QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 14:35)
Gal galėtum papasakoti kaip paryškinamos tik akytės, dėkui.
Ir geltona
,man šis mėno toooks geltonas
Mano praeitų metų velykos
, gal kam patiks taip padabinti velykaičius
maciau, kad akasha jau atsake, o kazhkas idejo video. as tai sukuriu layer ir tada visur uzhdetu smart sharpen (PS), tada layer padarau juoda, pasiemu balta brush'a ir apipaishau kur reikia, na pvz akis.
grazhios velykos. paskutine tamsoka man.
QUOTE(Ju.Ju @ 2010 03 27, 21:10)
oho, pirma karta girdziu, nors n metu su ivairiom programom dirbau. bet man taip paturbintos foto visai neblogai ziurisi, zinoma, norisi originala turet, bet kartais as megstu pasizaist su spalvom. su neiprastom gamtoje spalvom.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 29, 14:40)
O velyku tai as kazkaip nelabai megstu, tai nezinau ar bus is manes kas nors sia tema
ir man tema ne prie sirdies. vel.
nes su atspindziais nekas, sugebejau tik idejas kopijuot, akinius fotkinau
kazhin ar ishvis kazhka verto demesio rasiu
QUOTE(robobebras @ 2010 03 30, 12:09)
kur gastroles?
as irgi biski is gastroliu, kelsiu ir as dar atspindziu ir netgi koki seseli. Tik vis neprisiruosiu, namuose kruva reikalu ir rankos iki foto nedaeina. Is darbo patusciazodziauju biskiuka ir tiek.
same here.
as keliom dienom i Varshuva lekiau. labai norejau pafotkint naktini miesta, nes statyva tevas paskolino, bet as ji sugebejau sulauzhyt (gerai nors, kad cia pigus paprastas variantas buvo, bet vistiek lievai), o ir siaip nakti as nemoku fotografuot, o taip patinka.
kur tu buvai?
QUOTE(Noelle @ 2010 03 30, 15:25)
Aš įkelsiu dar vieną atspindį, iš archyvų. Tikriausiai prieš tris metus fotografuota.
man sitas darbelis labai labai. net nezinau ka pridurt. viskas man tinka.
QUOTE(robobebras @ 2010 03 30, 15:33)
sita gera
priekabiu neturiu, nieko nekeisciau.
Nebent idomu butu kaip atrodytu su spalvom, nereikia labai ryskiu, bet saturation numazinus tos vos vos matomos spalvos gal irgi ziuretusi.
p.s. su velykom pas mane irgi ta pati situacija
, nejauciu as ju dvasios.
su viskuom -