Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 16:15)
Va taip man gaunasi  blush2.gif

as uzskaitau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 04 11, 17:25)
Sveikos,

skaityk instrukcija wink.gif o siaip reik sofokusuot i ta vieta, kuri nori but ryski. sofokusavai i tvora, tai tvora ir ryski smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2010 04 11, 17:30)
Sveikos, vis paskaitineju, o parasyt patingiu... blush2.gif

matyta, bet nemaziau grazu smile.gif man ypac pirma.. o kur cia radai tokiu? atrodo, kaip kokioj japonijoj biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kas blogai kompozicijai ir aplamai šiai nuotraukai? ax.gif
user posted image
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 17:43)
matyta, bet nemaziau grazu smile.gif man ypac pirma.. o kur cia radai tokiu? atrodo, kaip kokioj japonijoj biggrin.gif

Nea, Vokietijoj tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 18:07)
Gal galit pasakyt kas blogai kompozicijai ir aplamai šiai nuotraukai?  ax.gif
biggrin.gif

Centravimas blogumas nr 1! Kirpciau kaires, uzrasa nuimciau 4u.gif
Atsakyti

kirpciau kaire, nes ji visai cia nieko nesakanti. foto daryciau vertikalia, nes labiau rodytu suns siekima. ir turbut deciau visa ta kruma, jei ji ne per aukstas biggrin.gif ir spalvos gamtos tokios gan isblukusios..
Atsakyti

galim ir man pasisakyti? pirma mintis buvo, kad šuo užklijuotas, lyg ne iš šios nuotraukos g.gif

einu skaityt pirmų temų unsure.gif
Atsakyti
na, ir siandien pristatau savo violetine gamta biggrin.gif gal ir persistengiau, bet siandien man violetine nuotaika. nu bet kaip pagalavoju, kaip spalvu redagavimas priklauso nuo nuotaikos... mastau.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 11 balandžio 2010 - 17:58
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 15:23)
O kaip reiktų nusistatyti vieno taško fokusą? blush2.gif  Labai atisiprašau, kad varginu Jus , bet ech naujokė aš  blush2.gif

Instrukcijoje visi nustatymai surasyti... Mes tikrai galim patarti ka ir kaip daryti, na bet tokius paprastus dalykus kaip nustatymai visi tai kazkaip sunku sudiktuoti....

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 16:15)
Va taip man gaunasi  blush2.gif

Na saunuole... Padarei... smile.gif

QUOTE(krika @ 2010 04 11, 17:25)
Sveikos, jau kažkelintą n temą įsidedu į favorits, bet dar niekaip prie jų studijavimo neprieinu  ax.gif bet turbūt atidėlioti nebegaliu. turiu fotoaparatą canon eos 500. ir norėjau paklausti dėl fokusavimo. grįžom iš zoologijos sodo, pripaveikslavę gyvūnelių, o grįžus namo pamatėm, kad pripaveikslavom daug tvorų  blink.gif  doh.gif kaip fokusuoti, kad pirminis daiktas nueitų į antrą planą?
kažkada ir dukrą iš šono paveikslavau, tai pirmam plane atsidūrė jos alkūnė  doh.gif o toliau "apsimiglojusi" dukra  doh.gif

Uztad kazka nufotkinus reikia perziureti kas gavosi smile.gif... Kad nebutu tokiu problemu veliau... fokusas ne ten kur reikia ir ryskumo zona reikejo didesne daryti...

QUOTE(ich @ 2010 04 11, 17:30)
Sveikos, vis paskaitineju, o parasyt patingiu... blush2.gif
Akasha, patiko tavo miestas, siaip visos kazkuo zavios, ir patiko apdirbimas

Smagu, kad patiko smile.gif Man irgi sitas apdirbimas dabar ant bangos smile.gif
Taviskes jau matytos, bet labai labai svelnios ir mielos.... Kada pas mus lietuveles prades visi medziai zydeti?....

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 18:57)
na, ir siandien pristatau savo violetine gamta biggrin.gif gal ir persistengiau, bet siandien man violetine nuotaika. nu bet kaip pagalavoju, kaip spalvu redagavimas priklauso nuo nuotaikos...  mastau.gif

Siaip nemegztu violetines, bet siose foto kazkaip labai skaniai ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 19:23)
Siaip nemegztu violetines, bet siose foto kazkaip labai skaniai ziurisi smile.gif

aciu smile.gif siaip as nesu pries violetine, tik kad visi sako, cia senmergiu spalva biggrin.gif

ziurek, Akasha, ar ta flicker fotomokyklos grupe dingo, ar mane istryne, kad nekomentavau nieko?biggrin.gif nerandu niekur..
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 04 11, 18:56)
galim ir man pasisakyti? pirma mintis buvo, kad šuo užklijuotas, lyg ne iš šios nuotraukos  g.gif

einu skaityt pirmų temų  unsure.gif

Tai jau tikrai taip nėra šuniukas kažką krūmuose užuodė ir stiebėsi taip doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
O kiek maždaug nuotraukų reikia padaryti 2 namų darbams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 20:07)

kaip?smile.gif antram namu darbui? siaip reikia triju foto. su maziausiu f, vidutiniu ir didziausiu..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 19:27)
ziurek, Akasha, ar ta flicker fotomokyklos grupe dingo, ar mane istryne, kad nekomentavau nieko?biggrin.gif nerandu niekur..

Nu kad nedingo g.gif Yra ir gana aktyvi... Kaip cia taip dabar tave pratryne? unsure.gif

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 20:07)

Taigi viskas aiskiai parasyta... is viso 3.. su maza vidutine ir didele diafragma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 11 balandžio 2010 - 19:15
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 20:13)
kaip?smile.gif antram namu darbui? siaip reikia triju foto. su maziausiu f, vidutiniu ir didziausiu..

Kas cia mums darosi? vis kartu atsakinejam ir vos ne zodis i zodi smile.gif
Atsakyti