QUOTE(Ievukis @ 2010 03 31, 14:34)
Nors seseliu tema jau pasibaigus,bet idesiu viena.Gal kiek tamsoka ir ne tokia israiskinga,bet vistiek...
sunkiai suprantama, kad šešėlis yra.QUOTE(azen @ 2010 03 31, 14:54)
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto...
momentas fainas. Spalvos nepatinka ir tas didelis šešėlis.QUOTE(Ievosius @ 2010 03 31, 14:56)
O kad nebutu vien plepalai, sena archyvine foto i atspindziu tema.... (klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)
nereikia čia tokio rėmelio. Foto per maža. Akutės gražios. Ir atspindys yra.
QUOTE(bizyte @ 2010 03 31, 15:19)
šiandien į atspindžių temą kažką bandžiau pagaut
visoms trims stinga kontrasto. Labai pilkos. Antra, trečia įdomesnės.QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 20:35)
Šešėliai:
šita man labai labi patinka. Jau rašiau.QUOTE(robobebras @ 2010 04 01, 10:55)
nu va, kazka pakomentavau, daba galiu ir savo det . Dar vienas dviratis, sita man atrodo dydis nelabai gadina, bet galima paspaust pasididinimui.[/url]
p.s. ziuriu patiko mumi seseliu tema, nes vis dar kraunam darbus
viršus fainas, apačia nežinau. p.s. ziuriu patiko mumi seseliu tema, nes vis dar kraunam darbus
QUOTE(Ievosius @ 2010 04 01, 14:25)
Dar viena i atspindziu tema.Siandien kadangi lyja, tai pro langa bandziau laselius iamzint.Ir netycia gavosi kas gavosi.
šita paprasta, graži.QUOTE(Maggie @ 2010 04 01, 16:21)
jungiuosi su paveluotais atspindziais is gastroliu PL (gal reiktu kiekvienai temai po 2sav skirti..? man pasirode kazhkaip mazhoka to laiko, kol pripranti prie temos, isijauti, ishbandai ir randi kas patinka, kiek laiko uztrunka, na bet cia tik mano nuomone).
mėlynai žalia labai faina ir skulptūra.