Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu mirksiukas.gif pirma jau truputi karpyta,bet dar galima zinoma.O tie raudoni tai saules zuikuciai (ar kaip jie ten vadinas),o antroj ir man biski kliuna siauroka ryskumo zona,bet cia su 50-tuku ir nemaciau ka fotkijau doh.gif tik laabai grazios samanos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 10:43)
Aciu  mirksiukas.gif pirma jau truputi karpyta,bet dar galima zinoma.O tie raudoni tai saules zuikuciai (ar kaip jie ten vadinas),o antroj ir man biski kliuna siauroka ryskumo zona,bet cia su 50-tuku ir nemaciau ka fotkijau doh.gif tik laabai grazios samanos ax.gif

Kaško velykinė tema strigina visą temą lotuliukas.gif O man fotografavimo fazė užėjo blush2.gif, fotografuoju beleką, tik ne temai.
Samanos gražios, bet tų šakaliukų šone nereikėtų ir jei buvo įmanoma - šiek tiek arčiau kalniuko fotografuoti, kad daugiau detalių matytųsi.

Niuuu, kad jau merdėjam tai gal prikelsiu šiek tiek kritikai:
user posted image
Atsakyti
Kaip graziai rastai atrodo thumbup.gif Na gal truputi virsugalvio truksta.Bet su ta uzuolaida dar pazaisk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 16:07)

grazu, tik man trukdo sukneles faktura.. gal geriau nuoga biggrin.gif pakirpciau kaires, kad nebutu sleikutes rezio.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 16:12)
Kaip graziai rastai atrodo thumbup.gif Na gal truputi virsugalvio truksta.Bet su ta uzuolaida dar pazaisk thumbup.gif

Hmmm, nukirpau aš jį, nes norėjau akcentuoti raštus ir šiek tiek mano akiai gražiau atrodė, gal per daug nurėžiau lotuliukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 08, 16:14)
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 08, 16:07)

grazu, tik man trukdo sukneles faktura.. gal geriau nuoga biggrin.gif pakirpciau kaires, kad nebutu sleikutes rezio.

Mąsčiau apie kairę, kai kirpau ir pamasčiau kad kaklas ne kaip žiūrėtųsi jei taip būtų pakirpta. smile.gif Niu ne nude nepasirašyčiau lotuliukas.gif Niu nebent šleikutes nusiimt reikėjo ir fotografuot iki krūtinės bei apie kvadratą galvot.
Ačiū, už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 08 balandžio 2010 - 15:34
Laba, užbėgu brūkštelti, kad nedingau. Netrukus lėksiu dirbti. Gal vėlai vakare, arba rytoj pakomentuosiu visas foto. Galbūt ir kažką galėsiu savo įkelti, žinoma ne temai. Kažkaip šiais metais velykų dvasios nepajutau, širdyje dar to nejuntu, todėl ir idėjų ar dar kažko nulis. Režisuoti nesinori, nes prarastų prasmę, o dekoracijų irgi nenoriu fotografuoti. Na tokios šventės kaip Velykos, Kalėdos tikrai ne man. Tad kad pasuoju ir laukiu naujos temos sekančiai savaitei, gal jau reiktų pradėti siūlyti?
Atsakyti
hmmm... del temos velykines cool.gif tad aikelsiu as viena 4u.gif atvirukui galima panaudot, manyciau 4u.gif gal lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 04 08, 16:59)
hmmm... del temos velykines cool.gif  tad aikelsiu as viena 4u.gif  atvirukui galima panaudot, manyciau 4u.gif  gal lotuliukas.gif

thumbup.gif ir viščiukai nepaprastai sustatyti, ir fonas fainas ir sprendimas su kiaušiniu įdomus. Tikrai manau, kad atvirukui tiktų.

Dėl naujos temos pritariu, kol išsirinksim ateis ir pirmadienis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 08 balandžio 2010 - 16:09
QUOTE(bonda @ 2010 04 08, 15:59)
hmmm... del temos velykines cool.gif  tad aikelsiu as viena 4u.gif  atvirukui galima panaudot, manyciau 4u.gif  gal lotuliukas.gif

na labai smagi nuotrauka! gal pats kiaušinis per tamsus, galėtų būt apšviestas ir iš kairės 4u.gif
Atsakyti
bonda tavo visciukai thumbup.gif tokie gaivus,sauleti,pavasariski wub.gif
Atsakyti
gal būtų norinčių naujos temos "raštas" ?
pvz čia arba čia
Atsakyti
Aš bandau namų darbą pirmą dėt..sakykit kas blogai, nes kitaip tai nieko neišmoksiu unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti