QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:29)
būtumėt kuri iš vilniaus prašyčiausi kad pamoktumėt už kiki tai mokesti kursus pravestumėt..ot kokia laiminga būčiau.. nes db turiu daikta o naudotis nemoku smagu...
nu cmonn. pradziai tereikia permesti instrukcija ir pirma temos zinute nuodugniai ishstudijuoti (irgi ne viska, bent jau as atsirinkinejau, kas man svarbiausia ir mazhiausiai aishku). zinoma to nepadarysi per 1val. as dariau taip - 1nd ir skaitau, kas tinka, 2nd - tas pats. be to instrukcija butinai reikia perskaityt, nors svarbiausius dalykas.
kazhkas klause del fokusavimo, kai zoologijos sode vien tvoros gavosi - cia jau reiktu zinot is bendo ishprusimo. turbut.
kai fotografuoji, uzrakto mygtuka spaudi ne visa iki "dugno", o puse, tada [canon'e] raudoni tashkiukai rodo kur bus fokusas, jei tau tinka, spaudi iki galo. labai lengva, ir labai veiksminga.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 15:19)
Labai atsiprasau suklydau, ne p Bet M rezimas... Statykis ant A rezimo.... F reguliuojasi ratuku... Jei nat p tai F reguliuojasi nuspaudus Av knopke ir sukant ratuka.... Cia ant canonu... Dar nusistatyk vieno tasko fokusa... Tada jau susifokusuoji i daigta nuspaudus iki puses mygtuka ir perkomponuoji kadra kaip nori...
A-DEP ar Av turi omeny?
beje cia klausimas fotografem - su kuriuo rezhimu dazhniausiai fotkinat? as M, pamirshus visus kitus pradejus cia lankytis (na nebent per seimos susiburimus, full auti ir dar su blicu
). bet idomu butu suzinot is praktikos ka kada geriausiai naudot - A-DEP, Av, Tv, P?
QUOTE(ich @ 2010 04 11, 17:30)
Ieskojau kazkuria diena pavasario, tai radau
Bet jau daug kas turbut mate...
tobula. pirmoji. nesu didele gamtos fane, na geles patinka, ypac makro, bet sioji tavo labai labai man patiko, noreciau ant desktopo
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 18:57)
na, ir siandien pristatau savo violetine gamta
gal ir persistengiau, bet siandien man violetine nuotaika. nu bet kaip pagalavoju, kaip spalvu redagavimas priklauso nuo nuotaikos...
idomios. spalvos fainos, niurios ir ne pavasarishkos, bet traukiancios. pirmoji man geresne, nors lygtais kairej ishdegimas?
beje, violetine spalva yra laba grazi
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 21:50)
siaip galiu imest tau viena netobula, kad daugiau galetum kritikuot
bet siaip manau pati matau, kas blogai. ir siaip nelabai kas per foto..
tushtoka. nuobodoka. spalvos geros.
galvoje sukasi mintis pasimeetint - ka manot? su fotikai po miesta prasieit, kokia "temine tema" darant