Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dekui uz komentarus, pabandziau, tai tikrai tas mano pirmasis atspindys zenkle nespalvotas vientisiau atrodo. O del dydzio tai jo, su didesnem mocas ir seselis geriau atrodo.

bonda patiko "Sviesos migla".
Ievukis nu kaip pati sakei nelabai israiskinga, gal tam kaktusui geriau butu ant vienos juostos sutilpt, neissimust per krastus.
Azen toks idomus spalvu balansas, kaip is tarybines enciklopedijos, kaip kazkas sake suteikia nostalgijos pojuti smile.gif, bet su gerom ryskiom spalvom irgi turetu but neblogas.
Ievosius del remo jau sake, o del atspindziu tai reik didesnes foto, nes nelabai iseina apziuret kas tuose atspindziuose.
bizyte man irgi vidurinis geriausias, tos linijos pliusa duoda
Meadow seselis idomus, nors man kazkaip truksta pagrindo jiems - galima ir sufotoshopinti kazkoki juoda pagrinda. Siaip ir neapversta foto kartu su tikraisiais medziais turetu but nebloga.

nu va, kazka pakomentavau, daba galiu ir savo det smile.gif. Dar vienas dviratis, sita man atrodo dydis nelabai gadina, bet galima paspaust pasididinimui.
user posted image

o cia didesnes senosios, netaisytos, tik linkas i large size:
mocas
seseliai

p.s. ziuriu patiko mumi seseliu tema, nes vis dar kraunam darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 11:58)
Man kažko pirmieji namų darbai nepavyksta  doh.gif  Tiesiog ant AUTO iki galo neužspaudžiu mygtuko ir tada paspaudžiu kaip ir turėtų fokusuot , bet kiti daiktai neišsilieja kaip turėtų būt. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ne ant auto rezimo reikia daryti... A arba P nusistatai diafragma kuo mazesne ir vieno tasko fokusa... va tada ir bandyk, o pradziai, kaip ir sakiau labai idemiai perskaityk instrukcija ir pirmoje temos zinuteje esancias nuorodas ir informacija... Kai suprasi ka darai tai ir pavyks padaryti...
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 09:58)
Man kažko pirmieji namų darbai nepavyksta  doh.gif  Tiesiog ant AUTO iki galo neužspaudžiu mygtuko ir tada paspaudžiu kaip ir turėtų fokusuot , bet kiti daiktai neišsilieja kaip turėtų būt. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Auto? pamirsk apie ja jei jau cia atejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 04 01, 13:14)
Auto? pamirsk apie ja jei jau cia atejai  biggrin.gif

hihihi.gif O aš skaitau ir net nematau žodžio auto ( tipo savaime suprantama, kad ne auto) - pasakoju žmogui ką daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai pabandysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2010 03 31, 16:47)
labas,

pradėk daryti namų darbus, kelk pirmą užduotį ir visi su tavim draugaus  mirksiukas.gif  4u.gif

Ačiū už atsakymą. 4u.gif Einu ruošti namų darbus ax.gif
Atsakyti
Sveikos, -i 4u.gif

Nepamenu, kas raset, o ir temeles tempas padidejes, tai nebezinau, kur ieskoti, bet gal galit priminti, kaip paryskinti akis su PS??? Siryt istaikiau proga ilgeliau prie kompo prisesti, ir........ nu neradau... doh.gif
Atsakyti
Stai cia 4u.gif labai liuks pamokele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 01, 14:17)
Stai cia  4u.gif labai liuks pamokele thumbup.gif

Aciukas!!!!!!! 4u.gif As butent to unsharp mask neradau......... Ot varna!!! doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Dekui uz kometarus del akyciu.Pilnai sutinkukad remas ten absoliuciai ne prie ko.Ir akytes reikia tiesinti.O jom daug nedaryta, tik pasviesinta, pakokntrastinta ir siek tiek sarpo.didesnes det nelabai eina, nes ir taip daug kirpta.
_Meadow_, skaudziai apversta foto.tiksliau kiek suprantu ji taip ir turi buti, bet va beziurint galva savaime kreipiasi zemyn.
robobebras, seselis kaip seselis, gal ir formatas keistokas, bet va kad saule gerai pagauta tai galima ir pagirt.Jauciu dar zemiau pasilenkes butum pagaves dar didesni saules blyksni.

Dar viena i atspindziu tema.Siandien kadangi lyja, tai pro langa bandziau laselius iamzint.Ir netycia gavosi kas gavosi.

user posted image

O cia dar keletas laseliuku.

user posted image

user posted image
Atsakyti
jungiuosi su paveluotais atspindziais is gastroliu PL (gal reiktu kiekvienai temai po 2sav skirti..? man pasirode kazhkaip mazhoka to laiko, kol pripranti prie temos, isijauti, ishbandai ir randi kas patinka, kiek laiko uztrunka, na bet cia tik mano nuomone).

telikas
user posted image

skulptura
user posted image

bazhnycios langas
user posted image

raudona mashina
user posted image

melynai-zalia
user posted image

pavasarishkai ant galinio lango
user posted image

kryzius 1
user posted image

kryzius 2
user posted image

ir mano megstamiausia, labai patiko, nzn kodel
user posted image

daugoka, bet labai laukiu komentaru. pati gan patenkinta, ant kiek pradzioje tema nesiseke, po to kazhkaip isivaziavau doh.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 22:35)
Šešėliai:

Fainai bigsmile.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 04 01, 12:55)
nu va, kazka pakomentavau, daba galiu ir savo det smile.gif. Dar vienas dviratis, sita man atrodo dydis nelabai gadina, bet galima paspaust pasididinimui.

Ir sita visai patiko smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2010 04 01, 16:25)
Dar viena i atspindziu tema.Siandien kadangi lyja, tai pro langa bandziau laselius iamzint.Ir netycia gavosi kas gavosi.

Grazios tavo spalvytes mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 04 01, 18:21)
jungiuosi su paveluotais atspindziais is gastroliu PL (gal reiktu kiekvienai temai po 2sav skirti..? man pasirode kazhkaip mazhoka to laiko, kol pripranti prie temos, isijauti, ishbandai ir randi kas patinka, kiek laiko uztrunka, na bet cia tik mano nuomone).

Mane ta su teliku sudomino bigsmile.gif O labiausiai patiko tai nespalvotas kryzius smile.gif
Atsakyti