Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2010 04 06, 15:38)
Brumrumai, man spalvos irgi labai patiko, o čia actionas dėtas? g.gif
[b]

aciu smile.gif ne, ne actionas. as su actionais nedraugauju smile.gif pastumdziau spalvas ir levelius siek tiek.
Atsakyti
Na kadangi niekas velyku tema nieko nededa as radau toki velykini bardakeli mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
kas zino kaip sync daryt PS? turiu sesija (apie 20 fotkiu), noriu tik akytes paryshkint (visa kita su lroomu pasidariau per 2min), ir labai kvaila po viena ta pati daryt, ziurejau jutubej, bet neradau.
Atsakyti
Sveikutes.
Akasha,Meggie grazus jusu darbeliai thumbup.gif
Greiciau fotostudija atsidarykit- turesit daug patenkintu klientu.
Velyku temos ir pas mane ner. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nusibodo toks lietingas pavasaris. Jokio ikvepimo. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Paprastas buitinis vaizdelis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 05, 22:30)
O cia pas mama...Kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad visokiu idomiu rakandu pas ja yr.Reiks kada nulekt rimciau pafotkint hihihi.gif Labai idomu nuomone ax.gif
nebloga pradžia, atradus įvairius įdomius rakandus smile.gif Sumąstyk, kaip įdmiau juos nufotografuoti. Man šioje foto norisi daugiau aplinkos, pasakojančios kažką daugiau.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 05, 23:12)
Ir laukiami komentarai(senesnis kadras):
tavo gėlė tai nuostabi. Jau seniau flickr pastebėjau.
O linkėjimai iš Prancūzijos... Negaliu gerai komentuoti, nes žinai, kaip aš ten norėčiau nukeliauti. Žiūriu ne iš fotografinės pusės, o svajoklinės...
Bet pastebėjimus kelis turiu. Pirmoje, tarkim, centruota tikriausiai geriau žiūrėtųsi. Dabar dešinėje yra erdvės, bet akys nori daugiau kairės pusės, smalsu kas ten dar yra. Tiesa, atspindžių temai tinka.
Trečioje faina vaivorykštė, bet dėl posūkio matyt sunkiau buvo horizontą nusistatyti.
Ketvirtai apšvietimo geresnio norisi, kitu paros metu.
Penkta gali būti geras atvirukas.

QUOTE(ohara @ 2010 04 06, 09:53)
Sveikutės.. 4u.gif
vis noriu prisijungti prie jūsų būrelio,bet su tais namų darbais man nekaip sekasi... unsure.gif
nežinau ar gerai darau..gal padėsit?  blush-anim-cl.gif

Čia nznau bandžiau kažką.. unsure.gif
sveika prisijungusi. Man rodos tau jau paaiškino. Truputį sumaišiai nd, atidžiau paskaityk.

QUOTE(Maggie @ 2010 04 06, 11:57)
auto-atspindys
visai įdomus auto atspindys.
Iš portretukų, tikriausiai trečias labiausiai patiko.
Galiu paklausti, kiek koreguoji foto su PS ar kokia kita programa?

QUOTE(Akasha @ 2010 04 06, 13:10)
Pradziai tai sveikinu visas su Praejusiom sventem !!!!
Man irgi su velykine tema nekas.... smile.gif apart atributikos nesumastau nieko... Uztai velyku nakti bandziau fotografuoti zvaigzdes smile.gif ir netycia dar kazkoki palydova ar kazka pagavau...
nugi kaip faina, niekada nebandžiau žvaigždes fotografuoti.
Pirmasis auto atspindys labai gražus, išties.
Antras auto atspindys perdaug išplaukęs.

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 06, 14:42)
Na kadangi niekas velyku tema nieko nededa as radau toki velykini bardakeli mirksiukas.gif
smagu sulaukti foto ir velykų temai smile.gif
Na kažko trūksta. Kokios vaikiškos rankutės, besikėsinančios į margučius, ar dar kažko kitko...

QUOTE(Kokere @ 2010 04 06, 17:36)

galvytės arba daugiau kirpčiau fotografuodama, arba stengčiausi visą sutalpinti, nenukerpant. Esu jau pripratusi prie ryškesnių foto, tai šitoje to ryškumo trūksta. Ir spalvas pagyvinti galima.

Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 06, 20:20)
sveika prisijungusi. Man rodos tau jau paaiškino. Truputį sumaišiai nd, atidžiau paskaityk.

bandysiu mokytis..nors nlb iseina..nors tu ka.. verysad.gif gal fotikas blogas... verysad.gif nors zinau kad kaltint negalima fotiko reikia mane kaltint... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 06 balandžio 2010 - 19:29
keliu ir aš kelias velykines, tik nieko specialiai nesiruošiau, gaudžiau kadrus tiesiog, tai gal ir bardakėlio daugokai blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

bet va niekaip su formatu nesusitvarkau, nemoku taip apkirpti, kad proporcijas išlaikyti doh.gif

dar išbandžiau paningą (lyg ir taip vadinasi), įdomu buvo biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 06 balandžio 2010 - 19:45
QUOTE(ohara @ 2010 04 06, 18:28)
bandysiu mokytis..nors nlb iseina..nors tu ka..  verysad.gif  gal fotikas blogas... verysad.gif nors zinau kad kaltint negalima fotiko reikia mane kaltint... lotuliukas.gif  doh.gif
o koks tavo fotoaparatas? man rodos nei kiek jis neblogas smile.gif
Tik, jei gerai supratau iš foto, suplakei du nd į vieną. Padaryk atskirai tą, kur reikia fokusuoti į pirmą daiktą, paskui į vidurį, paskui į trečią. Bet nekeisk atstumo, nezumink. Neskubėk labai, nes nd ne mum, o tau turėtų būti naudingi. Ir nenuleisk rankų, nepavyko pirmą kart, pavyks antrą, jei ne tai trečią. Ir klausk kas neaišku.

QUOTE(bizyte @ 2010 04 06, 18:38)
keliu ir aš kelias velykines, tik nieko specialiai nesiruošiau, gaudžiau kadrus tiesiog, tai gal ir bardakėlio daugokai blush2.gif

Fainos velykinės, išties. Gaila, kad jb. Nors gal ir negaila.
Foto su dviračiais. Gerai, kad bandai.
Atsakyti
Ačiū, visoms už komentarus 4u.gif

Maggie - auto atspindys patiko. Iš portretų ir labiausiai antra krito į akį, šiek tiek blaško dėmesį margas fonas. Bet jau čia tikriausiai nelabai ką padarysi, kai kadrus staigiai namuose nori pagaudyti. 4u.gif

Akasha - labai patiko NSO 4u.gif

Ievukis - gal margučių man iš arčiau norėtųsi.

Kokere - norisi šiek tiek daugiau ryškumo, bei ryškesnių spalvų. Jei šiek tiek su PS pabandytum padirbėt? 4u.gif

bizyte - man per daug marga. Nors mano velykiniai kadrai ne ką geresni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 06, 15:13)
ee, kokia faina naktis..

pirmas auto grazus, nu tokia matosi smalsuole biggrin.gif bet man visos galvos norisi smile.gif o antras auto tai man nepatinka.. nera kadravimo, minties nematau as, ir purvinoka..

Negalejau palikti visos galvos, nes susivelusi truputeli buvau blush2.gif Nesavo namuose ir ryte......

QUOTE(bizyte @ 2010 04 06, 15:38)
nu vat, pabandžiau ir aš kažką pakomentuot, trūksta dar žinių, bet tikrai priverčia atidžiau nuotrauką patyrinėt ir pastebėti detales ax.gif

Saunuole, kad bandai komentuoti, pamatysi, kad tai irgi padeda judeti i prieki fotografuojant, nes labiau giliniesi i darba.....

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 06, 16:42)

Nu tikrai bardakelis smile.gif labai visko daug, o velyku ir nesijaucia.... Nezinau, kodel, bet man velykos asocijuojasi su ryskiom spalvom g.gif

QUOTE(Kokere @ 2010 04 06, 19:36)

Dekui uz pagyrimus...
Man tai labai tamsoka foto.... nuotaika mergaites idomi, kadras irgi neblogai uzpildytas, o ryskumo ir sviesos truksta.... Bet saunuole, kad bandai.... 4u.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 04 06, 20:20)
nugi kaip faina, niekada nebandžiau žvaigždes fotografuoti.
Pirmasis auto atspindys labai gražus, išties.
Antras auto atspindys perdaug išplaukęs.

As irgi niekada nebuvau bandziusi, bet kazkaip visada knietejo, o dar didesne svajone, kadanors per teleskopa pasaudyti smile.gif Siaip labai smagu, ypac tokie netiketumai danguj..... Gaila, kad tik mazyte foto ikeliau, nes nesimato cia visu tu mazyciu zibureliu tarpuose tarp dideliu.... Zodziu rekonduoju tai isbandyti... smile.gif

QUOTE(ohara @ 2010 04 06, 20:28)
bandysiu mokytis..nors nlb iseina..nors tu ka..  verysad.gif  gal fotikas blogas... verysad.gif nors zinau kad kaltint negalima fotiko reikia mane kaltint... lotuliukas.gif  doh.gif

Bandyk bandyk ir tau pavyks.... 4u.gif Fotikas turi siek tiek itakos namu darbu atlikimui(as kalbu jei pas tave muilinukas) tai tikrai bus sunku ir tikriausiai nevisus galesi padaryti... O jei veidrodinis, tai pradziai patariu daugiau pasiskaitineti instrukcija ir viska kas surasyta pirmaje sios temos zinuteje...

Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2010 04 06, 20:38)

bet va niekaip su formatu nesusitvarkau, nemoku taip apkirpti, kad proporcijas išlaikyti doh.gif

dar išbandžiau paningą (lyg ir taip vadinasi), įdomu buvo biggrin.gif

Is velykiniu pirma ir antra man visai patiko... truputi gaila spalvu, bet kai bardakelis suprantu, kad tai buvo geriausias sprendimas....
Del fotmato tai as apkarpymui ir formato sutvarkymui dazniausiai naudoju microsoft office picture manager... ten labai lengva formatus pasirinkti....
Paningas tai liux thumbup.gif ... cia man dar neisbandytas reikalas, tai reikes irgi kadanors padaryti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 06 balandžio 2010 - 20:25
Kadangi kitų komentuoju, tai savo bandymus pasirodau. Mąsčiau kitaip, o gavosi taip...
user posted image
Hmmm... gal makro trūksta blush2.gif ir kokio vabaliuko ropojančio...
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 06, 21:32)
Hmmm... gal makro trūksta  blush2.gif ir kokio vabaliuko ropojančio...

nu koks driezas nebutu pamaises biggrin.gif noretusi kiausinio ryskesnio, o dabar jis toks sesely.. rastas grazus, bet noretusi, kad daugiau sakytu tas kiausinis ka nors smile.gif

o cia mano dar siek tiek pavasario. ta gamta as jus uzknisiu, bet kad visai nesugalvoju ka fotkint doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti