Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 13:18)
žinai, paprastai nededu rėmelių, nepatinka man jie.  Ir tiesa, supermamos fone nekaip žiūrisi
Ačiū už komentarus mano foto.

smile.gif Cha, nera uz ka.... smile.gif Stengiuosi visas pakomentuoti ir man paciai tai gera praktika... nes komentuojant esu priversta labiau paziurei ir isiziureti darba, o net tik uzmetus aki pasakyti, patinka ar ne....
Beje tik dabar pamaciau spalvota varianta ir jis man daug labiau patinka, nes isryskeja detalesm, kuriu nespalvotoje nesimate.... Taigi turiu pasakyti, kad ta gele atspindyje atrodo tikrai labai liuxiskai.... 4u.gif
Atsakyti
Nepamenu kuri rašėt apie tai, kad nėra blogai kopijuoti kitų darbus. Išties nėra blogai. Kelios atspindžių idėjos, gal kuri norėsit pabandyti. Faina būtų pamatyti. Aš tai tinkamo objektyvo neturiu, nesigaus, kaip norėčiau.
Atspindys vandens lašelyje, kambario atspindys gerai nušveistame šaukšte. Dar faini portretukai, kai modeliuko akyse atsispindi fotografas.

Gal turit kokių idėjų sekančios savaitės temai. Anksčiau pamąstom, kad savaitei prasidėjus nebereikėtų galvoti smile.gif
Atsakyti
Nepykit merginos uz off topic. Bet ar skaitet Mokestis uz ora?

Dar ka bukaprotiskesnio begaletu sugalvot? O CIA galima pasirasyt peticija.

Negaus jie is manes nei vieno lito. schmoll.gif
Atsakyti
Noelle zinok spalvota labai graziai ziurisi.Labai labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 26, 11:53)

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 26 kovo 2010 - 13:26
Sveikos! 4u.gif
Is archyvu dar atspindziu smile.gif
user posted image
Cia kaledinis autoportretas biggrin.gif
user posted image

Noelle, fainos idejos bigsmile.gif
Su lasiukais tai sunkiau, cia macro labiau reiktu, kas turi gali pamegint g.gif Su saukstu tai idomiai turetu but bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 03 26, 12:24)

Su lasiukais tai sunkiau, cia macro labiau reiktu, kas turi gali pamegint g.gif Su saukstu tai idomiai turetu but bigsmile.gif

pirma foto tokia padegusi. BEt faini visuomet atspindžiai gamtoje.
Antroji faina. Ir šaukšte turėtų būti panašus rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 26 kovo 2010 - 13:32
Kadangi nesu tikra, ar pavyks ka nors isgauti i tema iki savaites pabaigos, keliu is nesenu archyvu pora ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 26, 13:53)
Nepykit merginos uz off topic.

O taip jau skaiciau... Juokas per asaras jau.... Eisim tikrai prie seimo su sakem greitu laiku mirksiukas.gif

QUOTE(ich @ 2010 03 26, 14:24)
Sveikos! 4u.gif
Cia kaledinis autoportretas biggrin.gif
Noelle, fainos idejos bigsmile.gif

Kaledinis auto, jau matytas smile.gif Bet jis man labai patiko... smile.gif Gal blikiuku noretusi kitos spalvos, bet ir taip liux...

QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 14:56)
Kadangi nesu tikra, ar pavyks ka nors isgauti i tema iki savaites pabaigos, keliu is nesenu archyvu pora  ax.gif

Pirmoji man labai labai... medis labai graziai apsviestas ir tie atspindziai vandeny atrodo kazkas nesuderinamo smile.gif

O as sendien ne i tema pavarysiu.... Bet bandziau auto su katinu padaryt... tai sunervino, kad pulteliu niekaip neisejo paslepti doh.gif o katinui labai nepatiko fotkintis, tai laikyti reikejo ax.gif Nenuorama jis pas mane... schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu uz komentarus smile.gif
QUOTE(Tiomama @ 2010 03 26, 14:56)
Kadangi nesu tikra, ar pavyks ka nors isgauti i tema iki savaites pabaigos, keliu is nesenu archyvu pora  ax.gif

Pirma faina, o antroj ranka gerai sudrebejo, net galva sukasi beziurint biggrin.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 15:14)
O as sendien ne i tema pavarysiu.... Bet bandziau auto su katinu padaryt... tai sunervino, kad pulteliu niekaip neisejo paslepti  doh.gif  o katinui labai nepatiko fotkintis, tai laikyti reikejo  ax.gif  Nenuorama jis pas mane... schmoll.gif

Man tai paspausta atrodo, noretusi daugiau erdves. Sviesumas man patinka, noretusi aisku kokio siuzeto, bet aisku lengva man kalbeti irnesakyk.gif
Siaip labai grazu, pamirsau visai parasyt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 26 kovo 2010 - 15:09
QUOTE(ich @ 2010 03 26, 16:06)
Man tai paspausta atrodo, noretusi daugiau erdves. Sviesumas man patinka, noretusi aisku kokio siuzeto, bet aisku lengva man kalbeti irnesakyk.gif
Siaip labai grazu, pamirsau visai parasyt cool.gif

Dekui smile.gif Va radau dar viena, kur be pulto... Dar pasviesinau, nes sendien ant perexponavimo baisiai traukia bigsmile.gif
Gal dar bandyti koki remeli sitai uzdeti?
user posted image

Atsakyti
Sveikos Merginos

Labai noreciau prisijungti prie jusu saunaus burelio.
Fotografuoti dar tik mokinuosi bet pacia fotografija domiuosi jau senokai.
Kiek suprantu turiu padaryti namu darbus ir tada galesiu su jumis plepeti, pasistengsiu tai padaryti per savaitgali.
Atsakyti