Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiomama @ 2010 04 12, 23:02)

Matau, tu UK (o is kur konkreciai? - cia as siaip smalsauju bigsmile.gif ),

ai pamirsau parasyt ,kur gyvenu , KENT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 13, 07:19)
o trecia tikrai miela, tokia ilgesing.. tik tuos praeivius reiktu pradangint smile.gif

o man tie praeiviai visai patinka, ypač todėl, kad vienos iš jų žvilgsnis nukreiptas į mergaitę ax.gif

įdėsiu ir aš kelias, gal jos ir nieko vertos g.gif

ši daryta dar su muiline, nesilaikant jokių taisyklių, bet man ji kažkodėl miela ax.gif
user posted image

o čia biškį pykšt pokšt buvo, dantukų kaitą norėjau įamžinti, bet patinka nuotaika joje, ale gal nieko verta ji g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 04 13, 08:59)
o man tie praeiviai visai patinka, ypač todėl, kad vienos iš jų žvilgsnis nukreiptas į mergaitę ax.gif

antra faina smile.gif nu bent man tokios patinka. kita karta gal tik ryskumo zona mazesne imciau. bet siaip tikrai miela
Atsakyti
Labas rytukas

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 13, 05:52)

Aaa.... tada aisku....Del int. pirkimo tai sutinku, as irgi prisibijau, bet pora firmu esu isbandzius, tai del to ir rasiau mirksiukas.gif O siuo atveju tau ir kainu skirtumo beveik nebus, tai isvis thumbup.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 04 13, 06:59)

Man pirma labai miela.....
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 12, 22:47)
Sveikos, bandžiau daryt 2-uosius bet nemanau, kad  gerai

1 foto : F29 ISO1600

2foto : F14 ISO 400

3foto : F5,6 ISO 200

Kodel nemanai, kad gerai? Kokia namu darbu esme? Jei pati manai, kad negerai padarei kodel dedi? bigsmile.gif Greitai dabar viska pasakok.... mirksiukas.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 04 13, 08:59)

ši daryta dar su muiline, nesilaikant jokių taisyklių, bet man ji kažkodėl miela ax.gif

Pirma tikrai labai miela, svelni spalvos fainos, bet kompoziciskai tai nu negerai ax.gif Bandyk kaires siek tiek nukirpti ir turetu truputi pasitaisyti vaizdelis... Antrojoj emocija man patinka... Bandyciau versti JB ir dar truputi apacios ir desines kirpciau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 12, 23:07)
is silto pasivaiksciojimo:

Pirmoje erzina tai, kad moteris atima visa demesi nuo vaiko... O kaip suprantu vaikutis cia pagrindinis objektas turetu buti...
Antroje noretusi vaikucio veiduka matyti ar dar kazko , nu truksta to cinkelio...
O trecia jau visai liux, nes kompoziciskai teisinga ir dar tu praeiviu zvilgsniai vaiko puses link surisa visus nuotraukos veikejus i viena... Tik gal cia JB noretusi, efektingiau turetu atrodyti... ax.gif

Na ir dedu dar is arhyvu savo auto... Kol nefotkinu tai knisuosi ir tvvarkau senesnius kadrus... doh.gif Reikia iseit i lauka, bet seimyna serga, tai lakstau aplink ir nieko sau nebepasidarau...
Neapsisprendziu del remu....
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 13 balandžio 2010 - 10:39
Sveikos,

Grįžtu aš biggrin.gif tobulinausi šiek tiek, ir po geros valandos įmesiu savo namų darbus. Kaip tais aš ne nuo galo pradėjau, lašeliai jau paruošti biggrin.gif tikiuos šį kart pavyks įsirašyt į besimokančiųjų gretas ax.gif
Atsakyti
Fokusavimas:

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
f = 3.5 f = 6 f = 10

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Zoom'as:

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Fiz. atstumo keitimas:

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 13 balandžio 2010 - 12:46
QUOTE(multti @ 2010 04 13, 13:52)
Fokusavimas:

sveika.

visi gerai, isskyrus, kad trecioj foto as vis tiek matau sufokusuota antra kaktusa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 13, 13:54)
sveika.

visi gerai, isskyrus, kad trecioj foto as vis tiek matau sufokusuota antra kaktusa smile.gif

Labai teisingai pastebėjot, nes per neapsižiūrėjimą dvi vienodas nuotraukas sukėliau smile.gif Tuoj pasitaisysiu ax.gif
Papildyta:
Štai trečioji:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 13, 14:03)
Labai teisingai pastebėjot, nes per neapsižiūrėjimą dvi vienodas nuotraukas sukėliau smile.gif Tuoj pasitaisysiu  ax.gif
Papildyta:
Štai trečioji:

uzskaityta wink.gif
Atsakyti
Lašiukai:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Multti, ND gerai padaryti... Saunuole 4u.gif Lasiukai irgi graziai pagauti gana ryskus... Tik va nesuprantu kode fonas taip isdeges? g.gif
Atsakyti