sveikos visos, su velykom
kadangi neturiu ka fotkinti, tai fotkinu tik augalelius
kol kas tik viena..
butu labai grazu, spalvos man patinka, bet ryskumo truksta...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 05, 19:15)
kadangi neturiu ka fotkinti, tai fotkinu tik augalelius
kol kas tik viena..
fokuso stinga. Akys bėgioja iš kairės p. viršaus, link dešinės apačios ir vėl į viršų, žemyn... Nėra ties kuo žvilgsniui sustoti.kol kas tik viena..
Aš įkelsiu šiandienos atspindį, kad jau velykoms nieko neturiu.
Noelle kur tokia faina vietele turi?Fotogeniska pakrante
brumbrumai fonas patinka,o sakelei jau pasake kad noretusi ryskumo...
O cia pas mama...Kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad visokiu idomiu rakandu pas ja yr.Reiks kada nulekt rimciau pafotkint Labai idomu nuomone
brumbrumai fonas patinka,o sakelei jau pasake kad noretusi ryskumo...
O cia pas mama...Kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad visokiu idomiu rakandu pas ja yr.Reiks kada nulekt rimciau pafotkint Labai idomu nuomone
QUOTE(robobebras @ 2010 04 02, 12:19)
Na pagalvojau, kad Velykos susije su baznycia, tai va mano variantas Velyku bei atspindziu temai. Nekarpytas netaisytas, tik resaizintas tiesiai is fotiko. Vel tas pats Zagrebas. Paciam kazkaip visai patinka (click to enlarge):
Pritariu Noellei, kad labiau tinka Gavėniai, labai rimta ir susikaupti skatinanti nuotrauka.
QUOTE(Akasha @ 2010 04 02, 14:15)
O as siom dienom biski apsileidus buvau ir nuotaiku kazkokia keista kaita... tai va sendien isdrysaiu paimti fotika i rankas ir rodau siaip buitiakini vaiko gaudyma...
Labai patinka, ryškumas, akytės - man dar reikia mokytis ir mokytis iš tavęs.
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 02, 23:30)
Pavasarinis macro bandymas. Laukiu kritikos ir patarimų.
Berods jau pasakė tai ką norėjau. Nors aš dar gal pabandyčiau padaryti rasos lašelius, jei turi gelėms purkšti - labai praverčia kartais toks daikčiukas.
Ir laukiami komentarai(senesnis kadras):
QUOTE(Noelle @ 2010 04 05, 22:01)
Man patinka
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 06, 00:30)
Daugiau aplinkos norėtųsi, su tam tikru specifiniu apšvietimu. Būtų labai labai įdomu
Aš ir tuščia Velykų temai, bandžiau fotografuoti - deja, ką nufotografavau nepatiko. Reikės ieškoti kokios bažnyčios, turiu mintyse kitokį kadrą susikūrus, tik kaži ar rasiu.
Šešėliai(kritika, komentarai, patarimai visada laukiami):
Na ir dar, kad darbo turėtųmėte įkelsiu keletą. Beje, kaip jūs susitvarkot su plačiais objektyvais? Kaip po to tvarkot jų šiek tiek pakraipytas nuotraukas:
Šiek tiek ir Jums Velykinių linkėjimų iš Prancūzijos parvežiau.
Sveikutės..
vis noriu prisijungti prie jūsų būrelio,bet su tais namų darbais man nekaip sekasi...
nežinau ar gerai darau..gal padėsit?
Čia nznau bandžiau kažką..
vis noriu prisijungti prie jūsų būrelio,bet su tais namų darbais man nekaip sekasi...
nežinau ar gerai darau..gal padėsit?
Čia nznau bandžiau kažką..
QUOTE(ohara @ 2010 04 06, 11:53)
Sveikutės..
sveika
pirmam namu darbe turetu but fotikas toj pacioj vietoj, tik fokusas vis kitoj vietoj sufokusuok i daikta, o tada fotika siek tiek paslink i ta pacia vieta. nes dabar matosi, kad visi daikteliai, kurie yra fokuse, yra ir centre. vadinasi, vis keitei fotiko vieta.. pabandyk dar pazaist
sunelis tai grazus, bet manau reiktu vengt tokio spalvoto fono. nu ir remus as mesciau
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 06, 12:27)
sveika
pirmam namu darbe turetu but fotikas toj pacioj vietoj, tik fokusas vis kitoj vietoj sufokusuok i daikta, o tada fotika siek tiek paslink i ta pacia vieta. nes dabar matosi, kad visi daikteliai, kurie yra fokuse, yra ir centre. vadinasi, vis keitei fotiko vieta.. pabandyk dar pazaist
sunelis tai grazus, bet manau reiktu vengt tokio spalvoto fono. nu ir remus as mesciau
ačiū.. bandysiu toliau žaist žaisiu žaisiu ir manau pramoksiu... nes lblb noriu...
Pradziai tai sveikinu visas su Praejusiom sventem !!!!
Siaip viskas grazu, tik tas nukirstas zidlapio kampelis krenta i akis... Man dar truputeli kliuva, kad narcizas pasisukes i kaire, o ten erdves nebera.... gal perkomponuoti reikejo i desini apatini kampa labiau...
Man spalvinis sprendimas labai patinka...
Ziuriu uzsikabliavai ant atspindziu saunuole, kad tiek ju pastebi....
O man tokie rakandai labai liuks atrodo....
Gelyte graziai pagauta, taciau kompozicijos siek tiek kitokios noretusi.... Patinka dar ta kur kolonu daug bet irgi kazkokio siek tiek kitokio kirpimo noretusi...
Maggie, nu vaiko portretukai tai visai neblogai pagauti ir ryskumas liuks... isskyrus pirmoj atrodo fokusas nusokes... Na siaip truputi dar tas margas fonas blasko demesi... O siaip saunuole, kad tiek fotkini... Auto atspindys irgi liux, cia nuo masinos lango?
Man irgi su velykine tema nekas.... apart atributikos nesumastau nieko... Uztai velyku nakti bandziau fotografuoti zvaigzdes ir netycia dar kazkoki palydova ar kazka pagavau...
Na ir dar keleta auto atspindziu prigavau...
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 02, 23:30)
Pavasarinis macro bandymas. Laukiu kritikos ir patarimų.
Siaip viskas grazu, tik tas nukirstas zidlapio kampelis krenta i akis... Man dar truputeli kliuva, kad narcizas pasisukes i kaire, o ten erdves nebera.... gal perkomponuoti reikejo i desini apatini kampa labiau...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 05, 21:15)
sveikos visos, su velykom
Man spalvinis sprendimas labai patinka...
QUOTE(Noelle @ 2010 04 05, 22:01)
Ziuriu uzsikabliavai ant atspindziu saunuole, kad tiek ju pastebi....
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 06, 00:30)
Labai idomu nuomone
O man tokie rakandai labai liuks atrodo....
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 06, 01:12)
Gelyte graziai pagauta, taciau kompozicijos siek tiek kitokios noretusi.... Patinka dar ta kur kolonu daug bet irgi kazkokio siek tiek kitokio kirpimo noretusi...
Maggie, nu vaiko portretukai tai visai neblogai pagauti ir ryskumas liuks... isskyrus pirmoj atrodo fokusas nusokes... Na siaip truputi dar tas margas fonas blasko demesi... O siaip saunuole, kad tiek fotkini... Auto atspindys irgi liux, cia nuo masinos lango?
Man irgi su velykine tema nekas.... apart atributikos nesumastau nieko... Uztai velyku nakti bandziau fotografuoti zvaigzdes ir netycia dar kazkoki palydova ar kazka pagavau...
Na ir dar keleta auto atspindziu prigavau...
QUOTE(Akasha @ 2010 04 06, 15:10)
ee, kokia faina naktis..
pirmas auto grazus, nu tokia matosi smalsuole bet man visos galvos norisi o antras auto tai man nepatinka.. nera kadravimo, minties nematau as, ir purvinoka..
Su praėjusiom
na, velykinei temai aš irgi nieko gero dar nepagavau kažką bandžiau, bet dar net nesusikėliau, bus matyt ar kas gavosi
Brumrumai, man spalvos irgi labai patiko, o čia actionas dėtas?
Noelle, atspindys ir spalvos patiko
Ievuki, man taip pat norėtųsi gal kitokio kampo, ar detalės kažkokios išryškintos, bet gal ir nusišneku, tik bandau įsivaizduot, kaip kitaip galima tokį daiktą nufotkint
Meadow, šešėlis visai fainas, nuotaika gera o iš kelionės man antra ir paskutinė antroj gražiai dangus atrodo
Maggie, auto įdomi, žvilgsnis krenta į tavo išraišką vaikučio antroj akytės ryškios patinka o trečioj vis žiūrėjau ką kitaip daryčiau, gal žvilgsniui vietos pritrūko, gal viršaus norėtųsi
Akasha, man su žvaigždėm pirma ir auto pirmas man patinka, nieko nekeisčiau
nu vat, pabandžiau ir aš kažką pakomentuot, trūksta dar žinių, bet tikrai priverčia atidžiau nuotrauką patyrinėt ir pastebėti detales
na, velykinei temai aš irgi nieko gero dar nepagavau kažką bandžiau, bet dar net nesusikėliau, bus matyt ar kas gavosi
Brumrumai, man spalvos irgi labai patiko, o čia actionas dėtas?
Noelle, atspindys ir spalvos patiko
Ievuki, man taip pat norėtųsi gal kitokio kampo, ar detalės kažkokios išryškintos, bet gal ir nusišneku, tik bandau įsivaizduot, kaip kitaip galima tokį daiktą nufotkint
Meadow, šešėlis visai fainas, nuotaika gera o iš kelionės man antra ir paskutinė antroj gražiai dangus atrodo
Maggie, auto įdomi, žvilgsnis krenta į tavo išraišką vaikučio antroj akytės ryškios patinka o trečioj vis žiūrėjau ką kitaip daryčiau, gal žvilgsniui vietos pritrūko, gal viršaus norėtųsi
Akasha, man su žvaigždėm pirma ir auto pirmas man patinka, nieko nekeisčiau
nu vat, pabandžiau ir aš kažką pakomentuot, trūksta dar žinių, bet tikrai priverčia atidžiau nuotrauką patyrinėt ir pastebėti detales