Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 07, 13:15)
Del menulio fotografavaimo tai radau tokias mintis...Nzn kiek cia teisybes,nes menulio dar nebandziau fotkint,bet butinai reiks pabandyt wink.gif

Menuliui uztenka ir nuo 8f.... Ir priklausomai nuo to galima islaikyma trumpinti... pvz 1/200.... Bet siaip gana teisinga taisykle... Dar viena problemele su menulio fotkinimu, kad jei nori ji stambiu planu paimti, bent jau 200mm tikrai reikes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 07, 08:08)
Tik mažai damai pagaliukas rankose netinka.

vat apie tai net nesusimąsčiau doh.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 07, 10:27)
fainai kaip! man 2 labai labai, toks judesys jaucias. kas tas panningas, gal gali placiau papasakot? ir as noriu blush2.gif

apibrėžimo tai nežinau, bet tai ir yra, kai judantį objektą pagauni ryškų, o fonas visas lieka judesy, fotografuojant fokusuoji objektą, seki jį kurį laiką, tuomet fotkini, aišku su tam tikrais nustatymais smile.gif tikiuosi supratai kąnors doh.gif na, čia reikia praktikuotis, man automobilį lengviau buvo pagauti nei dviratį, aišku prasti čia bandymai, reikės kada įdomesnių kadrų pagaut ax.gif

Akasha, man pirma gėlė gerai žiūrisi, įdomus kampas rolleyes.gif ir antra tokia su mintim..nusiminę gėlytės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 07, 12:00)
Turi gera aparata, taip, kad tikrai gali visus nd atlikti... smile.gif Tik reikia praktikuotis ir bandyti... Kolkas tavo pateiktose foto ryskumo truksta, o siaip visai geri bandymai  mirksiukas.gif

tikrai gera? nes pirkdama galvojau kad prasišoviau kažkodėl tai.. doh.gif blush2.gif
mokausi mokausi..nesigauna vis trinu viska..ir nlb suprantu kaikurias uzduotis... nes man dar visos tos profesionalios frazes kaip pirmokui dauginimas... doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 07 balandžio 2010 - 18:43
ohara nepergyvenk,fotikas tikrai geras,bet dar ne su tokiais kokios nuotraukos buna mirksiukas.gif Zinok fotiko instrukcija pirmiausia kaip maldaknyge turetu bet.Tik neskubek ir stenkis kiekviena uzduoti suprasti kas ir kodel,o veliau pamatysi kaip viskas bus savaime suprantama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 07, 19:52)
ohara nepergyvenk,fotikas tikrai geras,bet dar ne su tokiais kokios nuotraukos buna mirksiukas.gif Zinok fotiko instrukcija pirmiausia kaip maldaknyge turetu bet.Tik neskubek ir stenkis kiekviena uzduoti suprasti kas ir kodel,o veliau pamatysi kaip viskas bus savaime suprantama mirksiukas.gif

ok, as ta maldaknyge prie lovos pasidejus skaitau kas vakara po truputi pavyzdingai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 07 balandžio 2010 - 19:09
QUOTE(ohara @ 2010 04 07, 20:07)
ok, as ta maldaknyge prie lovos pasidejus skaitau kas vakara po truputi pavyzdingai...  blush2.gif

Skaitydama kartu ir fotika pamaigyk..... Pasidaryk keleta kadru, kad suprastu, kas keiciasi kai keiti nustatymus... Tikrai viskas gausis ir kaip Ievukis sako neskubek.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 04 07, 20:15)
Skaitydama kartu ir fotika pamaigyk..... Pasidaryk keleta kadru, kad suprastu, kas keiciasi kai keiti nustatymus... Tikrai viskas gausis ir kaip Ievukis sako neskubek.... mirksiukas.gif

gerai.. tikrai esu begalo dėkinga už toki dyyyydeli glėbi patarimų..tikiu kad išmoksiu fotografuot... ačiū... aciuks.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 06, 22:30)
nu koks driezas nebutu pamaises biggrin.gif noretusi kiausinio ryskesnio, o dabar jis toks sesely.. rastas grazus, bet noretusi, kad daugiau sakytu tas kiausinis ka nors smile.gif

lotuliukas.gif būčiau patenkinta ir jei kiškutis būtų įšuoliavęs. O jei rimtai, buvo tos rasos - pridirbau lotuliukas.gif - bet saulė per aukštai buvo. Netinkamą metą fotografavimui pasirinkau...

QUOTE(ohara @ 2010 04 06, 23:38)
o šiai norėčiau komentarų

Gerai, reikia ir tokių, juk čia ne speciali fotosesija. Aš ne tik su lazdom, bet ir su nubrozdintais keliais laksčiau. lotuliukas.gif Beje, labai fainas modeliukas - pabandyk pasiruošti, apgalvoti temą ir atskirai ją pafotografuoti. Turėtų būti gražu.

QUOTE(Akasha @ 2010 04 07, 12:00)
Cia toks minimalizmas, bet mano aki labai patrauke...

Patiko minimalizmas, tik ta pilka siauresnė juostelė viduryje maišo.

Na šiandien ateinu su viena:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 07, 07:08)
Tik mažai damai pagaliukas rankose netinka.

Vat nesutinku. Visai vietoj tas pagaliukas - maža, drąsi nuotykių ieškotoja ji man atrodo. Pasiėmė pagaliuką, kad nuo varlių atsigint ar upelio gilumą pamatuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 07, 20:50)
Na šiandien ateinu su viena:

Meadow, spalvos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Meadow spalvos tokios itraukiancios rolleyes.gif ir tas svyturys labai fainai atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:
Siandien ir as truputi zolinejau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Valkiria, Ievukis - ačiū.

Ievukis - pirma man labai įdomi 4u.gif Galbūt šiek tiek per daug detalių dešinėje pusėje ir jos visai reiktų atsisakyt, kirpti nuotrauką iki to nulūžusio pagaliuko. Padaryti vertikalų variantą ir dar vos vos apačios pakirpti. O kas ten per raudoni ratilai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 08 balandžio 2010 - 09:26
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 08, 00:01)

pirmoj gal truputi per daug neiaskumu, norisi to balto ir virsuj ryskaus. bet siaip idomiai spalvos susizaide smile.gif

antra grazi, tokia minksta. bet man lyg griuna i kaire.. bet cia gal akis apgauna, kai kairej "dangaus" daugiau smile.gif ir ryskaus pirmo plano norisi daugiau
Atsakyti