Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 15:30)
Dekui smile.gif Va radau dar viena, kur be pulto... Dar pasviesinau, nes sendien ant perexponavimo baisiai traukia  bigsmile.gif
Gal dar bandyti koki remeli sitai uzdeti?

as tai kirpciau kaires. mazdaug taip tie kirpciuku linija nurezciau. nes kazkaip ausis, kuodelis, marskiniai, mazi plaukeliai tik blasko demesi. o del remo neturiu monciu, man su jais nesiseka dazniausiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(snapper @ 2010 03 26, 15:38)
Sveikos Merginos

Labai noreciau prisijungti prie jusu saunaus burelio.
Fotografuoti dar tik mokinuosi bet pacia fotografija domiuosi jau senokai.
Kiek suprantu turiu padaryti namu darbus ir tada galesiu su jumis plepeti, pasistengsiu tai padaryti per savaitgali.

sveika smile.gif plepet gali ir be namu darbu, bet pradziai, kad isisavintum terminus ir kas kur fotike yra, reik padaryt namu darbus smile.gif cia kaipi izanga tokia butu smile.gif tai lauksim wink.gif

plepet as tik ir sugebu, o kad ka fotkinciau doh.gif
Atsakyti
Papildyta:
sveika smile.gif plepet gali ir be namu darbu, bet pradziai, kad isisavintum terminus ir kas kur fotike yra, reik padaryt namu darbus smile.gif cia kaipi izanga tokia butu smile.gif tai lauksim wink.gif

plepet as tik ir sugebu, o kad ka fotkinciau doh.gif
[/quote]

Dekui, butinai darysiu, o paplepeti visi megstame biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Daug gražių atspindžių, šaunuolės, atleiskit, kad be komentarų - nemoku, tikrai nemoku blush2.gif Šaunuolės Noelle ir Akasha - nepraleidžiat nei vienos thumbup.gif Skaitau jūsų komentarus, tikrinuos ar sutampa biggrin.gif , bandau mokintis išreikšti mintis, nes kol kas tik intuityviai jaučiu - patinka arba ne, klaidų dar nematau ax.gif
Snapper, sveika prisijungus 4u.gif

Aš noriu paklausti apie auto su pulteliu( vis ruošiuos įsigyti) ,man įdomu eiga - statot fotiką ant stovo, nuspaudžiat, čia kaip ir aišku ...o kaip pataikot su fokusu?

Atsakyti
As, kadangi nelabai turiu modeliu biggrin.gif , kankinu vis savo maziuka ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 18:10)
Sveikos visos 4u.gif
Daug gražių atspindžių, šaunuolės, atleiskit, kad be komentarų - nemoku, tikrai nemoku blush2.gif Šaunuolės Noelle ir Akasha - nepraleidžiat nei vienos thumbup.gif Skaitau jūsų komentarus, tikrinuos ar sutampa biggrin.gif , bandau mokintis išreikšti mintis, nes kol kas tik intuityviai jaučiu - patinka arba ne, klaidų dar nematau ax.gif
Snapper, sveika prisijungus 4u.gif

Aš noriu paklausti apie auto su pulteliu( vis ruošiuos įsigyti) ,man įdomu eiga - statot  fotiką ant  stovo, nuspaudžiat, čia kaip ir aišku ...o kaip pataikot su fokusu?

Fokusa nusistatau rankiniu, kad nepabegtu spaudziant pulteli.... Ne visada pataikau teisingai atsistoti, bet dazniausiai pavyksta.... Ir zadniausiai statau siek tiek didesne ryskumo zona nei iprasta.... Nes su mazais f kolkas dar nemoku...

QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 18:24)
As, kadangi nelabai turiu modeliu  biggrin.gif , kankinu vis savo maziuka  ax.gif

Jau balsavau uz sita efoto smile.gif Pirmoji man tvarkingiausia is situ....silta , emociska ir labai faina... antroj redves man truksta...
O trecioje irgi Vazonelis su gelem labai sone... be to ta blykste vaiko rankose nelabai... labiau tiktu, koks zaisliukas ryskesniu spalvu... Siaip labai grazios spalvos foto...
Atsakyti
As, kadangi nelabai turiu modeliu  biggrin.gif , kankinu vis savo maziuka  ax.gif

Visu pirma visose man truksta ryskumo. Pirmoje ir trecioje akys laksto, nera kur uzsikabint, nezinau net i ka ziuret i vaikiuka ar i gelyte, norisi, kad akcentuotum.
Antra neidomi. Gelytei truksta ryskumo, neidomus kampas 4u.gif
Siaip saunuole, vaikiukas grazuolis 4u.gif

Noelle, tu fotografija gal studijavai?
Atsakyti
Aciu Akasha ir ich uz nuomones, nes be ju daznai daug kas atrodo tvarkoj ir vietoj doh.gif biggrin.gif Gal kad savas vaikas, sava aplinka........ Is sono visada geriau viskas matosi ir butent del to dejau..... Nors tai visiskai nerezisuoti kadrai, bet dabar matau, kad ir be isankstines rezisuros, galejau kazka patraukti ar isvis isimti biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 12:51)
Laba,
keliu dar vieną atspindžių temai. Turiu ir spalvotą, bet taip tamsu namuose, už lango lietus pliaupia, tai prie jb ir linkstu.
Man patinka, kad kiek apgaulinga. Tarsi atspindžiai, tarsi dviguba ekspozicija..

Spalvota man nereali wub.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 16:30)
Dekui smile.gif Va radau dar viena, kur be pulto... Dar pasviesinau, nes sendien ant perexponavimo baisiai traukia  bigsmile.gif
Gal dar bandyti koki remeli sitai uzdeti?

Sita gyvesne mirksiukas.gif Remelis manau, kad netiktu cia g.gif

QUOTE(snapper @ 2010 03 26, 16:38)
Sveikos Merginos

Sveika prisijungusi 4u.gif

Pirma ir antra neryskios, neaisku kur fokusas ax.gif
Trecioje biski bardakelis, rubeliai margi, gelyte irgi marga... Nekabina manes foto. Aisku, kai kadre savas vaikas, kitaip vertinam mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi nieko doro nesugalvojau, tai i atspindziu tema keliu archyvine ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 kovo 2010 - 20:15
Tiomama, pažįstama situacija biggrin.gif Savas vaikas , sava aplinka , gražu ir gražu, klaidų nematai...
Na dedu tuomet ir aš vieną iš tokių, man gražių , nes jei ne dabar... tuomet niekad neišdrįsiu ax.gif
Kokia turi būti foto? Šiuo atveju kalbu apie vaiko portetuką, nes labai myliu portetus. Kas turėtų būti portetinėje foto, kad ji būtų įdomi žiūrovui ne tik mamai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 21:28)
Tiomama, pažįstama situacija biggrin.gif Savas vaikas , sava aplinka , gražu ir gražu, klaidų nematai...
Na dedu tuomet ir aš vieną iš tokių, man gražių , nes jei ne dabar... tuomet niekad neišdrįsiu ax.gif
Kokia turi būti foto? Šiuo atveju kalbu apie  vaiko portetuką, nes labai myliu portetus. Kas turėtų būti portetinėje foto, kad ji būtų įdomi žiūrovui ne tik mamai biggrin.gif

Nu va, sita idomi, kompozicija miela akiai smile.gif Zvilgsnis prikaustantis... Tik ta atsikisusi raudona detale ant kepures labai kliuva, butu geriau jeigu jos nebutu.
Papildyta:
Parodysiu ir as viena portretuka, kuriuo esu visai patenkinta, idomi butu jusu nuomone...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 12:51)
Laba,
keliu dar vieną atspindžių temai. Turiu ir spalvotą, bet taip tamsu namuose, už lango lietus pliaupia

100 proc. už spalvotą 4u.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 26, 13:53)
Nepykit merginos uz off topic.

Joooo.... blink.gif

QUOTE(ich @ 2010 03 26, 14:24)

Pirmoji labai patiko, nors padeginta.

QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 14:56)
Kadangi nesu tikra, ar pavyks ka nors isgauti i tema iki savaites pabaigos, keliu is nesenu archyvu pora  ax.gif

Labai ryškus ir fainas naktinė nuotrauka ir šviesos atspindžiai gražiai žaidžia vandenyje 4u.gif
Antroje, trūksta ryškumo.

QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 16:30)
Dekui smile.gif Va radau dar viena, kur be pulto...

Man ir šiek tiek suspausta. Na bet čia skonio reikalas.

QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 18:10)

Akasha, jau mačiau atsakė dėl pultelio.

Pirmą bei antrą dar su PS pabandyčiau paryškinti. 4u.gif Ir šiek tiek spalvas pakoreguoti. Kaip tik vakar radau, gal pravers(ir daugiau neblogų pamokų mačiau...):
http://www.youtube.c...h?v=Al877NtkcSc

QUOTE(frederica @ 2010 03 26, 21:28)
Tiomama, pažįstama situacija biggrin.gif Savas vaikas , sava aplinka , gražu ir gražu,

Nuostabi mergaitė 4u.gif
Šiek tiek ryškumo trūksta pačiai nuotraukai, bei akytėms. 4u.gif Pati bandau atradinėti ko reikia portratams. Tik tokio faino modeliuko neturiu 4u.gif

Na aš ir idėsiu kritikai:
user posted image

Žinau, kad kojos netilpo(sunku susitalpinti dar lotuliukas.gif ) sad.gif bei fotoaparatą ne pagal horizonto liniją reikėjo laikyt(šiuo atveju čia buvo nusileidimas link upės), o stengtis atsižvelgti ir į žmogaus padėtį. Hmmm nedarysi tokių klaidų, aišku nesuprasi kas blogai... Kas dar?

Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2010 03 26, 21:54)
Parodysiu ir as viena portretuka, kuriuo esu visai patenkinta, idomi butu jusu nuomone...

Man tai labai faina blush2.gif
Atsakyti