Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2010 03 31, 14:34)
Nors seseliu tema jau pasibaigus,bet idesiu viena.Gal kiek tamsoka ir ne tokia israiskinga,bet vistiek... ax.gif
sunkiai suprantama, kad šešėlis yra.

QUOTE(azen @ 2010 03 31, 14:54)
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto... blush2.gif
momentas fainas. Spalvos nepatinka ir tas didelis šešėlis.

QUOTE(Ievosius @ 2010 03 31, 14:56)
O kad nebutu vien plepalai, sena archyvine foto i atspindziu tema.... (klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)
nereikia čia tokio rėmelio. Foto per maža.
Akutės gražios. Ir atspindys yra.

QUOTE(bizyte @ 2010 03 31, 15:19)
šiandien į atspindžių temą kažką bandžiau pagaut blush2.gif
visoms trims stinga kontrasto. Labai pilkos. Antra, trečia įdomesnės.

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 20:35)
Šešėliai:
šita man labai labi patinka. Jau rašiau.

QUOTE(robobebras @ 2010 04 01, 10:55)
nu va, kazka pakomentavau, daba galiu ir savo det smile.gif. Dar vienas dviratis, sita man atrodo dydis nelabai gadina, bet galima paspaust pasididinimui.[/url]

p.s. ziuriu patiko mumi seseliu tema, nes vis dar kraunam darbus biggrin.gif
viršus fainas, apačia nežinau.

QUOTE(Ievosius @ 2010 04 01, 14:25)
Dar viena i atspindziu tema.Siandien kadangi lyja, tai pro langa bandziau laselius iamzint.Ir netycia gavosi kas gavosi.
šita paprasta, graži.

QUOTE(Maggie @ 2010 04 01, 16:21)
jungiuosi su paveluotais atspindziais is gastroliu PL (gal reiktu kiekvienai temai po 2sav skirti..? man pasirode kazhkaip mazhoka to laiko, kol pripranti prie temos, isijauti, ishbandai ir randi kas patinka, kiek laiko uztrunka, na bet cia tik mano nuomone).
mėlynai žalia labai faina ir skulptūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 01 balandžio 2010 - 23:14
Ievosius man tinka paskutine 4u.gif, kitos kazkaip nevisai. Reiktu dar varianto su izumintu tuo lasu per puse ekrano smile.gif
Maggie man labiausiai patiko skultpura ir juodas kryzius. Skulptura tokia abstrakcija, o kryzius tai gerulis, nes yra ir abstrakcija ir vaizdas. Melynai zalia ir baznycios langas irgi man normaliai. 4u.gif

Na pagalvojau, kad Velykos susije su baznycia, tai va mano variantas Velyku bei atspindziu temai. Nekarpytas netaisytas, tik resaizintas tiesiai is fotiko. Vel tas pats Zagrebas. Paciam kazkaip visai patinka (click to enlarge):
user posted image

As irgi uz ilgesni laika temai, nebent tema silpna kokia pasitaikytu, pas mane seseliai ir atspindziai neissemti iki galo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 04 01, 18:21)
jungiuosi su paveluotais atspindziais is gastroliu PL (gal reiktu kiekvienai temai po 2sav skirti..? man pasirode kazhkaip mazhoka to laiko, kol pripranti prie temos, isijauti, ishbandai ir randi kas patinka, kiek laiko uztrunka, na bet cia tik mano nuomone).

Oi kiek daug pridejai... tai ir neprikomentuosiu jau visu smile.gif Man labiausiai telikas ir melinai zalia patiko... Baznycios langas kompoziciskai kazkaip neteisingai ziurisi... Na dar gal kryzius, bet mano siu dienu nuotaikom per sunkus kadras(zinoma cia jau mano beda)....

QUOTE(robobebras @ 2010 04 02, 12:19)
Na pagalvojau, kad Velykos susije su baznycia, tai va mano variantas Velyku bei atspindziu temai. Nekarpytas netaisytas, tik resaizintas tiesiai is fotiko. Vel tas pats Zagrebas. Paciam kazkaip visai patinka (click to enlarge):

As irgi uz ilgesni laika temai, nebent tema silpna kokia pasitaikytu, pas mane seseliai ir atspindziai neissemti iki galo smile.gif.

Blin man sitas kadras toks matytas atrodo, kaip koks DEJA VU..... smile.gif but patiko..

O as siom dienom biski apsileidus buvau ir nuotaiku kazkokia keista kaita... tai va sendien isdrysaiu paimti fotika i rankas ir rodau siaip buitiakini vaiko gaudyma...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 04 02, 10:19)

visai faina foto, tik liūdnoka, o Velykos džiugesio pilna šventė.

Akasha, tvarkingas portretukas. Labiau studijinio tipo, fonas toks vientisas, jokių bereikalingų detalių. Kas kliūna... Knygelės spalva dera su fonu, bet pešasi su mergaitės drabužių spalvom. Jei planavai fotosesiją iš anksto, tai ir apie tokias smulkmenas pagalvočiau. Menkniekis, bet perdaug dėmesio pasiglemžia ta geltona spalva, o norisi, kad žvilgsnis ties gražuolėm akutėm sustotų.

Aš už temos pratęsimą dviem savaitėm. Bent jau šios temos. Nes kol kas tuštuma tuštuma. Net menkiausios idėjos neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 02 balandžio 2010 - 13:28
QUOTE(Noelle @ 2010 04 02, 14:26)
Akasha, tvarkingas portretukas. Labiau studijinio tipo, fonas toks vientisas, jokių bereikalingų detalių. Kas kliūna... Knygelės spalva dera su fonu, bet pešasi su mergaitės drabužių spalvom. Jei planavai fotosesiją iš anksto, tai ir apie tokias smulkmenas pagalvočiau. Menkniekis, bet perdaug dėmesio pasiglemžia ta geltona spalva, o norisi, kad žvilgsnis ties gražuolėm akutėm sustotų.

Aš už temos pratęsimą dviem savaitėm. Bent jau šios temos. Nes kol kas tuštuma tuštuma. Net menkiausios idėjos neturiu.

Zinok kadrui visai nesiruosta buvo, del to ir sakau, kad buitiakas.... smile.gif Tai va ir spalvos gavosi, kaip gavosi... del fono tai kazkaip jau pradedu iprasi pasisukti taip, kad nepagauciau pasaliniu detaliu... Na paciai maloniau ziureti i svaru fona, nei i visiska buitini...
Del temos, tai man atrodo is karto sakem, kad siai temai bent jau dvie savaites reikia skirti... tai kitai savaitei ir liks ta pati... Manau, kad per velykas ir po ju jau tikrai atsiras minciu... Pas mane irgi toks strigimas su sia tema... kiek pafotkinau stokui ir viskas.... O toliau laukiu paciu svenciu ir tikiuosi, kad su sventine nuotaika ateis ir ikvepimas... smile.gif
Atsakyti
Dar vienas atspindys. Galbūt dešinės daugoka.
user posted image
Nesiųskit į temą fotografuojam viską, kas gražu. Nes foto keliu tik todėl, kad na man gražu smile.gif Esu apmąstymuose, kodėl nefotografuoju kad ir tokių atspindžių šiaip, be jokių nd. Juk gražu. Kas, kad kažkam galbūt banalu..
Brrr, noriu vėl išmokti žvelgti į viską paprastai, fotografuoti paprastus dalykus.
Čia prieš šventes matyt taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 02 balandžio 2010 - 14:15
QUOTE(Noelle @ 2010 04 02, 15:13)
Dar vienas atspindys. Galbūt dešinės daugoka.

man labai geras darbelis. labai faina, kad jauciasi dinamika shvelni. ir spalvos patinka. man atrodo kad desines ne perd daug, jeigu jau kabinetis, noretusi kazhkokios detales, kazhka tokio, nezinau net.

p.s. man i galva neatejo fotografuoti atspindzius anksciaU. na gal nematydavau "paprastu dalyku", todel patinka labai savaitines temos, nes cia kaip ir "butina" (he he), todel ieshkai, bandai, pariniesi ir kazhka galiausiai ishgauni bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 04 02, 14:15)
Oi kiek daug pridejai... tai ir neprikomentuosiu jau visu smile.gif Man labiausiai telikas ir melinai zalia patiko... Baznycios langas kompoziciskai kazkaip neteisingai ziurisi... Na dar gal kryzius, bet mano siu dienu nuotaikom per sunkus kadras(zinoma cia jau mano beda)....
Blin man sitas kadras toks matytas atrodo, kaip koks DEJA VU..... smile.gif but patiko..

aha, zinau, labai uzhkabino, nes visai upo pradzioj nebuvo, plius nuobodziavau, nes vaziavau i toki miesteli, nebuvo kas veikt, todel susikaupiau ties atspindziu.

as galvojau ishvis nedet "melynai-zalia", bet ziuriu dauguma ivertino kaip tik sita kadra g.gif o kryiuz ir man idomus, jb gal kiek per didelis kontrastas, bet man taip patiko. del baznycios lango - sutinku, ten aukshtai tas langas buvo, as stovejau is kito kampo, kazhkaip nesusitvarkiau su horizontais.
Atsakyti
Pavasarinis macro bandymas. Laukiu kritikos ir patarimų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 04 02, 21:30)
Pavasarinis macro bandymas. Laukiu kritikos ir patarimų.
labai gražus fonas, fainai su narcizu kontrastuoja.
Gėlės lapelis viršuj kiek nukirptas, galėjo pilnas būti. Sunku šiaip gražiai nufotografuoti narcizus.
Atsakyti
Sveikinu visas ir visus su grazia pavasario svente 4u.gif
O as su keliais ne visai meniskais atspindziais is vakar hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 04, 14:01)
Sveikinu visas ir visus su grazia pavasario svente 4u.gif
O as su keliais ne visai meniskais atspindziais is vakar hihihi.gif

atspindžii yra,bet kaip ir pati sakai, nefotogeniški smile.gif

Su šventėm visus.

p.s. vis dar nulis minčių velykinei temai. Na nesinori dekoracijų fotografuoti, o kitokių idėjų nerasta.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 04 05, 01:04)
p.s. vis dar nulis minčių velykinei temai. Na nesinori dekoracijų fotografuoti, o kitokių idėjų nerasta.

same here. dar man mazhyle susirgo su nejuokinga 39.6 tempa. nevelykishkai pas mus.
Atsakyti