QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 21:28)
Tiomama, pažįstama situacija
Savas vaikas , sava aplinka , gražu ir gražu, klaidų nematai...
Na dedu tuomet ir aš vieną iš tokių, man gražių , nes jei ne dabar... tuomet niekad neišdrįsiu
Kokia turi būti foto? Šiuo atveju kalbu apie vaiko portetuką, nes labai myliu portetus. Kas turėtų būti portetinėje foto, kad ji būtų įdomi žiūrovui ne tik mamai
Na i klausima kas turi buti portrete, kad jis butu idomus, labai sunku atsakyti... tai labai priklauso ir nuo ziurovo poziurio.... Taigi manau kazkas ziuri i emocija, kazkas i spalvas, o dar kazkam modelio grozis labai svarbu... Kalbant apie vaiku portretus, tai man visi vaikuciai yra nuostabiai grazus, todel vaikuciu porterai visi savotiskai grazus... zinoma kabinetis galima prie visko...
Tarkim tavo pateiktoje foto labai truksta ryskumo akytese.... Taip kadras pagyvetu... Gal dar siek tiek nukirptas skrybelaites virsus kliudo... O emocija tokia susirupinusi man visai patinka... taigi siek tiek pasetusavus bus liux kadras
QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 21:54)
Parodysiu ir as viena portretuka, kuriuo esu visai patenkinta, idomi butu jusu nuomone...
JB truputeli pilkokas.... Siaip tikrai geresniu tavo grazuolio portretuku maciau, todel sitas siek tiek nublesta pries anuos...
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 26, 21:58)
Žinau, kad kojos netilpo(sunku susitalpinti dar
)
bei fotoaparatą ne pagal horizonto liniją reikėjo laikyt(šiuo atveju čia buvo nusileidimas link upės), o stengtis atsižvelgti ir į žmogaus padėtį. Hmmm nedarysi tokių klaidų, aišku nesuprasi kas blogai... Kas dar?
Papildyta:
Man tai labai faina
Horizontas man kazkaip i akis nekrenta, betr va nukirstas batas tai labai kliuva uz akies... siaip spalvos labai patinka, toks retro stiliukas atrodo... Na toks siltas kadras....
Ir dar nepaminejau Tiny sachmatu.... Idomus labai atspindys... O paciu sachmatu tai truputeli uzpavydejau
Noriu noriu noriu tokiu...