Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vijja @ 2010 03 25, 18:43)
radau archyve atspindziuka  rolleyes.gif

Gerai pagauta 4u.gif ir nuotaika gera.

Dedu aš dar vieną ax.gif (šiandien su spalvom nedraugauju):
user posted image

Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2010 03 25, 01:02)
Sveikos. Į atspindžių temą smile.gif

Pirma labiausiai patiko, tik sharp'o šiek tiek daugoka.

QUOTE(Olive* @ 2010 03 25, 10:46)

na ir pora i atspindziu tema is siu metu archyvo  blush2.gif

Patiko stebėtojas ir jo spalvos smile.gif.

Na imetu ir spalvotą(neapsiprendus šiandien kaško doh.gif ):
user posted image
Kuri geriau? Ką taisyti?

Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 25, 15:05)
Laba,
keliu šiandieninį atspinduką. Sau pasilikau kvadratinį variantą. Čia keliu pilną kadrą, nekarpytą, nes kvadratiniame nelabai aišku, kad tai atspindys.
Gal kuriai pasirodys per tamsu. Bet, na man patinka taip  smile.gif  Kiekvienam savo, taip sakant.

Idomiai, cia per veidrodi? g.gif Man tamsu biggrin.gif Bet pas mane dabar sviesus etapas atejes tongue.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 03 25, 17:31)
Aciu uz nauja tema 4u.gif labai graziu atspindziu pridejot.Man tokiu minciu nekilo...O cia ekspromtu "rasti" atspindziai  mirksiukas.gif

Pirma faina visai, be seselio negerai butu 4u.gif
Antra nea, gaila veiduko 4u.gif

Fainai pagauta thumbup.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 25, 19:20)

Na imetu ir spalvotą(neapsiprendus šiandien kaško  doh.gif ):

Man spalvota labiau, turbut, kad ju pasiilgau. Cia atspindys vandeny? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2010 03 25, 19:53)
Man spalvota labiau, turbut, kad ju pasiilgau. Cia atspindys vandeny? g.gif

uhu, atspindys vandeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 25, 18:42)
uhu, atspindys vandeny  4u.gif

geras bigsmile.gif o aš galvojau gal per koki stiklą mašinos smile.gif labai ryškus ir fainas atspindys
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 25, 08:19)
aciu, puikiausiai pavyko 4u.gif
cia i atspindziu tema smile.gif

atspindys yra, bet kadravimo kitokio norisi.

QUOTE(Olive* @ 2010 03 25, 08:46)
na ir pora i atspindziu tema is siu metu archyvo  blush2.gif
abu man labai patinka. Kaip kažkuri minėjo, atrodo, kad juostiniai kadr. Spalvos fainos.

QUOTE(Ievukis @ 2010 03 25, 15:31)
Aciu uz nauja tema 4u.gif labai graziu atspindziu pridejot.Man tokiu minciu nekilo...O cia ekspromtu "rasti" atspindziai  mirksiukas.gif
Pirmoje ir atspindys ir šešėlis yra smile.gif Ir šiai, ir praeitai temai tinka.

QUOTE(vijja @ 2010 03 25, 16:43)
radau archyve atspindziuka 
fainas, labai. Šiandien žiūrinėjau atspindžių lašeliuose foto. Gaila neturiu tinkamo objektyvo, norėtųsi pabandyti.

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 25, 17:20)

juodai balta liuksinė. Spalvotoje suprantamiau, kad atspindys.
Atsakyti
Laba,
keliu šiandieninį atspinduką. Sau pasilikau kvadratinį variantą. Čia keliu pilną kadrą, nekarpytą, nes kvadratiniame nelabai aišku, kad tai atspindys.
Gal kuriai pasirodys per tamsu. Bet, na man patinka taip  smile.gif  Kiekvienam savo, taip sakant.

Man ne per tamsu, grazus kadras smile.gif

Fainos spalvytes, mintis patiko mirksiukas.gif

Gerai pagauta  4u.gif ir nuotaika gera.

Nespalvota labai grazi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 26 kovo 2010 - 08:44

man spalvota idomiau. bet juodai balta tokia su paslaptim. abidvi geris. i likes bigsmile.gif

gaudysiu vaizdu lenkijoje, geros savaitgalio panos.
Atsakyti
Labai aciu uz komentarus ax.gif Turiu ir foto ir kairej pusej akinukus,bet man nesiziuri,o veiduko ir man gaila,ale viena vieninteli kadra turiu,bet jis toks nekoks,tai tik taip apkirptos akytes ziurisi mirksiukas.gif

vijja liuks atspidys thumbup.gif

meadow man spalvota labiau patink,tie saules atspindziai labai graziai zaidzia thumbup.gif

Noelle as irgi ne iskart supratau kad ten veidrodis,bet priverte ilgiau pazvelgt ir susimastyt.Labai fainai mirksiukas.gif

Akasha man tavo auto atspindys labai liuks 4u.gif ir padeges veidas man labai graziai ziurisi mirksiukas.gif
Papildyta:
rarity tavo ruduo tai fantastiskas thumbup.gif

olive labai savotiski atspindziai.Sunku komentuot,bet ziurisi graziai mirksiukas.gif

kiek prisiminiau pakomentavau rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,
keliu dar vieną atspindžių temai. Turiu ir spalvotą, bet taip tamsu namuose, už lango lietus pliaupia, tai prie jb ir linkstu.
Man patinka, kad kiek apgaulinga. Tarsi atspindžiai, tarsi dviguba ekspozicija.. Reikės būtinai ir į juostelę pakartoti.

user posted image
čia spalvota
http://www.flickr.co...fie/4463817693/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 26 kovo 2010 - 11:59
Laba,

Manau kvadratas cia turetu geriau ziuretis smile.gif... Siaip labai fainas... ir tikrai nepertamsus... thumbup.gif

Kompoziciskai man nelabai... Pirmoj akinukus i apatini desini karstaji taska reikejo deti, butu visai sauniai beve... o seselis man cia patinka... smile.gif Antroj saulutes atspindziai grazus, bet siaip nezinau... kazko truksta...

Labai patiko tavo pagautas momentas ir vaikucio israiska super.... Tik truputeli erdves truksta virsuje.... kepure taip nei sis nei tas nukirpta... noretusi arba visos arba labiau nukirptos...

O man siuo atveju ir spalvota labai graziai ziurisi.. Grazios ryskios spalvos ir atspindys grazus.... O JB man gal labiau kontrasto noretusi.... Na cia jau mano amzina beda siuo atveju blush2.gif Labai jau man kontrastingos foto patinka...

QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 12:51)
Laba,
keliu dar vieną atspindžių temai. Turiu ir spalvotą, bet taip tamsu namuose, už lango lietus pliaupia, tai prie jb ir linkstu.

Atspindziai faini, tikrai labai idomiai atrodo.... tik va man remas nelabai... nezinau, kodel ar juodo gal noretusi ar to paties balto tik siauresnio.... Gal tiesiog sitame supemamu puslapio fone netaip ziurisi, bet kazkaip nelabai...

Nu va atrodo jau visas pakomentavau ax.gif Dabar belieka paciai eiti fotkinti smile.gif nes jau apsileidau smile.gif
Labai saunu, kad temele taip pagyvejo.... 4u.gif Ir labai faina, kad tiek daug atspindziu visos pridejot.... Ir labai dziugu, kad ir senbuves po truputi sugryzta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 26 kovo 2010 - 12:08
QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 12:51)
Laba,
Man patinka, kad kiek apgaulinga. Tarsi atspindžiai, tarsi dviguba ekspozicija.. Reikės būtinai ir į juostelę pakartoti.

čia spalvota
http://www.flickr.co...fie/4463817693/

Wow, grozis bigsmile.gif Spalvotoj gerai gele atrodo, J/B nelabai matosi gele, bet siaip labai faina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 26, 11:03)
Atspindziai faini, tikrai labai idomiai atrodo.... tik va man remas nelabai... nezinau, kodel ar juodo gal noretusi ar to paties balto tik siauresnio.... Gal tiesiog sitame supemamu puslapio fone netaip ziurisi, bet kazkaip nelabai...

žinai, paprastai nededu rėmelių, nepatinka man jie. Ir tiesa, supermamos fone nekaip žiūrisi
Ačiū už komentarus mano foto.
Atsakyti