Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos visos, su velykom smile.gif

kadangi neturiu ka fotkinti, tai fotkinu tik augalelius smile.gif
kol kas tik viena..

user posted image
Atsakyti
butu labai grazu, spalvos man patinka, bet ryskumo truksta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 05, 19:15)
kadangi neturiu ka fotkinti, tai fotkinu tik augalelius smile.gif
kol kas tik viena..
fokuso stinga. Akys bėgioja iš kairės p. viršaus, link dešinės apačios ir vėl į viršų, žemyn... Nėra ties kuo žvilgsniui sustoti.

Aš įkelsiu šiandienos atspindį, kad jau velykoms nieko neturiu.
user posted image
Atsakyti
Noelle kur tokia faina vietele turi?Fotogeniska pakrante mirksiukas.gif
brumbrumai fonas patinka,o sakelei jau pasake kad noretusi ryskumo...

O cia pas mama...Kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad visokiu idomiu rakandu pas ja yr.Reiks kada nulekt rimciau pafotkint hihihi.gif Labai idomu nuomone ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 02, 12:19)
Na pagalvojau, kad Velykos susije su baznycia, tai va mano variantas Velyku bei atspindziu temai. Nekarpytas netaisytas, tik resaizintas tiesiai is fotiko. Vel tas pats Zagrebas. Paciam kazkaip visai patinka (click to enlarge):

Pritariu Noellei, kad labiau tinka Gavėniai, labai rimta ir susikaupti skatinanti nuotrauka.

QUOTE(Akasha @ 2010 04 02, 14:15)
O as siom dienom biski apsileidus buvau ir nuotaiku kazkokia keista kaita... tai va sendien isdrysaiu paimti fotika i rankas ir rodau siaip buitiakini vaiko gaudyma...

Labai patinka, ryškumas, akytės - man dar reikia mokytis ir mokytis iš tavęs. 4u.gif

QUOTE(Valkiria @ 2010 04 02, 23:30)
Pavasarinis macro bandymas. Laukiu kritikos ir patarimų.

Berods jau pasakė tai ką norėjau. blush2.gif Nors aš dar gal pabandyčiau padaryti rasos lašelius, jei turi gelėms purkšti - labai praverčia kartais toks daikčiukas. 4u.gif
Ir laukiami komentarai(senesnis kadras):
user posted image

QUOTE(Noelle @ 2010 04 05, 22:01)

Man patinka 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 06, 00:30)
O cia pas mama...Kazkaip niekad neatkreipiau demesio kad visokiu idomiu rakandu pas ja yr.Reiks kada nulekt rimciau pafotkint hihihi.gif Labai idomu nuomone ax.gif

g.gif Daugiau aplinkos norėtųsi, su tam tikru specifiniu apšvietimu. Būtų labai labai įdomu 4u.gif

Aš ir tuščia Velykų temai, bandžiau fotografuoti - deja, ką nufotografavau nepatiko. Reikės ieškoti kokios bažnyčios, turiu mintyse kitokį kadrą susikūrus, tik kaži ar rasiu. doh.gif

Šešėliai(kritika, komentarai, patarimai visada laukiami):
user posted image

Na ir dar, kad darbo turėtųmėte įkelsiu keletą. Beje, kaip jūs susitvarkot su plačiais objektyvais? Kaip po to tvarkot jų šiek tiek pakraipytas nuotraukas:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Šiek tiek ir Jums Velykinių linkėjimų iš Prancūzijos parvežiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 06 balandžio 2010 - 00:15
Sveikutės.. 4u.gif
vis noriu prisijungti prie jūsų būrelio,bet su tais namų darbais man nekaip sekasi... unsure.gif

nežinau ar gerai darau..gal padėsit? blush-anim-cl.gif

Čia nznau bandžiau kažką.. unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

poto dar taip bandžiau... blush2.gif

user posted image

user posted image

o ir šiaip mėgstu savo gyvūnus pafotografuot... wub.gif

user posted image

padėkit išmokt,kad galėčiau prie jūsų prisijungti... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ohara: 06 balandžio 2010 - 10:53
QUOTE(ohara @ 2010 04 06, 11:53)
Sveikutės.. 4u.gif
vis noriu prisijungti prie jūsų būrelio,bet su tais namų darbais man nekaip sekasi... unsure.gif

sveika smile.gif

pirmam namu darbe turetu but fotikas toj pacioj vietoj, tik fokusas vis kitoj vietoj smile.gif sufokusuok i daikta, o tada fotika siek tiek paslink i ta pacia vieta. nes dabar matosi, kad visi daikteliai, kurie yra fokuse, yra ir centre. vadinasi, vis keitei fotiko vieta.. pabandyk dar pazaist smile.gif

sunelis tai grazus, bet manau reiktu vengt tokio spalvoto fono. nu ir remus as mesciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 06, 12:27)
sveika smile.gif

pirmam namu darbe turetu but fotikas toj pacioj vietoj, tik fokusas vis kitoj vietoj smile.gif sufokusuok i daikta, o tada fotika siek tiek paslink i ta pacia vieta. nes dabar matosi, kad visi daikteliai, kurie yra fokuse, yra ir centre. vadinasi, vis keitei fotiko vieta.. pabandyk dar pazaist smile.gif

sunelis tai grazus, bet manau reiktu vengt tokio spalvoto fono. nu ir remus as mesciau smile.gif

ačiū.. 4u.gif bandysiu toliau žaist žaisiu žaisiu ir manau pramoksiu... g.gif nes lblb noriu... wub.gif
Atsakyti
auto-atspindys
user posted image

kadangi velykine tema "stovi", rodau naujausius portretukus
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pradziai tai sveikinu visas su Praejusiom sventem !!!!

QUOTE(Valkiria @ 2010 04 02, 23:30)
Pavasarinis macro bandymas. Laukiu kritikos ir patarimų.

Siaip viskas grazu, tik tas nukirstas zidlapio kampelis krenta i akis... Man dar truputeli kliuva, kad narcizas pasisukes i kaire, o ten erdves nebera.... gal perkomponuoti reikejo i desini apatini kampa labiau...

QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 05, 21:15)
sveikos visos, su velykom smile.gif

Man spalvinis sprendimas labai patinka...

QUOTE(Noelle @ 2010 04 05, 22:01)

Ziuriu uzsikabliavai ant atspindziu smile.gif saunuole, kad tiek ju pastebi....

QUOTE(Ievukis @ 2010 04 06, 00:30)
Labai idomu nuomone ax.gif

O man tokie rakandai labai liuks atrodo.... smile.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 04 06, 01:12)

Gelyte graziai pagauta, taciau kompozicijos siek tiek kitokios noretusi.... Patinka dar ta kur kolonu daug smile.gif bet irgi kazkokio siek tiek kitokio kirpimo noretusi...
Maggie, nu vaiko portretukai tai visai neblogai pagauti ir ryskumas liuks... isskyrus pirmoj atrodo fokusas nusokes... Na siaip truputi dar tas margas fonas blasko demesi... O siaip saunuole, kad tiek fotkini... Auto atspindys irgi liux, cia nuo masinos lango? smile.gif

Man irgi su velykine tema nekas.... smile.gif apart atributikos nesumastau nieko... Uztai velyku nakti bandziau fotografuoti zvaigzdes smile.gif ir netycia dar kazkoki palydova ar kazka pagavau...
user posted image

user posted image
Na ir dar keleta auto atspindziu prigavau...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 06 balandžio 2010 - 14:12
QUOTE(Akasha @ 2010 04 06, 15:10)

ee, kokia faina naktis..

pirmas auto grazus, nu tokia matosi smalsuole biggrin.gif bet man visos galvos norisi smile.gif o antras auto tai man nepatinka.. nera kadravimo, minties nematau as, ir purvinoka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 balandžio 2010 - 14:16
Su praėjusiom 4u.gif

na, velykinei temai aš irgi nieko gero dar nepagavau g.gif kažką bandžiau, bet dar net nesusikėliau, bus matyt ar kas gavosi g.gif

Brumrumai, man spalvos irgi labai patiko, o čia actionas dėtas? g.gif

Noelle
, atspindys ir spalvos patiko rolleyes.gif

Ievuki, man taip pat norėtųsi gal kitokio kampo, ar detalės kažkokios išryškintos, bet gal ir nusišneku, tik bandau įsivaizduot, kaip kitaip galima tokį daiktą nufotkint ax.gif

Meadow, šešėlis visai fainas, nuotaika gera smile.gif o iš kelionės man antra ir paskutinė 4u.gif antroj gražiai dangus atrodo smile.gif

Maggie, auto įdomi, žvilgsnis krenta į tavo išraišką thumbup.gif vaikučio antroj akytės ryškios patinka ax.gif o trečioj vis žiūrėjau ką kitaip daryčiau, gal žvilgsniui vietos pritrūko, gal viršaus norėtųsi g.gif

Akasha, man su žvaigždėm pirma bigsmile.gif ir auto pirmas man patinka, nieko nekeisčiau ax.gif

nu vat, pabandžiau ir aš kažką pakomentuot, trūksta dar žinių, bet tikrai priverčia atidžiau nuotrauką patyrinėt ir pastebėti detales ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 06 balandžio 2010 - 14:40