QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 13, 08:19)
kokybe tai liuksiska. pirma tokia faina, tik kliuna, kad mama pati ryskiausia ir krenta i ja visas demesys, o vaikeliuko nesimato.. bet siaip tai tikrai idomi. antroj tai man virsaus norisi. bet turbut nureziai, nes ten jau nelabai grazu? o trecia tikrai miela, tokia ilgesing.. tik tuos praeivius reiktu pradangint
na pirmas planas buvo vaikas, bet labai apshviestas saules, o padidinus kontrasta, mama ishryshkejo. nors pamacius, kas gavosi, man visai patiko, tokia neaishki. siaip, pastebejau, pastaruoju metu sunkiai tvarkausi su JB, ypac jei dienos itin sauletos
taip, virshus buvo fui.
del praeiviu, man jie tinka, ypac kur ziuri i vaika
QUOTE(bizyte @ 2010 04 13, 08:59)
o man tie praeiviai visai patinka, ypač todėl, kad vienos iš jų žvilgsnis nukreiptas į mergaitę
įdėsiu ir aš kelias, gal jos ir nieko vertos
ši daryta dar su muiline, nesilaikant jokių taisyklių, bet man ji kažkodėl miela
įdėsiu ir aš kelias, gal jos ir nieko vertos
ši daryta dar su muiline, nesilaikant jokių taisyklių, bet man ji kažkodėl miela
super sita su muiline. Akasha minejo kazhka del kompozicijos, bet man asmenishkai cia niekas nekliudo, kazhkaip tinka. mano svajone savo mergaite iamzhinti prie juros, panashiai kaip padarei tu
QUOTE(Akasha @ 2010 04 13, 11:30)
Tik gal cia JB noretusi, efektingiau turetu atrodyti...
Neapsisprendziu del remu....
Neapsisprendziu del remu....
manai? man tai patiko tos tokios "niurios" spalvos, na bet pasibandysiu.
nors nepatinka sunkus ir grubus remai, bet siuo atveju man zymiai geriau su remeliais.
QUOTE(multti @ 2010 04 13, 14:14)
Lašiukai:
faini! man patiko ypac 2. as niekaip neprisiverciu lashu nufotkint, na gal kai bus daugiau laiko, dabar siek tiek ruosiuosi baigiamiesiems
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 13, 19:47)
gelyte - ryshki, tvarkinga.
porele - man blankoka. kazhkot ruksta. gal spalvota parodyk?