QUOTE(W*S:* @ 2010 04 12, 22:47)
Sveikos, bandžiau daryt 2-uosius bet nemanau, kad gerai
1 foto : F29 ISO1600
2foto : F14 ISO 400
3foto : F5,6 ISO 200
Kodel nemanai, kad gerai? Kokia namu darbu esme? Jei pati manai, kad negerai padarei kodel dedi?
Greitai dabar viska pasakok....
QUOTE(bizyte @ 2010 04 13, 08:59)
įdėsiu ir aš kelias, gal jos ir nieko vertos
ši daryta dar su muiline, nesilaikant jokių taisyklių, bet man ji kažkodėl miela
Pirma tikrai labai miela, svelni spalvos fainos, bet kompoziciskai tai nu negerai
Bandyk kaires siek tiek nukirpti ir turetu truputi pasitaisyti vaizdelis... Antrojoj emocija man patinka... Bandyciau versti JB ir dar truputi apacios ir desines kirpciau...
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 12, 23:07)
is silto pasivaiksciojimo:
Pirmoje erzina tai, kad moteris atima visa demesi nuo vaiko... O kaip suprantu vaikutis cia pagrindinis objektas turetu buti...
Antroje noretusi vaikucio veiduka matyti ar dar kazko , nu truksta to cinkelio...
O trecia jau visai liux, nes kompoziciskai teisinga ir dar tu praeiviu zvilgsniai vaiko puses link surisa visus nuotraukos veikejus i viena... Tik gal cia JB noretusi, efektingiau turetu atrodyti...
Na ir dedu dar is arhyvu savo auto... Kol nefotkinu tai knisuosi ir tvvarkau senesnius kadrus...
Reikia iseit i lauka, bet seimyna serga, tai lakstau aplink ir nieko sau nebepasidarau...
Neapsisprendziu del remu....