Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 04 09, 16:38)

Šiek tiek maišo raudona linija apačioje ir bent jau man daugiau aplinkos norisi. O jei pamėgintum fotografuoti papuošimų lygyje? Ar lauke kur nors nusinešus, tuos papuošimus sukabinti ir pafotografuoti 4u.gif

Man velykos visada su žirginais susijusios(prisiminimai tikriausiai iš mokyklos laikų), taigi "temine" "neteminė" nuotrauka:

user posted image
Atsakyti
Keliu aš pora savo foto... ax.gif komentuokit vertinkit kritikuokit ir t.t.,aš dar tik mokausi.. negalima lb bart.. blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oho kaip tylu cia blink.gif pagerejo oras nieko prie kompo nebeliko doh.gif
ohara pirmai nuotraukytei labai vietos truksta,jau taip atrodo ispraustas i tuos remus...O antrojo labai blicas akis bado rolleyes.gif ir ausytes nukirptos ax.gif
Papildyta:
Na imetu ir as viena.Cia is velyku ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 09, 10:20)
Įkeliu vieną foto, bet nenaują.  Kol kas ne fotografavimas galvoje.
Įsigijom butą, tai visaaaaaaaaai kitokie malonūs rūpestėliai užpuolė  smile.gif

Sveikinu su pirkiniu 4u.gif Ir taip pat baltai pavydziu blush2.gif
Del tavo foto, tai man siek tiek virsaus per daug.... Bet siaip labai sviesu ir grazu smile.gif

QUOTE(azen @ 2010 04 09, 14:38)
oi su BMS tai teko susidurti, po siai dienai keikiam abu su MB... doh.gif

As irgi keikiu cool.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 09, 16:38)

Sauniai velykiskai, tik ta daudona juosta pacioje labai demesi nukreipia... Be jos butu labai labai liux...

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 09, 17:08)
Man velykos visada su žirginais susijusios(prisiminimai tikriausiai iš mokyklos laikų), taigi "temine" "neteminė" nuotrauka:

Labai fainai, kad kvadratas... smile.gif Nelabai yra prie ko ir kabintis...

QUOTE(ohara @ 2010 04 09, 18:33)
Keliu aš pora savo foto...  ax.gif  komentuokit vertinkit kritikuokit ir t.t.,aš dar tik mokausi.. negalima lb bart..  blush2.gif  lotuliukas.gif

Pirmoje erdves truksta ir tamsoka foto... O antros negaliu vertinti, nes labai myliu katinus ir del ju visu einu is proto lotuliukas.gif Va ir dabar dar noriu saviskiui drauge surasti, kad nebutu liudna, kai lieka vienas namuose... O tavo katinukas tai groziu grozis.... Zinoma nuo blykstes krintantys seseliai erzina... del to nekenciu vidines blikstes ir jos beveik niekada nenaudoju.... Ir labai gaila nukirptu katino ausyciu.... Nedaryk daugiau taip... wink.gif gi cia toks grozis....

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 09, 22:59)
Na imetu ir as viena.Cia is velyku ax.gif

Smagi.... bet man cia labai noretusi lygaus ir dar balto fono blush2.gif mergaites ir tada tu pumpureliu zaliu ax.gif Gerai as cia nusisvaigstu doh.gif Nekreipkit labai demesio....

Tikrai labai ramu cia.... as pati nors ir sirgdama, bet vis diena praslampinejau po miesta ir ieskojau, ka cia pafotkinti doh.gif Nusivariau nuo koju juodai.... Tai rytoj ziuresiu ar ka gero pagavau, nes fotkinau daug, o ar gavosi kas gero neaisku dar, nes neturejau kada perziureti... smile.gif O vaistant po miesta vis atspindziai krisdavo i akis lotuliukas.gif Cia po tos savaitines temos vis uzkliuva tie atspindziai... Ir jau nejausdama juos fotkinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 09, 22:38)
Tikrai labai ramu cia.... as pati nors ir sirgdama, bet vis diena praslampinejau po miesta ir ieskojau, ka cia pafotkinti  doh.gif  Nusivariau nuo koju juodai.... Tai rytoj ziuresiu ar ka gero pagavau, nes fotkinau daug, o ar gavosi kas gero neaisku dar, nes neturejau kada perziureti... smile.gif O vaistant po miesta vis atspindziai krisdavo i akis  lotuliukas.gif  Cia po tos savaitines temos vis uzkliuva tie atspindziai... Ir jau nejausdama juos fotkinu smile.gif

normalus čia tempas, tikrai pas ne per ramu smile.gif
Aš vėlgi vakare pakomentuosiu, O už atspindžių temos ir aš užsikabinau, vis ieškau jų aplink smile.gif
Kaip dėl naujos temos sekančiai savaitei. Buvo pasiūlymas "Raštai". Man visai patiko. Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 09, 22:59)

ohara pirmai nuotraukytei labai vietos truksta,jau taip atrodo ispraustas i tuos remus...O antrojo labai blicas akis bado rolleyes.gif ir ausytes nukirptos ax.gif

o gal padėsit,kaip be to blico fotografuot išmokt... unsure.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 04 10, 00:38)
Pirmoje erdves truksta ir tamsoka foto... O antros negaliu vertinti, nes labai myliu katinus ir del ju visu einu is proto  lotuliukas.gif  Va ir dabar dar noriu saviskiui drauge surasti, kad nebutu liudna, kai lieka vienas namuose... O tavo katinukas tai groziu grozis.... Zinoma nuo blykstes krintantys seseliai erzina... del to nekenciu vidines blikstes ir jos beveik niekada nenaudoju.... Ir labai gaila nukirptu katino ausyciu.... Nedaryk daugiau taip... wink.gif gi cia toks grozis....

Ačiū už pagyrimą Edvardui blush2.gif 4u.gif nu joo nukirpau ausytes.. verysad.gif o kaip fotografuot be tos blykstės kai tamsoka erdvė.. unsure.gif

o kas liečia pirmą foto tai pilnai sutinku.. čia aš atseti kažką bandžiau... lotuliukas.gif yra ji ir spalvota ir didesnė.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam įdomu:

Seminaras "Fotožurnalistas vienai dienai", balandžio 17-18d., Šiauliai

Seminaro svečias – fotožurnalistas, fotomenininkas, 18-os Auksinių kadrų laureatas, tarptautinių konkursų nugalėtojas, 6-ių autorinių parodų autorius
Ramūnas Danisevičius

Plačiau:

http://www.efoto.lt/...munu_danisevici
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 10, 07:00)
Kaip dėl naujos temos sekančiai savaitei. Buvo pasiūlymas "Raštai". Man visai patiko. Kaip jums?

Rastai man irgi tinka... bus idomu vel kazko ieskoti smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 10, 11:02)
o kaip fotografuot be tos blykstės kai tamsoka erdvė..  unsure.gif

o kas liečia pirmą foto tai pilnai sutinku.. čia aš atseti kažką bandžiau... lotuliukas.gif  yra ji ir spalvota ir didesnė.. blush2.gif  lotuliukas.gif

Na del apsvietimo trukumo as vengiu vakare fotografuoti.... Savo katina, kai fotkinau vakare, tai jungiausi staline lempa ir svieciausi su ja... Buvo ir su dviem stalinem lempom bandymu ir apsvietimas geresnis nei su viena gaunasi.... Kaip bebutu dar ir nustatymai daug ka duoda... kuo atviresne diefragma, ilgesnis islaikymas... Bet katina su ilgesniu islaikymu tikriausiai bus sunku pagauti, na ir pagrindinis dalykas didinti ISO..

O as sendien dedu pora ir vakarykscio pasivaiksciojimo.... Visa seimyna serga, o as prie kompo nuotraukas tvarkau doh.gif
Taigi labai patiko pabandyti paninga smile.gif Sunkokai gavosi, bet po truputi manau pramoksiu susitvarkyti...
user posted image
Ir dar vienas... Motociklai, man kazkaip graziau nei masinos pasirode smile.gif
user posted image
Ir dar i atspindziu tema smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 10 balandžio 2010 - 13:52
QUOTE(Akasha @ 2010 04 10, 14:45)
Na del apsvietimo trukumo as vengiu vakare fotografuoti.... Savo katina, kai fotkinau vakare, tai jungiausi staline lempa ir svieciausi su ja... Buvo ir su dviem stalinem lempom bandymu ir apsvietimas geresnis nei su viena gaunasi.... Kaip bebutu dar ir nustatymai daug ka duoda... kuo atviresne diefragma, ilgesnis islaikymas... Bet katina su ilgesniu islaikymu tikriausiai bus sunku pagauti, na ir pagrindinis dalykas didinti ISO..

va tas ir yra kad čia fotografavau diena,tik kad ji apniukus buvo vakar lblb unsure.gif ech... man tie visi ISO ir t.t., tai velnias kazkoks..nieks nesigauna.. verysad.gif o jūsų nuotraukos tikrai lblb gražios ir profesionalios.. wub.gif 4u.gif
matau avatare katiną, jūsiškis? čia koks? bigsmile.gif wub.gif

va dar mano kvaksiuko :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 10 balandžio 2010 - 13:50
QUOTE(ohara @ 2010 04 10, 14:50)
va tas ir yra kad čia fotografavau diena,tik kad ji apniukus buvo vakar lblb  unsure.gif  ech... man tie visi ISO ir t.t., tai velnias kazkoks..nieks nesigauna..  verysad.gif  o jūsų nuotraukos tikrai lblb gražios ir profesionalios.. wub.gif  4u.gif 
matau avatare katiną, jūsiškis? čia koks?  bigsmile.gif  wub.gif

va dar mano kvaksiuko :

Va sitoje jau apsvietimas gerai, tik truputeli ryskumo truksta... Su photoshopu bandyk pasharpinti... Nesijaudink del tu rteminu visu, po truputi viska ismoksi.... labai daug ir informatyvios informacijos pirmoj zinutej, o siaip man patys geriausi saltiniai buvo s.kellby knygos apie fotografavima, nuo ten ir supratau, kas su kuo valgoma smile.gif o siaip daugiausiai tai praktika duoda... wink.gif
Man iki profesionales dar toli rolleyes.gif
O pas mane tai cornish rexiukas, dabar dar vieno noreciau, bet pinigeliu gaila blush2.gif ....
Atsakyti
savaitės temai pritariu, tik dar jokių idėjų neturiu kur kokių raštų ieškoti ax.gif

Ievuki, man visai faina velykinė foto ax.gif

Akasha, paningas liux thumbup.gif pirmoji ypač ax.gif ir atspindys geras, labai patinka spalvos ir ryškumas rolleyes.gif

Oahara, ši katinėlio foto visai nebloga, tik akytes norėtųsi paryškinti smile.gif ir pritariu, kad merginų foto tikrai jau profesionalios, dauguma net nedrįsčiau vadinti pradžiamokslėm ax.gif
Atsakyti
Ai dedu dar viena is buitiaku smile.gif Prisiziurejusi is mamos, kaip dazosi, nusprende ir save pagrazinti...
user posted image
Atsakyti