QUOTE(Ievukis @ 2010 04 05, 22:30)
O cia pas mama...Kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad visokiu idomiu rakandu pas ja yr.Reiks kada nulekt rimciau pafotkint
Labai idomu nuomone
nebloga pradžia, atradus įvairius įdomius rakandus
Sumąstyk, kaip įdmiau juos nufotografuoti. Man šioje foto norisi daugiau aplinkos, pasakojančios kažką daugiau.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 05, 23:12)
Ir laukiami komentarai(senesnis kadras):
tavo gėlė tai nuostabi. Jau seniau flickr pastebėjau.
O linkėjimai iš Prancūzijos... Negaliu gerai komentuoti, nes žinai, kaip aš ten norėčiau nukeliauti. Žiūriu ne iš fotografinės pusės, o svajoklinės...
Bet pastebėjimus kelis turiu. Pirmoje, tarkim, centruota tikriausiai geriau žiūrėtųsi. Dabar dešinėje yra erdvės, bet akys nori daugiau kairės pusės, smalsu kas ten dar yra. Tiesa, atspindžių temai tinka.
Trečioje faina vaivorykštė, bet dėl posūkio matyt sunkiau buvo horizontą nusistatyti.
Ketvirtai apšvietimo geresnio norisi, kitu paros metu.
Penkta gali būti geras atvirukas.
QUOTE(ohara @ 2010 04 06, 09:53)
Sveikutės..
vis noriu prisijungti prie jūsų būrelio,bet su tais namų darbais man nekaip sekasi...
nežinau ar gerai darau..gal padėsit?
Čia nznau bandžiau kažką..
sveika prisijungusi. Man rodos tau jau paaiškino. Truputį sumaišiai nd, atidžiau paskaityk.
QUOTE(Maggie @ 2010 04 06, 11:57)
auto-atspindys
visai įdomus auto atspindys.
Iš portretukų, tikriausiai trečias labiausiai patiko.
Galiu paklausti, kiek koreguoji foto su PS ar kokia kita programa?
QUOTE(Akasha @ 2010 04 06, 13:10)
Pradziai tai sveikinu visas su Praejusiom sventem !!!!
Man irgi su velykine tema nekas....
apart atributikos nesumastau nieko... Uztai velyku nakti bandziau fotografuoti zvaigzdes
ir netycia dar kazkoki palydova ar kazka pagavau...
nugi kaip faina, niekada nebandžiau žvaigždes fotografuoti.
Pirmasis auto atspindys labai gražus, išties.
Antras auto atspindys perdaug išplaukęs.
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 06, 14:42)
Na kadangi niekas velyku tema nieko nededa as radau toki velykini bardakeli
smagu sulaukti foto ir velykų temai
Na kažko trūksta. Kokios vaikiškos rankutės, besikėsinančios į margučius, ar dar kažko kitko...
QUOTE(Kokere @ 2010 04 06, 17:36)
Paprastas buitinis vaizdelis.
galvytės arba daugiau kirpčiau fotografuodama, arba stengčiausi visą sutalpinti, nenukerpant. Esu jau pripratusi prie ryškesnių foto, tai šitoje to ryškumo trūksta. Ir spalvas pagyvinti galima.