Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 04 14, 15:38)
Aha, pasukimas labai patiko, o va apkirpimas - man vistiek per daug žolynų, pirmoji kaip patarei, o antra pagal mane g.gif

siunčiu el. paštu savo variantą. kažkodėl šitose kur įkėlei ir spalvos skiriasi nuo tų flickr. Arba mano akys kitaip rodo. Žodžiu, paieškok dėžutėje.
Papildyta:
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 14, 14:52)
Na bandau rodyti, kur įžiūrėjau raštus:

šaunuolė. Trys skirtingos, bet visos trys labai patinka. Antra tikriausiai artimiausia širdžiai. Išlies liuksiškai.

Aš savo pagrindinius raštus tikiuosi šeštadienį nufotografuoti, keliausim į vieną vietą. Šiandieninis bandymas nepavyko. Vistik su penkiasdešimtuku nesigavo tai, ko norėjau.

Nd naujai įkeltus mačiau jau užsakitėt, ta jau savo balsų ir neberašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 14, 18:25)
siunčiu el. paštu savo variantą. kažkodėl šitose kur įkėlei ir spalvos skiriasi nuo tų flickr. Arba mano akys kitaip rodo. Žodžiu, paieškok dėžutėje.

Nu tikrai labai, ačiū už pagalbą.
Atsakyti
Permečiau akimis fotografuojančių gretas pirmame puslapyje, ir neužtikau nei vienos su Olympus'u (Olympus E-420 su 14-42mm) biggrin.gif tai sakykit, ar fotografuojat kas nors su tokiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 14, 16:19)
Pakartojami ND su diafragma ir WB

as uzskaitau visus, nors ir pirmoj foto neprotingai pasirinkai toki dideli iso smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 14, 16:52)
Na bandau rodyti, kur įžiūrėjau raštus:

saunuole smile.gif pati paskutine man fainiausia. ir tie zmogenai atrodo kaip nupiesti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 04 14, 17:38)
Man jų ir gaudyt nereikia biggrin.gif jie pas mane gyvena ir ne tik jie dar koks šimtas miško skuzdėlių, pora driežiukų, galybė boružių ir kiaunė biggrin.gif - miško privalumai blink.gif

eina sau, pavydziu biggrin.gif as savaitgali bandziau viena kopustinuka pagaut, bet tai be sansu biggrin.gif
Atsakyti
Pabandžiau su tokiais nustatymais tai nuotraukos labai panašios, nors ir skiriasi truputį, bet vat paskutiniosios nuotraukos fonas neišsiliejo
1- F5 ISO 800
2- F10 ISO 400
3-F14 ISO 200
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 14, 19:37)
Pabandžiau su tokiais nustatymais tai nuotraukos labai panašios, nors ir skiriasi truputį, bet vat paskutiniosios nuotraukos fonas neišsiliejo
1- F5 ISO 800
2- F10 ISO 400
3-F14 ISO 200

nu tai didini ryskumo zona, ryskeja ir fonas wink.gif gi nebutinai jis turi but issiliejes..

bet su iso cia kazka sumaisei.. ziurek, gi kuo mazesnis f, tuo atviresne diafragma, tuo mazesnio reikia iso, nes ir taip pakanka ieinamos sviesos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 14 balandžio 2010 - 18:42
QUOTE(Noelle @ 2010 04 14, 14:46)
bizyteir vėl negeras požiūris į savo foto. Visų pirma, jei fotografavai, tau šios foto vertos, ir daugiau nei nieko. Tikriausiai tavo vaikučiai nuotraukose, todėl dar ir kaip vertos.
O kas liečia atlikimą. Pirmoji man patinka.
Antra gavosi gražus pykšt pokšt kadras.

man tai žinoma, kad šios fotos vertos labai vertos ir mielos, (pirmoje mano dukrytė, o berniukas sesers, bet irgi savas biggrin.gif ), todėl jos pačios pačiausios man, o klausiu ar vertos meniškai/ kompoziciškai/ fotografiškai ar dar kaip kitaip, nes kai iš šalies kažkas pakomentuoja, kitom akim pamatai ax.gif aš tai labai vertinu tavo komentarus ir kad netingi mūsų, pradžiamokslių, kiekvienos nuotraukas pakomentuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Meadow
, raštai labai patiko, visos trys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 14, 19:40)
nu tai didini ryskumo zona, ryskeja ir fonas wink.gif gi nebutinai jis turi but issiliejes..

bet su iso cia kazka sumaisei.. ziurek, gi kuo mazesnis f, tuo atviresne diafragma, tuo mazesnio reikia iso, nes ir taip pakanka ieinamos sviesos..

Tiksliai visiškai susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 14, 19:37)
1- F5 ISO 800
2- F10 ISO 400
3-F14 ISO 200

Nesupratai turbut kas yra ISO ir kas yra F!!! tongue.gif Mars pasiskaityti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 14 balandžio 2010 - 19:20
Bandžiau fotografuot lašelius, lb nepykit, pirmas bandymas ir dar su viena ranka lašinau su kita fotkinau,tai ne stebuklas ir gavosi user posted image

user posted image
Atsakyti
ohara - man tas spalvų žaismas patinka, tik gal šviesos mano akiai trūksta g.gif ir kontrasto g.gif šiai visai neblogai, bet lyg ir nepilnai 4u.gif

Žinok geriausios nuotraukos ir gaunasi, viena ranka lašinant, kita fotografuojant hihihi.gif čia apie save kalbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 14 balandžio 2010 - 19:40
QUOTE(multti @ 2010 04 14, 20:39)
ohara - man tas spalvų žaismas patinka, tik gal šviesos mano akiai trūksta  g.gif  ir kontrasto  g.gif  šiai visai neblogai, bet lyg ir nepilnai  4u.gif

as dar tik mokausi... blush2.gif as čia fotkinau puode geležiniam .. doh.gif lotuliukas.gif ir lempos nepasitascviau jokios..ech.. unsure.gif

dar tokia 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 14 balandžio 2010 - 19:43