Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE('chameleon' @ 2010 03 30, 17:35)
idedu kitus nd 4u.gif ,laukiu komentaru  blush2.gif
Papildyta:
ok einu dar kart bandyt ,  smile.gif

Fono margesnio reikia. 4u.gif Kad ir pats pamatytum skirtumą wink.gif. Plius nebūtina labai iš arti daikta fotografuoti.
Atsakyti
bandom kitaip ir is naujo biggrin.gif , ziurim ar tinka blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 03 30, 17:54)

man rodos, dabar gerai.
Atsakyti
QUOTE('chameleon' @ 2010 03 30, 17:54)

1ND uzskaitau smile.gif
Atsakyti
ok palauksiu dar bent pora nuomoniu ir eisiu kitus nd daryt smile.gif
Atsakyti
1 nd - tikrai dabar gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 14:35)
Gal galėtum papasakoti kaip paryškinamos tik akytės, dėkui.

Ir geltona thumbup.gif ,man šis mėno toooks geltonas smile.gif  smile.gif  smile.gif
Mano praeitų metų velykos biggrin.gif , gal kam patiks taip padabinti velykaičius biggrin.gif

maciau, kad akasha jau atsake, o kazhkas idejo video. as tai sukuriu layer ir tada visur uzhdetu smart sharpen (PS), tada layer padarau juoda, pasiemu balta brush'a ir apipaishau kur reikia, na pvz akis.

grazhios velykos. paskutine tamsoka man.
QUOTE(Ju.Ju @ 2010 03 27, 21:10)
Kas galetu tai buti? Cia kompas kaltas ar fotike kazkas?? g.gif  verysad.gif  verysad.gif
Kai turejau Nikon D40 ir sena kompa, taip nebuvo  schmoll.gif  g.gif

oho, pirma karta girdziu, nors n metu su ivairiom programom dirbau. bet man taip paturbintos foto visai neblogai ziurisi, zinoma, norisi originala turet, bet kartais as megstu pasizaist su spalvom. su neiprastom gamtoje spalvom.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 29, 14:40)
O velyku tai as kazkaip nelabai megstu, tai nezinau ar bus is manes kas nors sia tema smile.gif

ir man tema ne prie sirdies. vel. smile.gif nes su atspindziais nekas, sugebejau tik idejas kopijuot, akinius fotkinau biggrin.gif kazhin ar ishvis kazhka verto demesio rasiu biggrin.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 03 30, 12:09)
kur gastroles? smile.gif as irgi biski is gastroliu, kelsiu ir as dar atspindziu ir netgi koki seseli. Tik vis neprisiruosiu, namuose kruva reikalu ir rankos iki foto nedaeina. Is darbo patusciazodziauju biskiuka ir tiek.

same here.
as keliom dienom i Varshuva lekiau. labai norejau pafotkint naktini miesta, nes statyva tevas paskolino, bet as ji sugebejau sulauzhyt (gerai nors, kad cia pigus paprastas variantas buvo, bet vistiek lievai), o ir siaip nakti as nemoku fotografuot, o taip patinka.
kur tu buvai?
QUOTE(Noelle @ 2010 03 30, 15:25)
Aš įkelsiu dar vieną atspindį, iš archyvų. Tikriausiai prieš tris metus fotografuota.

man sitas darbelis labai labai. net nezinau ka pridurt. viskas man tinka.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 30, 15:33)
sita gera smile.gif priekabiu neturiu, nieko nekeisciau.
Nebent idomu butu kaip atrodytu su spalvom, nereikia labai ryskiu, bet saturation numazinus tos vos vos matomos spalvos gal irgi ziuretusi.
p.s. su velykom pas mane irgi ta pati situacija  4u.gif, nejauciu as ju dvasios.

su viskuom - drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 30, 17:32)
Dėl WB pritariu robobebrui, nes dabartiniuose fotoaparatuose net auto bei custom pats gali reguliuoti. Tai niekad negali žinoti, kokius nustatymus vartotojas paėmė bei į kokią pusę. Jei nori ir Auto gali padaryti kaip Custom(Nikon d90).

Nelabai supratau... Kaip imanoma auto paciam reguliuotis? g.gif
Atsakyti
'chameleon' o tu kartais ne su blicu fotkijai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2010 03 30, 19:40)
Nelabai supratau... Kaip imanoma auto paciam reguliuotis?  g.gif

Įmanoma 4u.gif, pasirenki kokio nori - nori šiltesnio ar šaltesnio. Šiaip detaliau galima pažiūrėti http://www.youtube.c...h?v=1MQTO9tiXb0, jei domina.

chameleon, man 1 ND gerai. Kiek pamenu, tai nebūtina jį be blico atlikinėti 4u.gif jei kartais naudojai. Tikslas sufikusuoti skirtingose vietose esančius daiktus wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Meadow_: 30 kovo 2010 - 20:02
QUOTE(Tiny @ 2010 03 30, 18:40)
Nelabai supratau... Kaip imanoma auto paciam reguliuotis?  g.gif

Tiniuska per prastus turime, nesireguliuoja tiek kiek naujuose.Mano tik +/-3 diapazonas. mirksiukas.gif
Tik gaila kad is paprasto pastebejimo toks burbulas ispustas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 30, 20:56)
Įmanoma  4u.gif, pasirenki kokio nori - nori šiltesnio ar šaltesnio.

QUOTE(Ievosius @ 2010 03 30, 21:33)
Tiniuska per prastus turime, nesireguliuoja tiek kiek naujuose.Mano tik +/-3 diapazonas. mirksiukas.gif

Bet kokiu atveju balanso nustatymas auto budu gaunasi kaip loterija, nes tu, pries nuspaudziant mygtuka, siek tiek pakoreguoji automatiskai fotiko parinktas spalvas, kuriu is anksto nelabai nuspesi...
Atsakyti