurovo poziurio.... Taigi manau kazkas ziuri i emocija, kazkas i spalvas, o dar kazkam modelio grozis labai svarbu... Kalbant apie vaiku portretus, tai man visi vaikuciai yra nuostabiai grazus, todel vaikuciu porterai visi savotiskai grazus... zinoma kabinetis galima prie visko...
Tarkim tavo pateiktoje foto labai truksta ryskumo akytese.... Taip kadras pagyvetu... Gal dar siek tiek nukirptas skrybelaites virsus kliudo... O emocija tokia susirupinusi man visai patinka... taigi siek tiek pasetusavus bus liux kadras wink.gif

QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 21:54)
Parodysiu ir as viena portretuka, kuriuo esu visai patenkinta, idomi butu jusu nuomone...

JB truputeli pilkokas.... Siaip tikrai geresniu tavo grazuolio portretuku maciau, todel sitas siek tiek nublesta pries anuos...

Žinau, kad kojos netilpo(sunku susitalpinti dar lotuliukas.gif ) sad.gif bei fotoaparatą ne pagal horizonto liniją reikėjo laikyt(šiuo atveju čia buvo nusileidimas link upės), o stengtis atsižvelgti ir į žmogaus padėtį. Hmmm nedarysi tokių klaidų, aišku nesuprasi kas blogai... Kas dar?

Papildyta:
Man tai labai faina  blush2.gif

Horizontas man kazkaip i akis nekrenta, betr va nukirstas batas tai labai kliuva uz akies... siaip spalvos labai patinka, toks retro stiliukas atrodo... Na toks siltas kadras....

Ir dar nepaminejau Tiny sachmatu.... Idomus labai atspindys... O paciu sachmatu tai truputeli uzpavydejau blush2.gif Noriu noriu noriu tokiu...
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 22:40)
Ir dar nepaminejau Tiny sachmatu.... Idomus labai atspindys... O paciu sachmatu tai truputeli uzpavydejau  blush2.gif  Noriu noriu noriu tokiu...

biggrin.gif Aha, jie fotogeniski labai smile.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės už pastebėjimus.Kokybę dar šiek tiek nuvogė bekeliant, flickre man ji ryškesnė, nemokėjau tik per ten įkelti. Kažkuriam psl. mačiau buvo parašyta kaip tą padaryti, einu ieškot biggrin.gif
Atsakyti
ich, Akasha - ačiū už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Na kad jau apie portretus tai labai noreciau jusu nuomones.Kas negerai ir kaip apkarpyt,nes as niekaip nesugalvoju doh.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Sory,kad kartojuos, labai rūpėjo išbandyti.Na lyg ryškesnė per flickrą ar man tik taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 26, 23:52)
ich, Akasha - ačiū už komentarus  4u.gif

Nera uz ka dekoti... Gi tam mes cia ir susirinkom.... komentuoti ir mokytis..... Manau, kad kiekviena issakyta nuomone duoda naudos.... Zinoma reikia nepamirsti ir atsirinkti ta nuomone... ji nebutinai turi sutapti su tavo mirksiukas.gif

O as greitu laiku turesiu labai maza modeliuka.... Nepilnai poros menesiu.... tai gal kas kokiu ideju del fonu ir del papildomu detaliu mesteltu... blush2.gif Kai savo vaikus tai nebijau tampyti ir fotkinti, kaip tik noriu, bet cia tai visai maziuka turesi ir nezinau unsure.gif labai pasimetusi dabar... Jau tiek ivairiausiu darbu perziurejau sia tema, kad spejau ir susipainioti rolleyes.gif Atrodo tiek visko noretusi padaryti, o net nezinau ar gausis isvis kazkas gausis.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 27, 00:01)
Na kad jau apie portretus tai labai noreciau jusu nuomones.Kas negerai ir kaip apkarpyt,nes as niekaip nesugalvoju doh.gif

Ar galiu kelti savaip pakoreguota varianta? Jei nori galiu tau per koki skype ar pasta atsiusti... Jei nenori, kad cia kelciau..
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 00:02)
Sory,kad kartojuos, labai rūpėjo išbandyti.Na lyg ryškesnė per flickrą ar man tik taip atrodo g.gif

Siek tiek ryskiau... bet man norisi dar labiau isryskintu akyciu... ax.gif
Atsakyti
Gali kelt cia mirksiukas.gif labai idomu rolleyes.gif
Atsakyti