Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2010 04 07, 08:48)
o šiai norėčiau komentarų

Velykinė spalvota, man visai smagi, šilta ir marga kaip margučiai.
Mergytė, labai graži, patinka spalvos ir natūralumas, o va pagaliuką ir aš išimčiau , pakeisčiau į 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 04 07, 12:00)
Na dedu dar savo tokius pazaidimus su gelytem smile.gif tikriausiai jums atrodys banaloka, bet man kazkuom patiko....

Man pirmoji, kitos nelabai įdomios ax.gif , ypač žinant, kad gali geriau biggrin.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 07, 22:50)

Spalvos patinka, raminančiai veikia rolleyes.gif 

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 00:01)

Smagūs samaniniai ežiukai bigsmile.gif Gal kiek detalumo norėtųsi.

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 16:07)

Jau gyriau flickre, labai patinka,šleikutę tą kairėje nurėžčiau...

QUOTE(bonda @ 2010 04 08, 16:59)
hmmm... del temos velykines cool.gif

Gražus atvirukas, fonas labai gražus, o jei dar viščiukai gyvi būtų, mmm...
QUOTE(ohara @ 2010 04 08, 18:12)
Aš bandau namų darbą pirmą dėt..sakykit kas blogai, nes kitaip tai nieko neišmoksiu  unsure.gif

Esmę matau jau supratai, o tai svarbiausia. Pradžiai, kol mokaisi rinkis daiktus kuriuos lengviau sufokusuoti, paskui įgusi. Tavieji pasirinkti buteliukai stikliniai,blizgūs su popierėliais mažom raidytėm, nuo jų "slysta" fokusas, sunku užsikabinti - todėl net sufokusuoti( šiuo atveju) jie atrodo neryškūs.

Na o aš taip apsidžiaugusi Velykine tema nelabai turiu ką parodyti, rodau vieną koliažiuką ir tiek ax.gif
user posted image

Žiūriu, kad nesimato net kiaušinio mano koliaže lotuliukas.gif , tai dedu dar vieną biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 08 balandžio 2010 - 18:40
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 07, 22:50)

Labai idomiai ziurisi, zinoma svyturio sviesele tas pagrindinis akcentas kuris nuotrauka pagyvina.... Gal siek tiek dar apcios kirpciau, kad iek sviesaus dangaus matosi tiek ir apacios butu...

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 00:01)

Man pirmoji smagiai ziurisi smile.gif ir tie saules zuikuciai labai labai man...

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 16:07)

Labai patinka man tokir rastai, bet sitoje ir man sukneles rastas visa reikala gazina.... tada ir ptnesele kliuva.... Bandyk dar su tais rastais...

QUOTE(bonda @ 2010 04 08, 16:59)

Truputi sviesiau noretusi... O cia kieno kiausinis toks didelis? strucio?

QUOTE(ohara @ 2010 04 08, 18:12)
Aš bandau namų darbą pirmą dėt..sakykit kas blogai, nes kitaip tai nieko neišmoksiu  unsure.gif

Saunuole... gerai padarei.... Na matai, neskubant viska ismoksi smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 04 08, 19:06)
Man pirmoji, kitos nelabai įdomios ax.gif , ypač žinant, kad gali geriau biggrin.gif

Na o aš taip apsidžiaugusi Velykine tema nelabai turiu ką parodyti, rodau vieną koliažiuką ir  tiek ax.gif

Na tu cia pavarei apie tai ka as sugebu lotuliukas.gif Nu galvojau, kad galit sakyti, jog banalu, nu bet ne taip mirksiukas.gif Kartais ir man reikia gelyciu pafotkinti ir siaip visokiu paprastu dalykeliu, kad nesustociau vien prie kazko...

Velykiniame koliaze tik zuikutis velykas primena, bet kai parodei ir didesne su kiausiniu tai liuks smile.gif Ir koliaza galejai daryti, kad ta viena didesne ideti, o kitas mazesnes... smile.gif

O man nervas ima, nes sia savaite buvau suplanavusi drauges leliuka vaziuot fotkinti ir per velykas susirgau sad.gif Tai dabar negaliu vaziuti, kad neuzkresciau.... Oi tas pavasarinis oras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 08 balandžio 2010 - 20:34
Ačiū mielosios, už komentaru..ačiūūū...user posted image stengsiuosi dabar kitus padaryt jei suprasiu kaip... blush2.gif
Atsakyti
frederica
- jau man kaip tavieji koliazai patiko!!! thumbup.gif

OI SVEIKUTES VISOS, O AS PIKTA unsure.gif
siandien paskambino, kad galima pasiimti fotoaparata, na ir ka sako gedimu neradom, pravale tipo ir tiek, o kas svarbiausia fotika paeme buvo be objektyvo(priminsiu, kad fokusuojant dzerzgia), tipo visada beda fotike.. ten kazkokia blonde tam priimamajam sedi doh.gif
na ir savaime suprntama parsivezus namo ir uzdejus objektyva jis lygiai taip pat dzerzgia, ryt vesim atgal doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 04 08, 22:19)
frederica
- jau man kaip tavieji koliazai patiko!!! thumbup.gif

OI SVEIKUTES VISOS, O AS PIKTA  unsure.gif
siandien paskambino, kad galima pasiimti fotoaparata, na ir ka sako gedimu neradom, pravale tipo ir tiek, o kas svarbiausia fotika paeme buvo be objektyvo(priminsiu, kad fokusuojant dzerzgia), tipo visada beda fotike.. ten kazkokia blonde tam priimamajam sedi  doh.gif
na ir savaime suprntama parsivezus namo ir uzdejus objektyva jis lygiai taip pat dzerzgia, ryt vesim atgal doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na ir nepasiseke tau g.gif As tavo vietoj irgi buciau labai pikta.... Na jau rytoj nuvezus tu ten truputi pakelk veja, parodyk kaip jis dirba, paprasyk kad duotu kita objektyva uzsideti ir pabandyk irgi pafokusuoti jei nedzergs su kitu objektyvu niekas tai tegul ima objektyva taisyti, ir jei dar kazka nenores ar dar ka tai sakyk, kad kreipsies i vartotoju teises ir is vis nauju pakeist tures wink.gif Su tais garantinio aptarnavimo centrais reikia gana grieztai kalbeti, nes jie ten labai tinginiai buna... Pati esu dirbusi BMS megapolyje ir zinau, kaip garantinio aptarnavimo meistrai megsta issipisineti Sorry uz toki issireiskima blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(frederica @ 2010 04 08, 18:06)

Žiūriu, kad nesimato net kiaušinio mano koliaže lotuliukas.gif , tai dedu dar vieną biggrin.gif

tai cia tavo tokia mergyte wub.gif wow wub.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 04 08, 20:33)

Truputi sviesiau noretusi... O cia kieno kiausinis toks didelis? strucio?

strucio biggrin.gif ir ner jis toks baltas, kaip vistu buna 4u.gif is kitos puses fotkint, nebutu tokio fono -viskas tik del jo tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 07, 10:00)
Na dedu dar savo tokius pazaidimus su gelytem smile.gif tikriausiai jums atrodys banaloka, bet man kazkuom patiko....
Įdomi ta pirmoji, minimalizmu išties dvelkianti. Kitos dvi nelabai.

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 07, 20:50)
Na šiandien ateinu su viena:
jeeeeeeee, šitas mėlynumas veža smile.gif liuks

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 07, 22:01)
Siandien ir as truputi zolinejau  ax.gif
antra foto graži. Fainai su diafragma sužaidei.

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 14:07)
Niuuu, kad jau merdėjam tai gal prikelsiu šiek tiek kritikai:
labai gražūs raštai, vat ir naujai siūlomai temai tiktų smile.gif Aš irgi būsiu prie tų, norinčių foto be suknelės biggrin.gif O kaip spalvotai buvo? Bet liuks auto portretas. %traukia.

QUOTE(bonda @ 2010 04 08, 14:59)
hmmm... del temos velykines cool.gif  tad aikelsiu as viena 4u.gif  atvirukui galima panaudot, manyciau 4u.gif  gal lotuliukas.gif
atrodo kaip golfo kamuoliukas smile.gif Gali būti velykinis atvirukas.

QUOTE(ohara @ 2010 04 08, 16:12)
nelabai ryškus skirtumas antroje, trečioje, bet matosi. Aš tai užskaitau, bet svarbu, kad pati suprastum ir paskui panaudoti praktikoje galėtum.

QUOTE(frederica @ 2010 04 08, 17:06)
Na o aš taip apsidžiaugusi Velykine tema nelabai turiu ką parodyti, rodau vieną koliažiuką ir  tiek ax.gif

gražūs tavo koliažai, šties. Margutį suradau ir mažesnėje smile.gif

Įkeliu vieną foto, bet nenaują. Kol kas ne fotografavimas galvoje.
Įsigijom butą, tai visaaaaaaaaai kitokie malonūs rūpestėliai užpuolė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 09, 10:20)

grazu.. tokios jaukios spalvos.. tik mane kazkiek vanduo blasko. gal daugiau jo noretusi?

ir sveikinu labai labai su pirkiniu. jetus, net pavydziu baltai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 15:07)
Niuuu, kad jau merdėjam tai gal prikelsiu šiek tiek kritikai:

labai fainiai rolleyes.gif

QUOTE(frederica @ 2010 04 08, 18:06)
Mergytė, labai graži, patinka spalvos ir natūralumas, o va pagaliuką ir aš išimčiau , pakeisčiau į 4u.gif

Velykine tema nelabai turiu ką parodyti, rodau vieną koliažiuką ir  tiek ax.gif

man tas pagaliukas jos rankose taip natūralu atrodė, nes ji iš išvaizdos nors ir labai mergaitiška, bet žaidimai domina tik berniukiški... biggrin.gif bet sutinku, kad šioje foto pagaliukas nelabai tinka ax.gif

koliažiukas tai labai wub.gif ir mergytė ir rūbeliai faini, apgalvota viskas, ech...gal ir aš kada taip mokėsiu ax.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 09, 09:20)
Įkeliu vieną foto, bet nenaują.  Kol kas ne fotografavimas galvoje.
Įsigijom butą, tai visaaaaaaaaai kitokie malonūs rūpestėliai užpuolė  smile.gif

aš tai nežinau net ką pakomentuot, man gražu gražu, gražu rolleyes.gif

o su butuku sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 04 08, 19:06)

Mačiau jau flickr ir labai labai patiko(mažoji tartum iš kokios pasakos nužengus), kodėl netinka velykinei temai - kiaušinis yra? smile.gif

QUOTE(azen @ 2010 04 08, 22:19)

4u.gif O gal rimtai į objektyvą kokio smėlio papuolė? Na bet tikiuosi tau greit viską sutvarkys.
4u.gif
QUOTE(Noelle @ 2010 04 09, 10:20)
labai gražūs raštai, vat ir naujai siūlomai temai tiktų  smile.gif Aš irgi būsiu prie tų, norinčių foto be suknelės  biggrin.gif  O kaip spalvotai buvo? Bet liuks auto portretas. %traukia.

blush2.gif Turiu vieną ideją be suknelės, tik reikia tinkamos dienos sulaukti. Vat jūs privertėt pamąstyti. Spalvotoje, dar labiau mirga marga viskas - ir suknelės raštai dar labiau kliūna... Na bet thumbup.gif, ačiū visoms už komentarus - priverčia pamąstyti ir galvą pasukti.

O taviškė nuotrauka labai labai man patinka.
Papildyta:
ohara, man pirmas ND gerai - nėra labai ryšku, bet matosi, kad žinai kaip padaryti. Jei perdarinėsi pabandyk didesniu tarpelius tarp objektų palikti. 4u.gif Laukiam kitų ND.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 09 balandžio 2010 - 11:27
QUOTE(Akasha @ 2010 04 08, 21:41)
Na ir nepasiseke tau g.gif  As tavo vietoj irgi buciau labai pikta.... Na jau rytoj nuvezus tu ten truputi pakelk veja, parodyk kaip jis dirba, paprasyk kad duotu kita objektyva uzsideti ir pabandyk irgi pafokusuoti jei nedzergs su kitu objektyvu niekas tai tegul ima objektyva taisyti, ir jei dar kazka nenores ar dar ka tai sakyk, kad kreipsies i vartotoju teises ir is vis nauju pakeist tures wink.gif Su tais garantinio aptarnavimo centrais reikia gana grieztai kalbeti, nes jie ten labai tinginiai buna... Pati esu dirbusi BMS megapolyje ir zinau, kaip garantinio aptarnavimo meistrai megsta issipisineti Sorry uz toki issireiskima  blush2.gif

oi su BMS tai teko susidurti, po siai dienai keikiam abu su MB... doh.gif

iR SIANDIEN JAU TIKRAI GERUOJU NENUSILEISIU... TEGU NET NEBANDO MAN KA PAAISKINT, NUSITEIKUS KOVINGAI gun_smilie.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 09, 09:20)

Įsigijom butą, tai visaaaaaaaaai kitokie malonūs rūpestėliai užpuolė  smile.gif
user posted image

Labai faina, idomiai ziurisi... smile.gif

Atsakyti
Velykos
user posted image
Atsakyti