Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 16:53)

ir as ziurejau i ji , kuom jie skiriasi , foto geresnes ar kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 17:53)

baltas pavydas rolleyes.gif kaip aš jau noriu tokio, mano tamsus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 18:59)
aišku, kažkas tokio,taip?
fotografavau ijungus ant debesėlio  ax.gif

turi det iskart triss foto. auto ir pusiau auto bus tik palyginimui. rankinis WB turetu but pats tikliausias
Papildyta:
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 19:00)
ir as ziurejau i ji , kuom jie skiriasi , foto geresnes ar kaip blush2.gif

as tai ant jo kazkaip uzsiciklinau, kai Zitlali isgyre biggrin.gif ir siaip kiek skaiciau, tai ji tikrai rekomenduoja.. bet cia zinai, objektyvas manes neisgelbes, jei pati nesistengsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 12, 19:00)
baltas pavydas rolleyes.gif kaip aš jau noriu tokio, mano tamsus doh.gif

nu dar neturiu, dar nepavydek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 17:03)

as tai ant jo kazkaip uzsiciklinau, kai Zitlali isgyre biggrin.gif ir siaip kiek skaiciau, tai ji tikrai rekomenduoja.. bet cia zinai, objektyvas manes neisgelbes, jei pati nesistengsiu smile.gif

pas mus jis kainuoja 400 £ , koks dabar kursas lt ? £
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 19:03)
turi det iskart triss foto. auto ir pusiau auto bus tik palyginimui. rankinis WB turetu but pats tikliausias

aj čia tikrai kaip beždžionei man aiškint aiškint viską.... cry.gif kaip suprast rankinis WB? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 19:14)
aj čia tikrai kaip beždžionei man aiškint aiškint viską.... cry.gif kaip suprast rankinis WB?  verysad.gif

zinok, vis tiek teks atsiverst instrukcija smile.gif ieskok white balance. ir kaip ji nustatyti paciai smile.gif tai ir bus rankinis WB smile.gif
Papildyta:
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 12, 19:07)
pas mus jis kainuoja 400 £ , koks dabar kursas lt ? £

kazkur 3.9 su kazkiek. tai panasiai ir gaunasi kaip ir lietuvoj..
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 19:14)
aj čia tikrai kaip beždžionei man aiškint aiškint viską.... cry.gif kaip suprast rankinis WB?  verysad.gif

Ei, skaitei instrukcija? nes tokie klausimai kyla, kurie instrukcijoje paaiskinta, nepatingek, perskaityk, daug kas paaiskes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 18:41)
aha, va pagavau pamačiau..tiksliai..nu ot žioplė.. dabar viską suprantu.. viską viską...  clap.gif assa.gif permeciau isanalizavau paskutinius du namu darbus ir viskas aisku.. laimės pilnod kelės..  wub.gif  thumbup.gif  ploja.gif

o kaip dėl to paskutinio,kaip jį daryt, nelabai aš išvis suprantu tą užduotį.. doh.gif  blush-anim-cl.gif

Bet tikrai dėka jūsų labiau gudresnė šiuo (fotografavimo) klausimu pasidariau..  bigsmile.gif  wub.gif

Na va kaip šaunu, kad pačiai viskas aišku, ND tam ir buvo skirti, kad pati viską suprastum, tikrai nemums.
Aš tai Tau siūlyčiau su 5Nd neskubėti, nėra jis tik pradedančiąjam toks lengvas, o ir kol kas tikrai Tau jo neprireiks.Leisk kelias dieneles tam ką atlikai susigulėti, čia buvo pati pradžia, kuri išties labai reikalinga.
O paskui ramiai paskaityk užduotį.Man regis šioje temoje net filmukai yra įdėti kaip tą padaryt,sekmės ir šaunuolė!!!

Su raštų tema ir pas mane kol kas tylu, vakar net į dangų pakilus buvau:), norėjau arimus iš skrydžio pafotkint, akys matė, kad žemės raštai tiktų, bet va paklus aukščiau vikas pasislėpė migloje, netinkamas oras...miglos nebuvo tik virš vandens...ką gi, ieškosiu toliau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 12, 19:44)
Na va kaip šaunu, kad pačiai viskas aišku, ND tam ir buvo skirti, kad pati viską suprastum, tikrai nemums.
Aš tai Tau siūlyčiau su 5Nd neskubėti, nėra jis tik pradedančiąjam toks lengvas, o ir kol kas tikrai Tau jo neprireiks.Leisk kelias dieneles tam ką atlikai susigulėti, čia buvo pati pradžia, kuri išties labai reikalinga.
O paskui ramiai paskaityk užduotį.Man regis šioje temoje net filmukai yra įdėti kaip tą padaryt,sekmės ir šaunuolė!!!

Ačiū už tokius gražius žodžius.. wub.gif
pabandžiau vėl bus blogai,tai nebeteršiu eterio pasimokysiu tegul susiguli viskas gerai galvoje.. o vis gi aš dar su 39,3 temperatūra,tai tikrai sunkiai virškinasi informacija.. unsure.gif

user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 12 balandžio 2010 - 18:50
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 19:48)
pabandžiau vėl bus blogai,tai nebeteršiu eterio pasimokysiu tegul susiguli viskas gerai galvoje.. o vis gi aš dar su 39,3 temperatūra,tai tikrai sunkiai virškinasi informacija..  unsure.gif

nesuprantu net kas cia g.gif Cia visos 3 akmens foto, vis kitoje vietoje? Viskas yra labai aiskiai paaiskinta pacioje pirmoje zinuteje, ka reikia padaryti ir kaip. 4u.gif Tikrai neskubek, nes matau, net neisigilinai, ko is tos uzduoties reikialaujama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 04 12, 19:55)
nesuprantu net kas cia g.gif Cia visos 3 akmens foto, vis kitoje vietoje? Viskas yra labai aiskiai paaiskinta pacioje pirmoje zinuteje, ka reikia padaryti ir kaip.  4u.gif Tikrai neskubek, nes matau, net neisigilinai, ko is tos uzduoties reikialaujama smile.gif

pioneer.gif šitą ND padarysiu vėliau labiau pramokusi, nepykit.. blush2.gif nes jau ir taip pavizdinga tris namų darbu šiandien atlikau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 12 balandžio 2010 - 18:59
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 19:57)
pioneer.gif šitą ND padarysiu vėliau labiau pramokusi, nepykit..  blush2.gif  nes jau ir taip pavizdinga tris namų darbu šiandien atlikau... blush2.gif

Niekas nepyksta, saunuole tu! geriau pailsek dabar, instrukcija pasiskaitinek ir viskas bus daug aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti