Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 04 10, 23:14)

Labiausiai man tai atspindys patiko... Nestukes foto, abiejose erdves trukumas... Vaikucio rankas labai jau negeroj vietoj nukapojai ir is kaires ardves truksta....

del sunelio nuotraukos sutinku, bet kad jis vietoj nepasedi, labai sunku istaikyti momenta, o kai momentas pasitaiko, tai labai skubi fotografuoti, tai taip ir gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
Na metu jusu kritikai serija "Senas miestas"
Del grudo nepykit smile.gif specialiai dejau... Man dabar toks metas doh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Labai lauksiu jusu nuomoniu....
Papildyta:
QUOTE(mergele23 @ 2010 04 10, 23:22)
del sunelio nuotraukos sutinku, bet kad jis vietoj nepasedi, labai sunku istaikyti momenta, o kai momentas pasitaiko, tai labai skubi fotografuoti, tai taip ir gaunasi biggrin.gif

Patikek zinau, kaip vaikai juda smile.gif bet nufotografuoti ir sukomponuoti imanoma smile.gif Jei jau taip nusikitro plastakos, tai pabandyk kaipnors karpyti foto, kad neatrodytu, kaip egsekucija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 11:01)
Na metu jusu kritikai serija "Senas miestas"
Del grudo nepykit smile.gif specialiai dejau... Man dabar toks metas  doh.gif

aga, matosi, kad dabar tau kitas periodas biggrin.gif grudo ir kontrasto smile.gif nu tai va, man visgi per daug grudo ir per daug uzkontrastinta smile.gif as bent naudoju toki apibudinima "kaip is laikrascio" smile.gif nu ypac ta paskuitne, tarsi ziuretum i laikrascio foto... o siaip graziausia pirma. siaip pavadinimas senas miestas, bet man su senu miestu tik tiek, kad 3-6 foto seni zmones.. nu bet gerai, kad bandai wink.gif
Atsakyti
Mergynai, ka as su fotiku prichimyčinau kad man kai atidarai kompe pajungus per laida fotika rodo visu nuotrauku po dvi, gal kuri žinot kaip atstatyt kad nedarytu fotikas kopiju.... unsure.gif
Atsakyti
Brumbrumai, tikrai man kazkoks kitoks periodas... Nezinau, kodel ir kaip, bet va uzplauke smile.gif Na nieko, gal praeis... Dekui uz nuomone.... mirksiukas.gif
Ohara, cia tu tikriausiai ijungusi raw+jpg.... Turetu skirtingais formatais rodyti... tai tada pasiimi instrukcija ir ieskai kaip perjungti formata... cia pirmame meniu punkte turetu buti....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 11:52)
Brumbrumai, tikrai man kazkoks kitoks periodas... Nezinau, kodel ir kaip, bet va uzplauke smile.gif Na nieko, gal praeis... Dekui uz nuomone.... mirksiukas.gif
Ohara, cia tu tikriausiai ijungusi raw+jpg.... Turetu skirtingais formatais rodyti... tai tada pasiimi instrukcija ir ieskai kaip perjungti formata... cia pirmame meniu punkte turetu buti....

aja radau o kuri padaryt reikia nes cia ju lb daug... blink.gif g.gif

žiūrėkit dar, man šita foto lb graži gavosi, bet žinau kad netobula, kas joje negerai, po truputi gal gaudytis išmoksiu blush2.gif nepykit lb kad kišu visokio brūdo... blush2.gif

Rytą pasitinkant

user posted image

kelciau is flick.com bet nemoku.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 11 balandžio 2010 - 11:01
QUOTE(Akasha @ 2010 04 11, 11:52)

nu kad miesta fotkini, tai gerai. nu bet sunkus cia reikalas.. nes detaliu, nereikalingu visokiu daiktu daug.. sunku pagaut ta tikrai gera kadra.. man miesto fotografija tai super grazu, nu kai uzfiksuotas jausmas, garsas, kvapas..
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 11:53)
žiūrėkit dar, man šita foto lb graži gavosi, bet žinau kad netobula, kas joje negerai, po truputi gal gaudytis išmoksiu  blush2.gif  nepykit lb kad kišu visokio brūdo... blush2.gif

visu pirma tai kliuna fonas. blasko demesi, ir visi tie virtuves irengimai daro kadra buitiska. kranas lenda i suniuka smile.gif pabandyk su maza ryskumo zona.

o tu jau namu darbus padarei visus?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 12:04)
visu pirma tai kliuna fonas. blasko demesi, ir visi tie virtuves irengimai daro kadra buitiska. kranas lenda i suniuka smile.gif pabandyk su maza ryskumo zona.

o tu jau namu darbus padarei visus?smile.gif

ups nea,tik viena..ok kol nepadarysiu nebesirodyisu... user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:09)
ups nea,tik viena..ok kol nepadarysiu nebesirodyisu... user posted image  user posted image

nee, rodytis gali smile.gif tiesiog, jei sakau, kad reik sumazint ryksumo zona, nezinau, ar supranti ka reik daryt smile.gif nes matai, kai namu darbus padarai, tai jau zinai kas kur wink.gif cia as ne piktai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 11, 12:14)
nee, rodytis gali smile.gif tiesiog, jei sakau, kad reik sumazint ryksumo zona, nezinau, ar supranti ka reik daryt smile.gif nes matai, kai namu darbus padarai, tai jau zinai kas kur wink.gif cia as ne piktai smile.gif

as supratu,va tame ir esme kad ir kiek skaitau kaip tuos namu daebus daryt as nesuprantu.. nesuprantu nieko... o ismokt noriu tai ir bandau kaip vista viska.. net geda db.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:15)
as supratu,va tame ir esme kad ir kiek skaitau kaip tuos namu daebus daryt as nesuprantu.. nesuprantu nieko... o ismokt noriu tai ir bandau kaip vista viska.. net geda db.. cry.gif

Na ne tik kaip namu darbus daryti skaity, bet ir visas nuorodas, kurios sudetos pirmoje zinuteje... Po truputi viska suprasi... kaip tik antras ND yra su ryskumo zona,,, Pasistatyk koki daikta toliau nuo fono... pasiziurek, kad fonas butu matgas... Nusistatyk A rezima ir bandyk daryti... Nusistatyk maziausia F, po to didesni ant kokiu F12 Ir po to F22 ir ziurek kas keisis nuotraukoj... Fokusuok i daikta kuri fotkini... Pabandyk... Na nera viskas taip sudetinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 04 11, 12:15)

taigi tu klausk ,apdesim wink.gif

nu va, pirma nd padarei. daryk antra. pasiimk koki daikta ir pastatyk ji per kokia puse metro nuo kazko margo, kad matytusi kaip keisis fonas. nusistatyk rezima A. ir susirask kur keicias f skaiciukai. ir bandyk smile.gif
Atsakyti