idedu savaitgalio bandymus , laukiu komentaru.
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 15:22)
niu bandau vėl tikiuosi trečias kartas nemelavo
man gerai
Ohara, dabar jau gerai
kaip sekasi fotkint savaitės temai? aš nieko nesumąstau dar, nulis idėjų, reikėtų kokių pavyzdžių daugiau
komentuoti, jau nekomentuosiu, nes viskas kaip ir išsakyta, o naujo nieko irgi neturiu ką parodyti..
iš paskutinių Noelles patiko, su mintim tokia
Dangerele, pirmoji man įdomesnė, tik gal gaila, kad dešinėj gėlytės nukirstos
kaip sekasi fotkint savaitės temai? aš nieko nesumąstau dar, nulis idėjų, reikėtų kokių pavyzdžių daugiau
komentuoti, jau nekomentuosiu, nes viskas kaip ir išsakyta, o naujo nieko irgi neturiu ką parodyti..
iš paskutinių Noelles patiko, su mintim tokia
Dangerele, pirmoji man įdomesnė, tik gal gaila, kad dešinėj gėlytės nukirstos
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 15:22)
niu bandau vėl tikiuosi trečias kartas nemelavo
Skirtuma pati matai?
QUOTE(dangerele @ 2010 04 12, 15:25)
idedu savaitgalio bandymus , laukiu komentaru.
Ryskumas super, man tamsoka ir nelabai idomios kompozicijos
QUOTE(ich @ 2010 04 12, 16:11)
Skirtuma pati matai?
aišku matau,dabar puikiai matau.. net gera žiūrėt fono raiška keičiasi...
o db dėl kitų dviejų ND nlb suprantu kaip juos daryt,gal liaudiškai nupasakot galit?
QUOTE(ohara @ 2010 04 12, 16:13)
aišku matau,dabar puikiai matau.. net gera žiūrėt fono raiška keičiasi...
o db dėl kitų dviejų ND nlb suprantu kaip juos daryt,gal liaudiškai nupasakot galit?
cia kuriu? zoominimo ir artejimo prie objekto kojom? kazkuri lyg darei..
QUOTE(ich @ 2010 04 12, 16:11)
Is tiesu, kai dabar pasakei, tai pati pastebejau , kad kiek per tamsoka. Gal reikejo ISO padidint ane?
Reikia pasiskaityti reiskias dar apie kompozicija.. Dekui uz komentara
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 12, 16:22)
cia kuriu? zoominimo ir artejimo prie objekto kojom? kazkuri lyg darei..
5. WB nustatymas. Baltą daiktą fotografuojam 2-jose aplinkose: natūraliam apšvietime ir dirbtiniam apšvietime (kambario šviestuvai, be blico!). Kad geriau matytumėm skirtumą, darom po 3 foto kiekvienam apšvietime - automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb.
sito nesuprantu... ir skleroze jau nepamenu dar kurio nedarius..nu sakes va ka liga daro... tikrai smegenys nedirba
berods sito : 3. Fotografuojam daiktą nekeisdami diafragmos, nekeisdami atstumo iki objekto, bet zūmindami - t.y. keisdami objektyvo židinio nuotolį. Pasirenkat fotografavimo tašką, tada vis arčiau ir arčiau "pritraukiat" objektyvu objektą. Pasirinkite marga nuotrauku fona, jame geriausiai matysis kaip keiciasi fonas, keiciant zidinio nuotoli. Kuo didesnis zidinio nuotolis tuo labiau issiliejes fonas turi gautis. nedariau