QUOTE(Noelle @ 2010 03 25, 15:05)
Laba,
keliu šiandieninį atspinduką. Sau pasilikau kvadratinį variantą. Čia keliu pilną kadrą, nekarpytą, nes kvadratiniame nelabai aišku, kad tai atspindys.
Manau kvadratas cia turetu geriau ziuretis
... Siaip labai fainas... ir tikrai nepertamsus...
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 25, 17:31)
Aciu uz nauja tema
labai graziu atspindziu pridejot.Man tokiu minciu nekilo...O cia ekspromtu "rasti" atspindziai
Kompoziciskai man nelabai... Pirmoj akinukus i apatini desini karstaji taska reikejo deti, butu visai sauniai beve... o seselis man cia patinka...
Antroj saulutes atspindziai grazus, bet siaip nezinau... kazko truksta...
QUOTE(vijja @ 2010 03 25, 18:43)
radau archyve atspindziuka
Labai patiko tavo pagautas momentas ir vaikucio israiska super.... Tik truputeli erdves truksta virsuje.... kepure taip nei sis nei tas nukirpta... noretusi arba visos arba labiau nukirptos...
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 25, 19:20)
O man siuo atveju ir spalvota labai graziai ziurisi.. Grazios ryskios spalvos ir atspindys grazus.... O JB man gal labiau kontrasto noretusi.... Na cia jau mano amzina beda siuo atveju
Labai jau man kontrastingos foto patinka...
QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 12:51)
Laba,
keliu dar vieną atspindžių temai. Turiu ir spalvotą, bet taip tamsu namuose, už lango lietus pliaupia, tai prie jb ir linkstu.
Atspindziai faini, tikrai labai idomiai atrodo.... tik va man remas nelabai... nezinau, kodel ar juodo gal noretusi ar to paties balto tik siauresnio.... Gal tiesiog sitame supemamu puslapio fone netaip ziurisi, bet kazkaip nelabai...
Nu va atrodo jau visas pakomentavau
Dabar belieka paciai eiti fotkinti
nes jau apsileidau
Labai saunu, kad temele taip pagyvejo....
Ir labai faina, kad tiek daug atspindziu visos pridejot.... Ir labai dziugu, kad ir senbuves po truputi sugryzta