Dekui uz komentarus, pabandziau, tai tikrai tas mano pirmasis atspindys zenkle nespalvotas vientisiau atrodo. O del dydzio tai jo, su didesnem mocas ir seselis geriau atrodo.
bonda patiko "Sviesos migla".
Ievukis nu kaip pati sakei nelabai israiskinga, gal tam kaktusui geriau butu ant vienos juostos sutilpt, neissimust per krastus.
Azen toks idomus spalvu balansas, kaip is tarybines enciklopedijos, kaip kazkas sake suteikia nostalgijos pojuti , bet su gerom ryskiom spalvom irgi turetu but neblogas.
Ievosius del remo jau sake, o del atspindziu tai reik didesnes foto, nes nelabai iseina apziuret kas tuose atspindziuose.
bizyte man irgi vidurinis geriausias, tos linijos pliusa duoda
Meadow seselis idomus, nors man kazkaip truksta pagrindo jiems - galima ir sufotoshopinti kazkoki juoda pagrinda. Siaip ir neapversta foto kartu su tikraisiais medziais turetu but nebloga.
nu va, kazka pakomentavau, daba galiu ir savo det . Dar vienas dviratis, sita man atrodo dydis nelabai gadina, bet galima paspaust pasididinimui.
o cia didesnes senosios, netaisytos, tik linkas i large size:
mocas
seseliai
p.s. ziuriu patiko mumi seseliu tema, nes vis dar kraunam darbus
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 11:58)
Man kažko pirmieji namų darbai nepavyksta Tiesiog ant AUTO iki galo neužspaudžiu mygtuko ir tada paspaudžiu kaip ir turėtų fokusuot , bet kiti daiktai neišsilieja kaip turėtų būt.
Ne ant auto rezimo reikia daryti... A arba P nusistatai diafragma kuo mazesne ir vieno tasko fokusa... va tada ir bandyk, o pradziai, kaip ir sakiau labai idemiai perskaityk instrukcija ir pirmoje temos zinuteje esancias nuorodas ir informacija... Kai suprasi ka darai tai ir pavyks padaryti...
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 09:58)
Man kažko pirmieji namų darbai nepavyksta Tiesiog ant AUTO iki galo neužspaudžiu mygtuko ir tada paspaudžiu kaip ir turėtų fokusuot , bet kiti daiktai neišsilieja kaip turėtų būt.
Auto? pamirsk apie ja jei jau cia atejai
QUOTE(<emigrante> @ 2010 04 01, 13:14)
Auto? pamirsk apie ja jei jau cia atejai
O aš skaitau ir net nematau žodžio auto ( tipo savaime suprantama, kad ne auto) - pasakoju žmogui ką daryt
Gerai pabandysim
QUOTE(Marile @ 2010 03 31, 16:47)
Ačiū už atsakymą. Einu ruošti namų darbus
Sveikos, -i
Nepamenu, kas raset, o ir temeles tempas padidejes, tai nebezinau, kur ieskoti, bet gal galit priminti, kaip paryskinti akis su PS??? Siryt istaikiau proga ilgeliau prie kompo prisesti, ir........ nu neradau...
Nepamenu, kas raset, o ir temeles tempas padidejes, tai nebezinau, kur ieskoti, bet gal galit priminti, kaip paryskinti akis su PS??? Siryt istaikiau proga ilgeliau prie kompo prisesti, ir........ nu neradau...
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 01, 14:17)
Aciukas!!!!!!! As butent to unsharp mask neradau......... Ot varna!!!
Dekui uz kometarus del akyciu.Pilnai sutinkukad remas ten absoliuciai ne prie ko.Ir akytes reikia tiesinti.O jom daug nedaryta, tik pasviesinta, pakokntrastinta ir siek tiek sarpo.didesnes det nelabai eina, nes ir taip daug kirpta.
_Meadow_, skaudziai apversta foto.tiksliau kiek suprantu ji taip ir turi buti, bet va beziurint galva savaime kreipiasi zemyn.
robobebras, seselis kaip seselis, gal ir formatas keistokas, bet va kad saule gerai pagauta tai galima ir pagirt.Jauciu dar zemiau pasilenkes butum pagaves dar didesni saules blyksni.
Dar viena i atspindziu tema.Siandien kadangi lyja, tai pro langa bandziau laselius iamzint.Ir netycia gavosi kas gavosi.
O cia dar keletas laseliuku.
_Meadow_, skaudziai apversta foto.tiksliau kiek suprantu ji taip ir turi buti, bet va beziurint galva savaime kreipiasi zemyn.
robobebras, seselis kaip seselis, gal ir formatas keistokas, bet va kad saule gerai pagauta tai galima ir pagirt.Jauciu dar zemiau pasilenkes butum pagaves dar didesni saules blyksni.
Dar viena i atspindziu tema.Siandien kadangi lyja, tai pro langa bandziau laselius iamzint.Ir netycia gavosi kas gavosi.
O cia dar keletas laseliuku.
jungiuosi su paveluotais atspindziais is gastroliu PL (gal reiktu kiekvienai temai po 2sav skirti..? man pasirode kazhkaip mazhoka to laiko, kol pripranti prie temos, isijauti, ishbandai ir randi kas patinka, kiek laiko uztrunka, na bet cia tik mano nuomone).
telikas
skulptura
bazhnycios langas
raudona mashina
melynai-zalia
pavasarishkai ant galinio lango
kryzius 1
kryzius 2
ir mano megstamiausia, labai patiko, nzn kodel
daugoka, bet labai laukiu komentaru. pati gan patenkinta, ant kiek pradzioje tema nesiseke, po to kazhkaip isivaziavau
telikas
skulptura
bazhnycios langas
raudona mashina
melynai-zalia
pavasarishkai ant galinio lango
kryzius 1
kryzius 2
ir mano megstamiausia, labai patiko, nzn kodel
daugoka, bet labai laukiu komentaru. pati gan patenkinta, ant kiek pradzioje tema nesiseke, po to kazhkaip isivaziavau
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 22:35)
Šešėliai:
Fainai
QUOTE(robobebras @ 2010 04 01, 12:55)
nu va, kazka pakomentavau, daba galiu ir savo det . Dar vienas dviratis, sita man atrodo dydis nelabai gadina, bet galima paspaust pasididinimui.
Ir sita visai patiko
QUOTE(Ievosius @ 2010 04 01, 16:25)
Grazios tavo spalvytes
QUOTE(Maggie @ 2010 04 01, 18:21)
jungiuosi su paveluotais atspindziais is gastroliu PL (gal reiktu kiekvienai temai po 2sav skirti..? man pasirode kazhkaip mazhoka to laiko, kol pripranti prie temos, isijauti, ishbandai ir randi kas patinka, kiek laiko uztrunka, na bet cia tik mano nuomone).
Mane ta su teliku sudomino O labiausiai patiko tai nespalvotas kryzius