Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 20:14)
Nu kad nedingo  g.gif  Yra ir gana aktyvi... Kaip cia taip dabar tave pratryne?  unsure.gif

nezinau cry.gif foto ten dar nedejau, nes kaip ir neturejau ka gero.. dar kompas buvo sugedes sad.gif siandien galvoju idesiu, ziuriu jau nerodo, kad as kokiai grupei priklausyciau sad.gif
Atsakyti
aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 11, 12:44)
na pirmas žingsnis yra, pienė ryški. O su kompozicija reikia padirbėti. Kairės perdaug, dešinės trūksta.

kad su kompozicija reikia padirbet tai man aisku, tiesiog tai buvo mano pirmas rimtesnis bandymas technine puse ivaldyti ir kai po truputi pradejo gautis vos nepradejau sokinet is dziaugsmo biggrin.gif dabar skaitineju kompozicijos taisykles smile.gif

merginos, kokias programas naudojat nuotrauku apdirbimui?

ich, labai mielas tavo pavasaris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 18:50)
kirpciau kaire, nes ji visai cia nieko nesakanti. foto daryciau vertikalia, nes labiau rodytu suns siekima. ir turbut deciau visa ta kruma, jei ji ne per aukstas biggrin.gif ir spalvos gamtos tokios gan isblukusios..

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 20:07)
Tai jau tikrai taip nėra šuniukas kažką krūmuose užuodė ir stiebėsi taip doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

na atsiprašau, kad nieko nenusimananti leido išsakyti savo nuomonę. aš akcentavau šuniuką, nes man buvo jis per ryškus, o kažkas akcentavo gamtą, kuri per blanki.

anas pastebėjimas neužkliuvo, o ant manęs supykot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 20:34)
Kas cia mums darosi? vis kartu atsakinejam ir vos ne zodis i zodi smile.gif

gal mes per daug laiko sedim prie kompo?smile.gif ar siaip kazkokios panasios esam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 20:44)
gal mes per daug laiko sedim prie kompo?smile.gif ar siaip kazkokios panasios esam biggrin.gif

Tikriausiai per daug sedim prie kompo tai ir nurauna stoga vienodai lotuliukas.gif O del mokyklos, tai pabandyk kuriai nors parasyti ir pakvies atgal wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 20:49)
Tikriausiai per daug sedim prie kompo tai ir nurauna stoga vienodai  lotuliukas.gif  O del mokyklos, tai pabandyk kuriai nors parasyti ir pakvies atgal wink.gif

ziuresiu, gal dar rasiu. gal man siandien kazkas ne taip biggrin.gif
o tu dar neini i darba?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 20:50)
ziuresiu, gal dar rasiu. gal man siandien kazkas ne taip biggrin.gif
o tu dar neini i darba?

Dar nedirbu... Ir nezinau kada pradesiu smile.gif Firma kurioje dirbau bankrutavo, o su darbais dabar nekas.... Tai speju, kad eisiu i darbo birza kolas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 20:35)
nezinau  cry.gif foto ten dar nedejau, nes kaip ir neturejau ka gero.. dar kompas buvo sugedes sad.gif siandien galvoju idesiu, ziuriu jau nerodo, kad as kokiai grupei priklausyciau sad.gif

Nemanau g.gif Antajo parasyk mirksiukas.gif

QUOTE(krika @ 2010 04 11, 20:40)
na atsiprašau, kad nieko nenusimananti leido išsakyti savo nuomonę. aš akcentavau šuniuką, nes man buvo jis per ryškus, o kažkas akcentavo gamtą, kuri per blanki.

anas pastebėjimas neužkliuvo, o ant manęs supykot  g.gif

Manau niekas nepyksta, kiekvienas pasako savo nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 21:19)
Dar nedirbu... Ir nezinau kada pradesiu smile.gif Firma kurioje dirbau bankrutavo, o su darbais dabar nekas.... Tai speju, kad eisiu i darbo birza kolas...  unsure.gif

nu kad i darbo birza, tai uzjauciu. bet kad turesi laiko fotkint, tai pavydziu wink.gif is esmes, kazkiek teigiamu dalyku yra..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 21:22)
nu kad i darbo birza, tai uzjauciu. bet kad turesi laiko fotkint, tai pavydziu wink.gif is esmes, kazkiek teigiamu dalyku yra..

Privalumu kolkas neizvelgiu, bet tikiuosi, kad viskas susidelios i savas vietas smile.gif

Klausykit, jau tiek prikalbejom, tai gal kas koki kadra imes? aaa?.... Kazkaip uzsivedziau dabar ant kalbos.... blush2.gif Tai pakritikuoti visai noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 21:44)
Klausykit, jau tiek prikalbejom, tai gal kas koki kadra imes? aaa?.... Kazkaip uzsivedziau dabar ant kalbos....  blush2.gif  Tai pakritikuoti visai noreciau  biggrin.gif

siaip galiu imest tau viena netobula, kad daugiau galetum kritikuot biggrin.gif bet siaip manau pati matau, kas blogai. ir siaip nelabai kas per foto..

user posted image
Atsakyti
O su kokia programa daryt 2 nd? Su P,A, M?
Atsakyti