Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 12:27)
Na ne tik kaip namu darbus daryti skaity, bet ir visas nuorodas, kurios sudetos pirmoje zinuteje... Po truputi viska suprasi... kaip tik antras ND yra su ryskumo zona,,, Pasistatyk koki daikta toliau nuo fono... pasiziurek, kad fonas butu matgas... Nusistatyk A rezima ir bandyk daryti... Nusistatyk maziausia F, po to didesni ant kokiu F12 Ir po to F22 ir ziurek kas keisis nuotraukoj... Fokusuok i daikta kuri fotkini... Pabandyk... Na nera viskas taip sudetinga  mirksiukas.gif

būtumėt kuri iš vilniaus prašyčiausi kad pamoktumėt už kiki tai mokesti kursus pravestumėt..ot kokia laiminga būčiau.. nes db turiu daikta o naudotis nemoku smagu... schmoll.gif
Atsakyti

abi kartu vos ne vienodai paaiskinom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:29)
būtumėt kuri iš vilniaus prašyčiausi kad pamoktumėt už kiki tai mokesti kursus pravestumėt..ot kokia laiminga būčiau.. nes db turiu daikta o naudotis nemoku smagu... schmoll.gif

zinok, ir skaitant ten galima lengvai perprast wink.gif tik skaityk ir bandyk.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 12:31)
abi kartu vos ne vienodai paaiskinom biggrin.gif
Papildyta:
zinok, ir skaitant ten galima lengvai perprast wink.gif tik skaityk ir bandyk.

ok, fsio.. be namų darbū nesirodau, išmoksiu td išlysiu į dienos šviesą... ačiū mielosios.. user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:35)
ok, fsio.. be namų darbū nesirodau, išmoksiu td išlysiu į dienos šviesą... ačiū mielosios.. user posted image

na, tai tik nebijok klaust tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:29)

Nu gi yra cia musu is Vilniau smile.gif.... Tik tark zodi ir susimatysim kuria diena.....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 12:45)
Nu gi yra cia musu is Vilniau smile.gif.... Tik tark zodi ir susimatysim kuria diena.....

Jėėėėė... clap.gif aš visą kitą savaitę galiu,kada jūs galit... parašykit ar savo skypę ar ką susirašytume... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:50)
Jėėėėė... clap.gif aš visą kitą savaitę galiu,kada jūs galit... parašykit ar savo skypę ar ką susirašytume... wub.gif

Parasiau tau i az skypo adresiuka... Nezinau, kaip sia savaite gausis, nes mano mazoji sirguliuoja ir as dar ne visai sveika, bet jei vyras pasiims bilioteni tai tikrai galesim susimatyti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 12:58)
Parasiau tau i az skypo adresiuka... Nezinau, kaip sia savaite gausis, nes mano mazoji sirguliuoja ir as dar ne visai sveika, bet jei vyras pasiims bilioteni tai tikrai galesim susimatyti.... smile.gif

thumbup.gif parasysiu vakare i skype... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
laba diena

truputeli atitrukus buvau blush2.gif blush2.gif , ryt bandysiu daryt kitus nd smile.gif , tik va man dabar nelabai aisku su nd , gal ir bukas klausimas biggrin.gif : artejimas prie objekto :, ar cia man artet reikia ar kaip cia g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, vargau su tais pirmaisiais namų darbais. Būkit geros pasakykit ar gerai?
Atsiprašau, kad tamsų, kažko namuose labai tamsų blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
g.gif
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 04 11, 13:56)
laba diena

truputeli atitrukus buvau blush2.gif  blush2.gif , ryt bandysiu daryt kitus nd  smile.gif , tik va man dabar nelabai aisku su nd  , gal ir  bukas klausimas  biggrin.gif  : artejimas prie objekto :, ar cia man artet reikia ar kaip cia  g.gif  blush2.gif

Taip tau arteti smile.gif

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 11, 14:24)
Sveikos, vargau su tais pirmaisiais namų darbais. Būkit geros pasakykit ar gerai?
Atsiprašau, kad tamsų, kažko namuose labai tamsų  blush2.gif

Nu nekaip.... vos vos matosi, kad fokusas keiciasi... Daryk didesnius tarpus tarp objektu... Tamsu ne todel, kad tamsu, o todel , kad i lango puse fotografuoji... Fotografuok is tos puses is kurios sklinda sviesa... bus paprasciau...
Atsakyti
AČIŪ bandysim smile.gif
Atsakyti