Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Citavau citavau, bet Fredericai pamiršau atsakyti.
Spalvų jau ir tas žmogus, pas kurį foto matei norėjo smile.gif Toli ta vieta, o laiko stygius.

Parodyk savo bandymus velykų temai. Tikriausiai perdaug iš savęs reikalauji ir grožį nuo mūsų slepi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2010 03 31, 15:50)
aciu 4u.gif  jau dairaus thumbup.gif
viena galiu parodyt blush2.gif  uzsimaniau sviesos miglos biggrin.gif  tongue.gif

Suuuper bigsmile.gif
Atsakyti
Bonda labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 31, 10:18)
imetu viena atspindzio bandyma is Zagrebo, nieko labai blatno:

Man pirmasis atspindys patiko, paprasta, bet paprastumas žavi. Antroje - trūksta viso motokciklo ir jo savininko atspindžio lotuliukas.gif O jei rimčiau, atspindys yra, bet nu stinga kaško.

QUOTE(bonda @ 2010 03 31, 15:50)
aciu 4u.gif  jau dairaus thumbup.gif
viena galiu parodyt blush2.gif  uzsimaniau sviesos miglos biggrin.gif  tongue.gif

Graži migla thumbup.gif, tik norėtųsi kašką su šakelėmis padaryti, atrodo lyg nukapotos nesijaučia vientisumo su ramia bei šilta migla(gal horizontalus kadras padėtų). Tokia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Nors seseliu tema jau pasibaigus,bet idesiu viena.Gal kiek tamsoka ir ne tokia israiskinga,bet vistiek... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto... blush2.gif

user posted image

Ievukis man tavoji foto ziurisi kazkaip idomiai, tik noretusi kad tos juostos kadre butu simetriskiau ar labiau lygegreciau (na nemoku issireikst, bet gal suprato kasnors blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 31 kovo 2010 - 15:55
Bonda, grazi sviesa pagauta wub.gif as tikiuos savaitgali oras nepabjurs irgausiu pasizolineti pries saulute....
robobebras, jau cia grynas autoprotretas gavosi mirksiukas.gif
Azen, siek tiek tamsoka foto.o pats momentas geras uzfiksuotas...
O kad nebutu vien plepalai, sena archyvine foto i atspindziu tema.... (klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 31 kovo 2010 - 16:00
Ievosiau man gal remas per sunkus tokiom skaidriom akytem rolleyes.gif
Azen grazi tavo foto,nostalgiska tokia,tik biski horizontas virsta.O as tai bandziau visaip sukiot,bet niekaip lygiagreciai nesigauna doh.gif jei vienas sonas lygiuojasi,tai kitas jau griuna doh.gif palikau kad vidurys tiesiausias butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 03 31, 16:54)
Sveikutes, ikeliu jusu teismui man paciai labai miela (is archyvu) foto... blush2.gif

Tikrai labai mielas kadras wub.gif Ir kompoziciskai gerai sudeliota smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2010 03 31, 16:56)
O kad nebutu vien plepalai, sena archyvine foto i atspindziu tema.... (klaidu db matau nemazai, bet butu idomu isgirst kaip jus ja gerintumet, tad si foto kritikai.)

Pamenu sia foto smile.gif Man irgi remas sunkokas 4u.gif Bet akytes labai graziai skaidrios mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

niekaip aktyviau neįsitraukiu į pokalbius, tik skaitau ir žaviuosi jūsų foto rolleyes.gif su sergančiais vaikais kažkaip fotiko visai nepaimu doh.gif bet stengiuosi kuo daugiau skaityti, žiūrinėti įvairias fotografijas ir kuo daugiau gilinuosi, tuo viskas sudėtingiau atrodo biggrin.gif

šiandien į atspindžių temą kažką bandžiau pagaut blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 03 31, 17:19)
šiandien į atspindžių temą kažką bandžiau pagaut blush2.gif

Man antra faina, tik formatas keistai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 03 31, 16:22)
Man antra faina, tik formatas keistai atrodo  g.gif

matyt nemoku teisingai su PS apkarpius formatą išlaikyt doh.gif einu nagrinėtis blush2.gif
Atsakyti