na pagaliau gryzhau ish gastroliu
keleta atspindziu pagavau, zinau, kad jau nebe i tema, bet indesiu, kai tik perkelsiu foto.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 12:51)
Man patinka, kad kiek apgaulinga. Tarsi atspindžiai, tarsi dviguba ekspozicija.. Reikės būtinai ir į juostelę pakartoti.
čia spalvota
jb paslaptinga. man patinka. bet spalvota geriau ziurisi, aishkiau, pvz jb nesimate, kad ten gele.
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 25, 17:31)
Aciu uz nauja tema
labai graziu atspindziu pridejot.Man tokiu minciu nekilo...O cia ekspromtu "rasti" atspindziai
patiko tavo akiniai sirdutes. labai jauku, raudoni akinukai, melynas fonas. limpa.
QUOTE(vijja @ 2010 03 25, 18:43)
radau archyve atspindziuka
dainas burbulas. o jei tik ji i koki kvadrata patalpint? nes dabar demesys i vaika, jo veido ishraishka, o atspindys atrodo idomus burbule.
QUOTE(ich @ 2010 03 26, 14:24)
Sveikos!
Is archyvu dar atspindziu
labai siltas ir shviesus. man patinka. niekaip neikertu kas man patinka, nes dievinu ir dyyyydeli kontrasta, bet ir shviesios foto patinka.
QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 00:02)
Sory,kad kartojuos, labai rūpėjo išbandyti.Na lyg ryškesnė per flickrą ar man tik taip atrodo
ryshkiau. zymiai. man gera foto. nekliuna kad nupjauta skrybeje, ir ta raudona detale po kaire irgi nekliuna. as bandyciau jb dar, idomumo delei. man patinka idomios ishraishkos, tik, kaip Akasha jau minejo, paryshkinciau akis, siek tiek pashviesinciau foto su curves, bet nedaug. labai geras, mano manymu, portretukas.
dar patiko jb berods TINY.