Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2010 04 12, 20:03)
Niekas nepyksta, saunuole tu! geriau pailsek dabar, instrukcija pasiskaitinek ir viskas bus daug aiskiau mirksiukas.gif

Ačiū, kad kenčiat su tokia žiopliuke.. bet turiu dideli užsidegimą... blush-anim-cl.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 20:08)
Ačiū, kad kenčiat su tokia žiopliuke.. bet turiu dideli užsidegimą... blush-anim-cl.gif 4u.gif

Tai super! to labiausiai reikia thumbup.gif O instrukcijos skaityti siuntimas nera nieko blogo, as skaiciau gal kokius 3-4 kartus ir kas karta atrasdavau ka nors naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 18:23)
as tai zinau, bet man kazkodel kilo minciu, kad gal ohara nezino smile.gif nes siaip jei pakankamai sviesos yra, tai iso nebutina net judint. ta prasme, kad jis tame namu darbe nera butinas, ir kad reik jaust, ar reik kelt iso smile.gif nu vienu zo, norejau suzinot, ar ji zino. siaindien as priekabi biggrin.gif

Gerai gerai, kartais pasikabineti irgi reikia smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 04 12, 19:44)
Su raštų tema ir pas mane kol kas tylu, vakar net į dangų pakilus buvau:), norėjau arimus iš skrydžio pafotkint, akys matė, kad žemės raštai tiktų, bet va paklus aukščiau vikas pasislėpė migloje, netinkamas oras...miglos nebuvo tik virš vandens...ką gi, ieškosiu toliau

Kaip fainai, kad gali is paukscio skrydzio pafotkinti ax.gif Uzpavydejau, bet taip baltai, tai nepyk smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 20:08)

Tu ir taip saunuole, kad tiek daug padarei ir supratai, per viena diena... 4u.gif Ziurek ir mano pagalbos jau nebereikes mirksiukas.gif
Ir baik fotografuoti sirgdama.... geriau issivirk arbatos ir susisuk i silta adijaliuka ir sveik sau... smile.gif O po to jau galesi kibti i darbus...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 12, 21:10)
Ziurek ir mano pagalbos jau nebereikes  mirksiukas.gif 
Ir baik fotografuoti sirgdama.... geriau issivirk arbatos ir susisuk i silta adijaliuka ir sveik sau... smile.gif O po to jau galesi kibti i darbus...

reikes reikes,neatsikratysi.. blush2.gif lotuliukas.gif aj jau bloga nuo tos arbatos,jau akyse geltona.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
skaitau apie panning ir galvoju kaip ta padaryt be statyvo g.gif

jei gerai suprantu (nustatymai nuo 1/30 ir mazheja, priklausomai nuo dienos shviesos) pagaunu judanti objekta, spaudziu iki puses, fokusuoja, tada iki galo ir "judu" (t.y. fotika) su objekto kryptim? ar teisingai..?

ziurejau cia ---> http://digital-photo...moving-subjects
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 12, 22:09)
skaitau apie panning ir galvoju kaip ta padaryt be statyvo g.gif

jei gerai suprantu (nustatymai nuo 1/30 ir mazheja, priklausomai nuo dienos shviesos) pagaunu judanti objekta, spaudziu iki puses, fokusuoja, tada iki galo ir "judu" (t.y. fotika) su objekto kryptim? ar teisingai..?

ziurejau cia ---> http://digital-photo...moving-subjects

Na viskas kaip ir teisingai, tik kai sufokusuoji, tada judi katu su objektu i spaudi mygtuka iki galo.... Pabandyk ir suprasi, kad statyvas cia nera butinas... zinoma galima ir su juo.... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, bandžiau daryt 2-uosius bet nemanau, kad gerai

1 foto : F29 ISO1600

2foto : F14 ISO 400

3foto : F5,6 ISO 200

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Maggie, aš irgi be štatyvo paningą dariau, nes jo ir neturiu ax.gif naudojau ilgą išlaikymą, jau net nepamenu tiksliai, visaip bandžiau, pasibandyk ir viskas paaiškės mirksiukas.gif o dėl mygtuko Akasha jau patikslino ax.gif
Atsakyti
is silto pasivaiksciojimo:

1984 biggrin.gif
user posted image

gaudom!
user posted image

o sita visai idomi, kazhkas joje man ypac patinka blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos

QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 16:46)

O kodel tu perki is Jessops(ar cia tik siaip linka imetei?)? Nors jau, turbut, per velu kazka sakyti, bet tikrai gali pigiau gauti, na nebent tu nori nuvaziuot iki pardes ir jau ta pacia minute tureti g.gif
Matau, tu UK (o is kur konkreciai? - cia as siaip smalsauju bigsmile.gif ), internetu pirkdama, gali apie 30-40£ sutaupyti, bet tektu kelias dienas palaukti g.gif Ot Jessops'ui antireklama padariau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet pati kazkada apsisoviau savo pirma veidroduka is ten pirkdama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 13 balandžio 2010 - 00:03
QUOTE(Tiomama @ 2010 04 12, 23:02)
Sveikos
O kodel tu perki is Jessops(ar cia tik siaip linka imetei?)?  Nors jau, turbut, per velu kazka sakyti, bet tikrai gali pigiau gauti, na nebent tu nori nuvaziuot iki pardes ir jau ta pacia minute tureti  g.gif
Matau, tu UK (o is kur konkreciai? - cia as siaip smalsauju bigsmile.gif ), internetu pirkdama, gali apie 30-40£ sutaupyti, bet tektu kelias dienas palaukti  g.gif  Ot Jessops'ui antireklama padariau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Bet pati kazkada apsisoviau savo pirma veidroduka is ten pirkdama  doh.gif

smile.gif perku, nes turiu nuolaida 5% ir dar 20£ off tai bandysiu prasisukt, beveik tas pats ir gausis,ir man kazakaip patikimiau is pardes , nes esu jau tiek apsisovus internete pirkdama , kad jau nebenoriu biggrin.gif tai daviau sau zodi kad niekad nepirksiu internetu , ten tik foto grazios ideta biggrin.gif

laba
kotais nesimiega
hi.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 12, 22:47)
Sveikos, bandžiau daryt 2-uosius bet nemanau, kad  gerai

1 foto : F29 ISO1600

2foto : F14 ISO 400

3foto : F5,6 ISO 200

siaip kaip ir matosi skirtumas.. bet gal dar pasibandyk, kad pati labiau pajaustum?smile.gif nu del saves.. pabandyk daikta siek tiek toliau nuo fono statyti. ir gali su daugiau rastu.. nes ta raudona taip "rekia", kad atrodo visad ryski biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 04 12, 23:07)
is silto pasivaiksciojimo:

1984  biggrin.gif

kokybe tai liuksiska. pirma tokia faina, tik kliuna, kad mama pati ryskiausia ir krenta i ja visas demesys, o vaikeliuko nesimato.. bet siaip tai tikrai idomi. antroj tai man virsaus norisi. bet turbut nureziai, nes ten jau nelabai grazu?smile.gif o trecia tikrai miela, tokia ilgesing.. tik tuos praeivius reiktu pradangint smile.gif
Atsakyti