Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 13, 08:19)
kokybe tai liuksiska. pirma tokia faina, tik kliuna, kad mama pati ryskiausia ir krenta i ja visas demesys, o vaikeliuko nesimato.. bet siaip tai tikrai idomi. antroj tai man virsaus norisi. bet turbut nureziai, nes ten jau nelabai grazu?smile.gif o trecia tikrai miela, tokia ilgesing.. tik tuos praeivius reiktu pradangint smile.gif

na pirmas planas buvo vaikas, bet labai apshviestas saules, o padidinus kontrasta, mama ishryshkejo. nors pamacius, kas gavosi, man visai patiko, tokia neaishki. siaip, pastebejau, pastaruoju metu sunkiai tvarkausi su JB, ypac jei dienos itin sauletos g.gif g.gif
taip, virshus buvo fui.
del praeiviu, man jie tinka, ypac kur ziuri i vaika ax.gif
QUOTE(bizyte @ 2010 04 13, 08:59)
o man tie praeiviai visai patinka, ypač todėl, kad vienos iš jų žvilgsnis nukreiptas į mergaitę ax.gif
įdėsiu ir aš kelias, gal jos ir nieko vertos g.gif
ši daryta dar su muiline, nesilaikant jokių taisyklių, bet man ji kažkodėl miela ax.gif

drinks_cheers.gif
super sita su muiline. Akasha minejo kazhka del kompozicijos, bet man asmenishkai cia niekas nekliudo, kazhkaip tinka. mano svajone savo mergaite iamzhinti prie juros, panashiai kaip padarei tu 4u.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 04 13, 11:30)
Tik gal cia JB noretusi, efektingiau turetu atrodyti... ax.gif

Neapsisprendziu del remu....

manai? man tai patiko tos tokios "niurios" spalvos, na bet pasibandysiu.
nors nepatinka sunkus ir grubus remai, bet siuo atveju man zymiai geriau su remeliais.
QUOTE(multti @ 2010 04 13, 14:14)
Lašiukai:

faini! man patiko ypac 2. as niekaip neprisiverciu lashu nufotkint, na gal kai bus daugiau laiko, dabar siek tiek ruosiuosi baigiamiesiems blink.gif
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 13, 19:47)
gelyte
porele

gelyte - ryshki, tvarkinga.

porele - man blankoka. kazhkot ruksta. gal spalvota parodyk?
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 14, 08:06)
Galvoju ateisiu pasižvalgysiu ką temai pridėjot -  ax.gif ir nieko neradau.... smile.gif Eisiu šiandien į miestą, gal ką pamatysiu gero...
gal į mūsų pusę nori?
Aš bandau ruošti nd raštams. Bet nesu tikra ar užteks turimo objektyvo. Lauko medžioklei laiko šią savaitę nelabai bus. Na, bet įdomi tema, jei ne šią savaitę, tai kiek vėlioau tikrai įkelsiu.
Jau su trečiu nd pagalvoju, kad reiktų kito objektyvo, bet nežinau kokio ir ar labai labai reikia.
Mąstau ir einu pakomentuoti kitų foto.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 14, 00:42)
dėk dar vieną pliusiuką mirksiukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 14, 10:05)
ohara - gerai. ka naudojai baltam fonui custum?

thumbup.gif baltą popieriaus lapą... ax.gif
Atsakyti
Taigi mielosios ketvirtas dublis biggrin.gif

Auto - namukas - rankinis

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 13, 18:47)
gelyte

porele

gėlytė tai labai fainai ax.gif porelei man irgi gal norėtųsi daugiau dešinės, o šiaip būtų įdomu spalvotą pamatyt, nes jb variante porelė lyg ir pasimeta g.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 14, 09:08)
super sita su muiline. Akasha minejo kazhka del kompozicijos, bet man asmenishkai cia niekas nekliudo, kazhkaip tinka. mano svajone savo mergaite iamzhinti prie juros, panashiai kaip padarei tu 4u.gif

na, originale tai mergaitė stovi pačiam kadro centre, tai galėjau kirpti kaip norėjau, bet kairėje man gaila buvo kirpti sausumos kraštelį, kuris matosi, bet apkarpius tai tvarkingiau atrodo kompoziciškai ax.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 14, 09:18)
Taigi mielosios ketvirtas dublis  biggrin.gif

man rodos gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 14, 10:29)
man rodos gerai 4u.gif

Yessssss user posted image
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 14, 10:18)
Taigi mielosios ketvirtas dublis  biggrin.gif
Auto - namukas - rankinis

Dabar jau gerai.... smile.gif Dar toks kvailas klausimas(bet cia tik siaip man idomu) kodel pusiau auto renkiesi namuka, o ne saulute? dabar gi sauletos dienos tai su saulute naturaliausiai spalvas turetu pataikyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 14 balandžio 2010 - 09:58
QUOTE(Akasha @ 2010 04 14, 10:57)
Dabar jau gerai.... smile.gif Dar toks kvailas klausimas(bet cia tik siaip man idomu) kodel pusiau auto renkiesi namuka, o ne saulute? dabar gi sauletos dienos tai su saulute naturaliausiai spalvas turetu pataikyti...

Pas mane namuose čia saulutė gerokai po pietų atsisuka, tad su ta mintim, kad namie "pavėsis" rinkaus namuką ax.gif
Papildyta:
Dabar laukiu pliusų flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 13, 13:32)
ka nusipirkau tai visa apsitenkinus gryzau lotuliukas.gif

Sveikinimai su pirkiniu 4u.gif

mergele23, gelyte labai grazi, o ir antroji man visai faina, tik gal truputi labiau desines noretusi....

Akasha, man su remu graziau.

Multti, faini, ryskus lasiukai, o as ju taip ir neisbandau doh.gif

Multti, nu man irgi gerai tavo ketvirtas dublis 4u.gif

O kad neateiciau tusciomis, truputis airisko pavasario blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zinau, kad nemazai klaidu, nes tokie ant greicio padaryti kadrai, bet butu idomu ir jusu nuomones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 14, 11:25)

Multti, faini, ryskus lasiukai, o as ju taip ir neisbandau  doh.gif

Dėkui. O čia žinok kaip manija kokia biggrin.gif vieną kart pabandžius sunku sustot biggrin.gif Prisirinkau minčių visokiausių, tai bandysiu dar ir dar ir dar smile.gif tiesa, dūmai mane labai vilioja, tik jiems vis dar neprisiruošiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 14, 09:29)
Dėkui. O čia žinok kaip manija kokia biggrin.gif vieną kart pabandžius sunku sustot biggrin.gif Prisirinkau minčių visokiausių, tai bandysiu dar ir dar ir dar smile.gif tiesa, dūmai mane labai vilioja, tik jiems vis dar neprisiruošiu smile.gif

O man praktiskai neimanoma uzsiimti kazkuo tokiu, kam reikia didesnio pasiruosimo, laiko, nes mazius tuoj atbega susirinkes savo zaislinius fotikus ir jam, aisku REIKIA NUFOTKINTI is visu pusiu (mamos vaikas) biggrin.gif O kadangi pietuku nemiega, o kai eina i darziuka, tai as tuo metu i darba, ir visa likusi laika esam kartu, tai.......... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 14, 11:34)
O man praktiskai neimanoma uzsiimti kazkuo tokiu, kam reikia didesnio pasiruosimo, laiko, nes mazius tuoj atbega susirinkes savo zaislinius fotikus ir jam, aisku REIKIA NUFOTKINTI is visu pusiu (mamos vaikas)  biggrin.gif  O kadangi pietuku nemiega, o kai eina i darziuka, tai as tuo metu i darba, ir visa likusi laika esam kartu, tai..........  doh.gif  biggrin.gif

Maniškis neina į darželį, tai ir mes visą laiką kartu, bet kažkaip susitariam biggrin.gif Kad ir su šiais lašiukais, jis man varvino, o aš fotkinau bigsmile.gif
Atsakyti