Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(azen @ 2010 03 31, 16:54)
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto...

Akimirka šauni. Tik man šiek tiek geltonuoja... o gal čia tik man vienai g.gif .

QUOTE(Ievosius @ 2010 03 31, 16:56)
Bonda, grazi sviesa pagauta  wub.gif as tikiuos savaitgali oras nepabjurs irgausiu pasizolineti pries saulute....

Puikus atspindys bei išraiškingos akytės 4u.gif. Aš gal bandyčiau pasukti, kad akytės vienoje linijoje būtų.

QUOTE(bizyte @ 2010 03 31, 17:19)

Man ir antroji, tik pritariu Tiny dėl formato.

QUOTE('chameleon' @ 2010 03 31, 20:09)
gerai idesiu is naujo , gal sitam kitaip ziuresis blush2.gif , nu jei  ne ,ryt perdarysiu is naujo smile.gif

Čia berods artinimas nekeičiant atstumo? Jei taip, tai ok.

Bandžiau šiandien ką nors temai padaryt... deja, deja.... sad.gif Kaip norėjau nesigavo. ech.

Šešėliai:

user posted image

Ačiū, už komentarus mano šešėliui thumbup.gif Taip norisi neprarasti aplinkos... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 31 kovo 2010 - 21:37
QUOTE(frederica @ 2010 03 31, 18:35)
Man antra, tik lango švaraus norėtųsi biggrin.gif

aha, langas tai baisuokliškas pasitaikė doh.gif

ačiū už komentarus ax.gif

Meadow
, man labai fainas šešėlis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 14:32)
na kadangi as cia ilgai nesirodziau ir netersiau eterio, leidziu sau ikelti dar viena foto, senai seseliu temai. Jei labai nemusit, bus ir daugiau. Tas pats Zagrebas.

cool. man labai patinka, bandyk jb dar blush2.gif
QUOTE(Tiny @ 2010 03 31, 12:50)
Mintis gera  mirksiukas.gif , tik truputi perdaug detaliu nuotraukoje, ir truksta erdves pojucio. Gal buciau fotografavusi labiau is sono su mazesne ryskumo zona...  g.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 12:24)
seimininkas matosi, myli savo zirga biggrin.gif

tai jau tikrai biggrin.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 10:18)
imetu viena atspindzio bandyma is Zagrebo, nieko labai blatno:

ai laiks. tokia silta foto, rami. kazhkas sake - tamsoka, o man kaip tik pats tas. priduoda paslaptingumo kazhkokio, neshviesinciau.
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 00:15)
Suradau kašką buvusiai šešėlių temai:

tamsoka. jei nebutum paminejus, kad seseliu temai, nesuprasciau, man jis cia nublanksta.
QUOTE(bizyte @ 2010 03 31, 17:19)
šiandien į atspindžių temą kažką bandžiau pagaut blush2.gif

man antra visai idomiai ziurisi.
QUOTE(azen @ 2010 03 31, 16:54)
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto... blush2.gif

kokia faina. kompozicija super, vaikai, zole. man sitas kadras labai labai vykes, nors geltonuoja.
QUOTE(Ievosius @ 2010 03 31, 16:56)
O kad nebutu vien plepalai, sena archyvine foto i atspindziu tema.... (klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)

daug su ps dar grazhinai? idomu ar imanoma toki varianta vien su fotiku ishgauti..?
QUOTE(ich @ 2010 03 31, 19:38)
Kol radau seseli doh.gif  lotuliukas.gif

Man patiko, tik gal j/b butu neblogai, vientisiau g.gif

Sis geresnis, bet kazkodel man neidomus... smile.gif

Faina! Spalvos man truputi kliuna, o siaip labai geras kadras 4u.gif

Man antra ir trecia labai patiko! pirmoj tamsi, neinformatyvi apacia, man nelabai.

sister soul. panasiai komentuojam ziuriu ax.gif
Atsakyti
Sveiki, taigi norėčiau prisijungti prie Jūsų 4u.gif Šiandien įsigijau Nikon D3000
Kolkas dar tik didžiulėje euforijoje 4u.gif Jau pirmieji blynai dar apšylant padaryti. lotuliukas.gif Ar priimsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 03 31, 15:56)
(klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)

aisku remas schmoll.gif ir dar lyg biski kreivoka g.gif bet akys akys wub.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 03 31, 16:19)

šiandien į atspindžių temą kažką bandžiau pagaut blush2.gif

antra patrauke aki mirksiukas.gif

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 21:35)

Šešėliai:

visai idomus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 22:35)
Akimirka šauni. Tik man šiek tiek geltonuoja... o gal čia tik man vienai  g.gif .
Puikus atspindys bei išraiškingos akytės  4u.gif. Aš gal bandyčiau pasukti, kad akytės vienoje linijoje būtų.
Man ir antroji, tik pritariu Tiny dėl formato.
Čia berods artinimas nekeičiant atstumo? Jei taip, tai ok.
Bandžiau šiandien ką nors temai padaryt... deja, deja.... sad.gif Kaip norėjau nesigavo. ech. 

Šešėliai:

Ačiū, už komentarus mano šešėliui  thumbup.gif Taip norisi neprarasti aplinkos... lotuliukas.gif

Man patiko ta sodri zalia spalva.... Kompoziciskai istrizaine gerai ziurisi ir seseliai faini...

QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 00:26)
Sveiki, taigi norėčiau prisijungti prie Jūsų 4u.gif  Šiandien įsigijau Nikon D3000
Kolkas dar tik didžiulėje euforijoje 4u.gif  Jau pirmieji blynai dar apšylant padaryti. lotuliukas.gif  Ar priimsit?  4u.gif

Zinoma, kad priimsim... smile.gif Skaityk instrukcija susidraugauk su fotiku, daryk namu darbus ir junkis wink.gif
Atsakyti
Man kažko pirmieji namų darbai nepavyksta doh.gif Tiesiog ant AUTO iki galo neužspaudžiu mygtuko ir tada paspaudžiu kaip ir turėtų fokusuot , bet kiti daiktai neišsilieja kaip turėtų būt. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 11:58)
Man kažko pirmieji namų darbai nepavyksta  doh.gif  Tiesiog ant AUTO iki galo neužspaudžiu mygtuko ir tada paspaudžiu kaip ir turėtų fokusuot , bet kiti daiktai neišsilieja kaip turėtų būt. doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai gal nesufokusuoji i viena gerai?
Atsakyti
Dar gali būti, kad diafragmą didelę nusistačiusi, užtai nematai skirtumo,pabandyk sumažinti.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 10:58)
Man kažko pirmieji namų darbai nepavyksta  doh.gif  Tiesiog ant AUTO iki galo neužspaudžiu mygtuko ir tada paspaudžiu kaip ir turėtų fokusuot , bet kiti daiktai neišsilieja kaip turėtų būt. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Visu pirma reiktu kita rezima, o ne auto pasirinkti. mirksiukas.gif Geriau rinkis su raide P.Pradziai pakaks.
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 31, 22:35)
Šešėliai:

Labai puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 04 01, 10:58)

Pirmiausia siulyciau instrukcija pastudijuot mirksiukas.gif ir po truputi bedarant namu darbus issiaiskinsi kas ir kaip vyksta 4u.gif
Atsakyti