QUOTE(Noelle @ 2010 04 09, 10:20)
Įkeliu vieną foto, bet nenaują. Kol kas ne fotografavimas galvoje.
Įsigijom butą, tai visaaaaaaaaai kitokie malonūs rūpestėliai užpuolė
Sveikinu su pirkiniu
Ir taip pat baltai pavydziu
Del tavo foto, tai man siek tiek virsaus per daug.... Bet siaip labai sviesu ir grazu
QUOTE(azen @ 2010 04 09, 14:38)
oi su BMS tai teko susidurti, po siai dienai keikiam abu su MB...
As irgi keikiu
QUOTE(Maggie @ 2010 04 09, 16:38)
Sauniai velykiskai, tik ta daudona juosta pacioje labai demesi nukreipia... Be jos butu labai labai liux...
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 09, 17:08)
Man velykos visada su žirginais susijusios(prisiminimai tikriausiai iš mokyklos laikų), taigi "temine" "neteminė" nuotrauka:
Labai fainai, kad kvadratas...
Nelabai yra prie ko ir kabintis...
QUOTE(ohara @ 2010 04 09, 18:33)
Keliu aš pora savo foto...
komentuokit vertinkit kritikuokit ir t.t.,aš dar tik mokausi.. negalima lb bart..
Pirmoje erdves truksta ir tamsoka foto... O antros negaliu vertinti, nes labai myliu katinus ir del ju visu einu is proto
Va ir dabar dar noriu saviskiui drauge surasti, kad nebutu liudna, kai lieka vienas namuose... O tavo katinukas tai groziu grozis.... Zinoma nuo blykstes krintantys seseliai erzina... del to nekenciu vidines blikstes ir jos beveik niekada nenaudoju.... Ir labai gaila nukirptu katino ausyciu.... Nedaryk daugiau taip...
gi cia toks grozis....
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 09, 22:59)
Na imetu ir as viena.Cia is velyku
Smagi.... bet man cia labai noretusi lygaus ir dar balto fono
mergaites ir tada tu pumpureliu zaliu
Gerai as cia nusisvaigstu
Nekreipkit labai demesio....
Tikrai labai ramu cia.... as pati nors ir sirgdama, bet vis diena praslampinejau po miesta ir ieskojau, ka cia pafotkinti
Nusivariau nuo koju juodai.... Tai rytoj ziuresiu ar ka gero pagavau, nes fotkinau daug, o ar gavosi kas gero neaisku dar, nes neturejau kada perziureti...
O vaistant po miesta vis atspindziai krisdavo i akis
Cia po tos savaitines temos vis uzkliuva tie atspindziai... Ir jau nejausdama juos fotkinu