Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 04 13, 10:30)
kompoziciskai tai nu negerai  ax.gif Bandyk kaires siek tiek nukirpti ir turetu truputi pasitaisyti vaizdelis...  Antrojoj emocija man patinka... Bandyciau versti JB ir dar truputi apacios ir desines kirpciau...  4u.gif

Neapsisprendziu del remu....

dėkui už komentarus 4u.gif bandžiau pakarpyt ir antrą jb padaryt, neblogai žiūrisi ax.gif

dėl tavo auto, tai ir aš neapsisprendžiu g.gif pirmai man lyg ir per sunkus tas rėmas, o antroj kai lygini su pirma lyg ir trūksta g.gif nu tai va, prasta patarėja aš biggrin.gif

QUOTE(multti @ 2010 04 13, 16:33)
Na va, dar vienas bandymas:

patikrinau pagal RGB kaip Robobebras mokė, natūraliam blogai, o dirbtiniam kaip ir gerai ax.gif
Atsakyti
O aš to su baltu daiktu nemoku nors tu ką,nesamonės gaunasi viskas man geltona... cray.gif
Atsakyti
2ND pakartojimui ir 3 ND

antra nuotrauka truputį susiliejus blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Laba vakara,

kiek daug prikalbejote doh.gif tai pirma keliu kelias sios dienos nuotraukas ir einu skaityti rolleyes.gif
gelyte
user posted image
porele
user posted image
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 13, 19:33)
2ND pakartojimui ir 3 ND

antra nuotrauka truputį susiliejus blush2.gif

man kaip ir gerai butu, tik ta antra nuotrauka tikrai susiliejusi rolleyes.gif ....noretusi, kad angelukas butu ryskus
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 13, 08:59)
o man tie praeiviai visai patinka, ypač todėl, kad vienos iš jų žvilgsnis nukreiptas į mergaitę ax.gif

įdėsiu ir aš kelias, gal jos ir nieko vertos g.gif

ši daryta dar su muiline, nesilaikant jokių taisyklių, bet man ji kažkodėl miela ax.gif

o čia biškį pykšt pokšt buvo, dantukų kaitą norėjau įamžinti, bet patinka nuotaika joje, ale gal nieko verta ji g.gif

nuostabios nuotraukos, pirmoji tokia romantiska, svajinga....
o berniuko nuotrauka, tikrai labai linksma thumbup.gif
Papildyta:

Neapsisprendziu del remu....
[/quote]
man be remu graziau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(multti @ 2010 04 13, 14:14)
Lašiukai:

lasiukai labai graziai pagauti, ryskus.
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 13, 19:47)
Laba vakara,

o mai gudnes, koks geles ryskumas. atrodo vos ne 3D biggrin.gif tik tie tamsus kampuciai kazkiek erzina..
Atsakyti
Dublis trys smile.gif auto - namukas - rankinis

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 13, 19:56)
o mai gudnes, koks geles ryskumas. atrodo vos ne 3D biggrin.gif tik tie tamsus kampuciai kazkiek erzina..

cia as kontrasta padidinau, gal del to... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 13, 19:33)
2ND pakartojimui ir 3 ND

Trecias gerai, o antrame vidurine tikriausiai ranka sugrebinai fotografuodama... noretusi, kad pataisytum 4u.gif

QUOTE(mergele23 @ 2010 04 13, 19:47)
Laba vakara,

kiek daug prikalbejote doh.gif tai pirma keliu kelias sios dienos nuotraukas ir einu skaityti rolleyes.gif

Gelyte tai superine smile.gif Labai saunus ryskumas, o ir pati gele labai grazi ir neiprasta... Kur tokia grazia gavai? smile.gif
Antroje man siek tiek desines truksta...

QUOTE(multti @ 2010 04 13, 19:59)
Dublis trys smile.gif  auto - namukas - rankinis

Negerai... Melynuoja rankinis... Dieniniam apsvietime kaip tik turetu lengviau darytis... Nesupranti kodel tau taip melynuoja... Ir kodel taip iso uzkeltas? Kaip suprantu fotografuoji ant zemes pastaciusi fotika, tai gali didesni islaikyma daryti ir mazinti iso...
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 13, 18:38)
O aš to su baltu daiktu nemoku nors tu ką,nesamonės gaunasi viskas man geltona... cray.gif

O tu nesinervink ir viska ramiai, graziai neskubedama bandyk daryti... Taigi viskas iki siol puikiai gaunasi... tai ir toliau viskas gerai bus... wink.gif
Atsakyti
Zastriala aš su tuo dieniniu apšvietimu biggrin.gif ryt reikės kibt į darbą ir toliau bandyt ax.gif
Atsakyti
Tik antrą nuotrauką ar visą 2 namų darbą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 13, 20:29)
Gelyte tai superine smile.gif Labai saunus ryskumas, o ir pati gele labai grazi ir neiprasta... Kur tokia grazia gavai? smile.gif
Antroje man siek tiek desines truksta...

Gelyte gavau dovanu is vyro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 13, 20:37)
Tik antrą nuotrauką ar visą 2 namų darbą? ax.gif

Jei sugebesi toj pacioj vietoj prie tokio paties apsvietimo pasistatyti ir tokiu pat atstumu tai uzteks ir ta viena... o siaip reiketu visas, nes nemanau, kad iseis taip pat padaryti wink.gif Ir tada negalesim normaliai skirtumo pamatyti...
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 13, 20:47)
Gelyte gavau dovanu is vyro blush2.gif

Ai kaip fainai, kai gelytes vyras dovanoja wub.gif Nu yra pasirodo dar supratingu vyru smile.gif
Atsakyti