Citavau citavau, bet Fredericai pamiršau atsakyti.
Spalvų jau ir tas žmogus, pas kurį foto matei norėjo Toli ta vieta, o laiko stygius.
Parodyk savo bandymus velykų temai. Tikriausiai perdaug iš savęs reikalauji ir grožį nuo mūsų slepi
QUOTE(bonda @ 2010 03 31, 15:50)
Suuuper
Bonda labai labai
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 10:18)
imetu viena atspindzio bandyma is Zagrebo, nieko labai blatno:
Man pirmasis atspindys patiko, paprasta, bet paprastumas žavi. Antroje - trūksta viso motokciklo ir jo savininko atspindžio O jei rimčiau, atspindys yra, bet nu stinga kaško.
QUOTE(bonda @ 2010 03 31, 15:50)
Graži migla , tik norėtųsi kašką su šakelėmis padaryti, atrodo lyg nukapotos nesijaučia vientisumo su ramia bei šilta migla(gal horizontalus kadras padėtų). Tokia mano nuomonė
Nors seseliu tema jau pasibaigus,bet idesiu viena.Gal kiek tamsoka ir ne tokia israiskinga,bet vistiek...
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto...
Ievukis man tavoji foto ziurisi kazkaip idomiai, tik noretusi kad tos juostos kadre butu simetriskiau ar labiau lygegreciau (na nemoku issireikst, bet gal suprato kasnors )
Ievukis man tavoji foto ziurisi kazkaip idomiai, tik noretusi kad tos juostos kadre butu simetriskiau ar labiau lygegreciau (na nemoku issireikst, bet gal suprato kasnors )
Bonda, grazi sviesa pagauta as tikiuos savaitgali oras nepabjurs irgausiu pasizolineti pries saulute....
robobebras, jau cia grynas autoprotretas gavosi
Azen, siek tiek tamsoka foto.o pats momentas geras uzfiksuotas...
O kad nebutu vien plepalai, sena archyvine foto i atspindziu tema.... (klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)
robobebras, jau cia grynas autoprotretas gavosi
Azen, siek tiek tamsoka foto.o pats momentas geras uzfiksuotas...
O kad nebutu vien plepalai, sena archyvine foto i atspindziu tema.... (klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)
Ievosiau man gal remas per sunkus tokiom skaidriom akytem
Azen grazi tavo foto,nostalgiska tokia,tik biski horizontas virsta.O as tai bandziau visaip sukiot,bet niekaip lygiagreciai nesigauna jei vienas sonas lygiuojasi,tai kitas jau griuna palikau kad vidurys tiesiausias butu
Azen grazi tavo foto,nostalgiska tokia,tik biski horizontas virsta.O as tai bandziau visaip sukiot,bet niekaip lygiagreciai nesigauna jei vienas sonas lygiuojasi,tai kitas jau griuna palikau kad vidurys tiesiausias butu
QUOTE(azen @ 2010 03 31, 16:54)
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto...
Tikrai labai mielas kadras Ir kompoziciskai gerai sudeliota
QUOTE(Ievosius @ 2010 03 31, 16:56)
Pamenu sia foto Man irgi remas sunkokas Bet akytes labai graziai skaidrios
Sveiki
niekaip aktyviau neįsitraukiu į pokalbius, tik skaitau ir žaviuosi jūsų foto su sergančiais vaikais kažkaip fotiko visai nepaimu bet stengiuosi kuo daugiau skaityti, žiūrinėti įvairias fotografijas ir kuo daugiau gilinuosi, tuo viskas sudėtingiau atrodo
šiandien į atspindžių temą kažką bandžiau pagaut
niekaip aktyviau neįsitraukiu į pokalbius, tik skaitau ir žaviuosi jūsų foto su sergančiais vaikais kažkaip fotiko visai nepaimu bet stengiuosi kuo daugiau skaityti, žiūrinėti įvairias fotografijas ir kuo daugiau gilinuosi, tuo viskas sudėtingiau atrodo
QUOTE(bizyte @ 2010 03 31, 17:19)
Man antra faina, tik formatas keistai atrodo
QUOTE(Tiny @ 2010 03 31, 16:22)
Man antra faina, tik formatas keistai atrodo
matyt nemoku teisingai su PS apkarpius formatą išlaikyt einu nagrinėtis