QUOTE(Akasha @ 2010 04 07, 13:35)
Menuliui uztenka ir nuo 8f.... Ir priklausomai nuo to galima islaikyma trumpinti... pvz 1/200.... Bet siaip gana teisinga taisykle... Dar viena problemele su menulio fotkinimu, kad jei nori ji stambiu planu paimti, bent jau 200mm tikrai reikes
tai kad turejau 100-300mm, bet man nieko nesigavo, ivairiai bandziau su nustatymais. zodziu idesiu kelis bandymus, nes noreciau dar kada pabandyt, tik jau su geresniais rezultatais..
QUOTE(bizyte @ 2010 04 07, 15:45)
apibrėžimo tai nežinau, bet tai ir yra, kai judantį objektą pagauni ryškų, o fonas visas lieka judesy, fotografuojant fokusuoji objektą, seki jį kurį laiką, tuomet fotkini, aišku su tam tikrais nustatymais
Akasha, man pirma gėlė gerai žiūrisi, įdomus kampas
ir antra tokia su mintim..nusiminę gėlytės
tai cia matyt statyvas butinas? nes ta as suprantu, kad reikia fokusuot ir sekti objekta
ir kad nustatymai turi buti kokie turi.
Akasha - gal gali papasakoti kaip tu darei? labai noriu pabandyt..
man irgi pirma. fainos spalvos, baltas fonas. likusios - kompozicija labai kazhkaip nesigavo ir neuzhkabina.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 16:07)
Niuuu, kad jau merdėjam tai gal prikelsiu šiek tiek kritikai:
ideja liuks. butu idomiau nuogas kunas, kad ir is nugaros, ant pilvo, turetu atrodyt neblogai. tik man uzkliuvo suknele (rashtai gan ishraishkingi, ir suknele, per daug visko) ir kad veidas rashtuotas, nors kazhin kaip atrodytu jei veidas liktu "shvarus". taip pat noretusi didesnio kontrasto. o kaip spalvota atrode? irgi idomu butu pazaist su spalvom, i koki melynuma bandyt ar kazhka kito.
QUOTE(frederica @ 2010 04 08, 19:06)
Na o aš taip apsidžiaugusi Velykine tema nelabai turiu ką parodyti, rodau vieną koliažiuką ir tiek
gerai, kad idejai didesne, nes margucio nepamaciau. man visai patinka koliazhai, bet labiau megstu po viena fotkes, atidziau apziuret galima ir t.t.
kolkas mano akim geriausias darbelis, kaip is pasakos - mishkas, mergyte, skrybelaite, suknele, paltukas ir marguciai. nuostabu. man patiko.
QUOTE(Noelle @ 2010 04 09, 10:20)
Įkeliu vieną foto, bet nenaują. Kol kas ne fotografavimas galvoje.
visai nieko raudonplauke. kompozicija idomi, nors noretusi daugiau kuno, ranku. o jei kabinetis - didele nosis lupas uzstoja, noretusi burnytes. patiko spalvos. shvelnumas.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 09, 17:08)
Šiek tiek maišo raudona linija apačioje ir bent jau man daugiau aplinkos norisi. O jei pamėgintum fotografuoti papuošimų lygyje? Ar lauke kur nors nusinešus, tuos papuošimus sukabinti ir pafotografuoti
vis tos raudonos sienos man koja pakisha.
aj nebefotografuosiu velykines. nu nesiseka man si tema. as bandziau ir is kaires/desines, ir is virhsuas, apacios - visaip, tad geriausia idejau, kas tikrai yra silpna
QUOTE(Akasha @ 2010 04 10, 00:38)
O vaistant po miesta vis atspindziai krisdavo i akis
Cia po tos savaitines temos vis uzkliuva tie atspindziai... Ir jau nejausdama juos fotkinu
cia kaip su neshtumu, tik pastojus, pradejau pastebet nesciasias
anyway, man tas pats. anksciau kazhkaip nebuvau tokia izhvalgi. labai man tas patinka, kad "placiau akys mato".
ka mieste radai? architektura? ar siaip? greiciau rodyk
QUOTE(Akasha @ 2010 04 10, 15:21)
Ai dedu dar viena is buitiaku
Prisiziurejusi is mamos, kaip dazosi, nusprende ir save pagrazinti...
ojej. man sita nepatiko
remas visu pirma ir siaip tokia creapy, pripratus prie shvelniu tavo dukros fotkiu
ir ryshkumo kazhkaip truksta, nors matau kad akis paryshkinai, lupas. nu man nelabai. nors patiko, kad jauciasi dinamika.
QUOTE(Noelle @ 2010 04 10, 17:12)
Tai tikriausiai galima skelbti sekančios savaitės temą " R A Š T A I". Mačiau kelios pritarėt. Nelaukdamos pirmadienio ir patvirtinkim
Su atspindžiais buvo nemaža foto, ir ši tema, mano nuomone, daug žadanti
nu gal idomi. o kur ju ieshkot? tie patys uzuolaidu rashtai juk gali buti ir seseliais, zodziu temos susipina