Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 29, 22:57)
Dėl saulytės nesutinku, kaip tik su debesėliu gausi šiltesnes spalvas nei su saulyte. Bent jau mano fotike  lotuliukas.gif

bigsmile.gif tai jum sekasi. man esant saulei diena bunant lauke (o as turiu omenyje saule o ne apsiniaukusia diena) su debeseliu wb apskritai grybauja.
Bet cia aisku tam turi itakos ir fotoaparatas. mirksiukas.gif ir tai kokie nustatymai pas ji viduj padaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 30 kovo 2010 - 08:48
Jei saules sviesoj fotkini su debeselio nustatymu, gausi geltona atspalvi, nes tu nustatai 6000K(debeselis), kai realiai yra 5000K (saulute). Meadow teisi, nes kitaip negali buti.
wb teisingas nustatymas ir samoningas iskraipymas yra skirtingi dalykai. Negalima sakyti, kad custom, auto ir saulute turi skirtis. Jei zmogui nesiskiria tai nesiskiria, custom yra rezultatas kuri lemia useris, o kiti yra tokie kokie yra, ir ju rezultato pakeisti negali nekeisdamas paties apsvietimo.

Akasha, papasakosi kaip sekasi reikalai. As irgi buvau uzsideges eit i stockus, bet kazkodel apsiraminau, gal veliau ir as sugalvosiu.
Atsakyti
na pagaliau gryzhau ish gastroliu biggrin.gif keleta atspindziu pagavau, zinau, kad jau nebe i tema, bet indesiu, kai tik perkelsiu foto.

QUOTE(Noelle @ 2010 03 26, 12:51)
Man patinka, kad kiek apgaulinga. Tarsi atspindžiai, tarsi dviguba ekspozicija.. Reikės būtinai ir į juostelę pakartoti.
čia spalvota

jb paslaptinga. man patinka. bet spalvota geriau ziurisi, aishkiau, pvz jb nesimate, kad ten gele.
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 25, 17:31)
Aciu uz nauja tema 4u.gif labai graziu atspindziu pridejot.Man tokiu minciu nekilo...O cia ekspromtu "rasti" atspindziai  mirksiukas.gif

patiko tavo akiniai sirdutes. labai jauku, raudoni akinukai, melynas fonas. limpa.
QUOTE(vijja @ 2010 03 25, 18:43)
radau archyve atspindziuka  rolleyes.gif

dainas burbulas. o jei tik ji i koki kvadrata patalpint? nes dabar demesys i vaika, jo veido ishraishka, o atspindys atrodo idomus burbule.
QUOTE(ich @ 2010 03 26, 14:24)
Sveikos! 4u.gif
Is archyvu dar atspindziu smile.gif

labai siltas ir shviesus. man patinka. niekaip neikertu kas man patinka, nes dievinu ir dyyyydeli kontrasta, bet ir shviesios foto patinka.
QUOTE(frederica @ 2010 03 27, 00:02)
Sory,kad kartojuos, labai rūpėjo išbandyti.Na lyg ryškesnė per flickrą ar man tik taip atrodo g.gif

ryshkiau. zymiai. man gera foto. nekliuna kad nupjauta skrybeje, ir ta raudona detale po kaire irgi nekliuna. as bandyciau jb dar, idomumo delei. man patinka idomios ishraishkos, tik, kaip Akasha jau minejo, paryshkinciau akis, siek tiek pashviesinciau foto su curves, bet nedaug. labai geras, mano manymu, portretukas.

dar patiko jb berods TINY.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 03 30, 12:02)
na pagaliau gryzhau ish gastroliu biggrin.gif keleta atspindziu pagavau, zinau, kad jau nebe i tema, bet indesiu, kai tik perkelsiu foto.

kur gastroles? smile.gif as irgi biski is gastroliu, kelsiu ir as dar atspindziu ir netgi koki seseli. Tik vis neprisiruosiu, namuose kruva reikalu ir rankos iki foto nedaeina. Is darbo patusciazodziauju biskiuka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 30, 11:01)
Jei saules sviesoj fotkini su debeselio nustatymu, gausi geltona atspalvi, nes tu nustatai 6000K(debeselis), kai realiai yra 5000K (saulute). Meadow teisi, nes kitaip negali buti.
wb teisingas nustatymas ir samoningas iskraipymas yra skirtingi dalykai. Negalima sakyti, kad custom, auto ir saulute turi skirtis. Jei zmogui nesiskiria tai nesiskiria, custom yra rezultatas kuri lemia useris, o kiti yra tokie kokie yra, ir ju rezultato pakeisti negali nekeisdamas paties apsvietimo.
Akasha, papasakosi kaip sekasi reikalai. As irgi buvau uzsideges eit i stockus, bet kazkodel apsiraminau, gal veliau ir as sugalvosiu.

lotuliukas.gif dar kiekviena nuotrauka pikseliais skaiciuot betruksta... vien zo neesme...

Wb yra vienas is kurybiskumo irankiu fotografijoj. mirksiukas.gif viskas kas logiskai teisiga nebutinai kurybiskai naudinga.....

Bet ka cia vyro logikai apie moterisko kurybiskumo samprata paisysiu, tas pats kaip su vejo malunais mirksiukas.gif
Akasha, dar prisiminiau apie stockus, jei norima is foto uzdirbti verta pasekti ne tik sventini kalendoriu, bet ir tu stocku geriausius pardavimus. Daznai pvz pries naujus ar kaledas, tokio stiliaus nuotrauku reikia jau pries 1 - 2 men mirksiukas.gif
Atsakyti
laba
nu gal ir as prisijungsiu prie jusu smile.gif

nd 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 30, 12:01)

Na va... I keliau pries pora val i shutterstock. com fotkes... ir is 10 7 patvirtino... dvi nepatvirtintos del model reales, nes neissiunciau kartu su fotkem, o viena del neitikusio apsvietimo... Dziaugiusi tokiais rezultatais ir turesiu gera spyri i uzpakali daugiau dirbti sia linkme smile.gif ir toliau bandyti prasibrauti smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2010 03 30, 14:18)
Akasha, dar prisiminiau apie stockus, jei norima is foto uzdirbti verta pasekti ne tik sventini kalendoriu, bet ir tu stocku geriausius pardavimus. Daznai pvz pries naujus ar kaledas, tokio stiliaus nuotrauku reikia jau pries 1 - 2 men  mirksiukas.gif

Na po truputi tikiuosi isivaziuosiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE('chameleon' @ 2010 03 30, 14:55)
laba

nd  4u.gif

Gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 03 30, 14:18)
lotuliukas.gif  dar kiekviena nuotrauka pikseliais skaiciuot betruksta... vien zo neesme...

Wb yra vienas is kurybiskumo irankiu fotografijoj. mirksiukas.gif  viskas kas logiskai teisiga nebutinai kurybiskai naudinga.....

Bet ka cia vyro logikai apie moterisko kurybiskumo samprata paisysiu, tas pats kaip su vejo malunais  mirksiukas.gif
Akasha, dar prisiminiau apie stockus, jei norima is foto uzdirbti verta pasekti ne tik sventini kalendoriu, bet ir tu stocku geriausius pardavimus. Daznai pvz pries naujus ar kaledas, tokio stiliaus nuotrauku reikia jau pries 1 - 2 men  mirksiukas.gif

As puikiai zinau apie wb kitoki panaudojima, nereikia cia manes malunu vadint. Mano priestaravimas buvo tavo teiginiui, kad custom, auto ir saulute PRIVALO skirtis, daugiau nieko - o tu man apie batus pasakoji... Darkart tvirtinu - neprivalo.
Skaiciais as paaiskinau principa, kodel wb gali skirtis ir i kuria puse (t.y. paaiskinau is principo kodel, cituoju, "su debeseliu wb apskritai grybauja").
Papildyta:
laba

nd  4u.gif

na pirmoje tai dar iziuriu kur fokusas, kitose nelabai, jei esme supratai tai del manes gali neperdarinet smile.gif. Paskutinis lyg kazkokia kitokia perspektyva, ar ten toks pats zoom ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 03 27, 20:04)
Sveikos.
Bandau parodyt nuotraukas,tik kai nuejau prie prudo saule pasislepe ir vejas atsirado doh.gif tai nelabai matosi blush2.gif
antra visai nieko būtų. Tiesa, kiek viršaus nukirpčiau ir spalvas patvarkyčiau

QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 28, 00:26)
hi.gif Bandau grįžt pas jus, jau ne pirmą kartą padariau dingau  blush2.gif Bet kad paskutinį mėnesį nebuvo kada su fotiku pabendraut.
Keliu savo trečią ND
na gerai

QUOTE(azen @ 2010 03 29, 09:12)
Sveikutes, va be ziurinedama savo foto radau senute, met senumo nuotraukyte, i atspindziu tema  blush2.gif
atspindys yra. Dabar tikriausiai geriau padarytum nei prieš metus, ar ne?

QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 12:33)
Atkapsčiau pagaliau kaip nustatyti Custom WB, dedu rezultatą natūralim apšvietime  ax.gif
na man abu wb gerai.
Meadow atrado gerą būdą, kaip wb nustatyti smile.gif

QUOTE(fotodizain @ 2010 03 29, 20:32)
Sweikos. Kaip seniai cia buvau. Jau visu pasiilgau smile.gif. Noriu ideti viena nuotraukyte atspindziu temai. Gal tiks:)
vaikutis tai nuostabus. Gaila, išties, kad atspindys nukirptas, o kairėje yra nereikalingos erdvės. Taip pat batukai netilpo, o viršuje yra laisvos erdvės. Su kompozicija padirbėti reikia smile.gif

QUOTE('chameleon' @ 2010 03 30, 12:55)
laba
nd  4u.gif
smagu, kad jungiesi. nd tinka.

Aš įkelsiu dar vieną atspindį, iš archyvų. Tikriausiai prieš tris metus fotografuota.
user posted image
Su velykine tema kiek užtruksiu, jei apskritai kažką sumąstysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 30 kovo 2010 - 14:26
QUOTE(Noelle @ 2010 03 30, 15:25)
Aš įkelsiu dar vieną atspindį, iš archyvų. Tikriausiai prieš tris metus fotografuota.

Su velykine tema kiek užtruksiu, jei apskritai kažką sumąstysiu.

sita gera smile.gif priekabiu neturiu, nieko nekeisciau.
Nebent idomu butu kaip atrodytu su spalvom, nereikia labai ryskiu, bet saturation numazinus tos vos vos matomos spalvos gal irgi ziuretusi.

p.s. su velykom pas mane irgi ta pati situacija 4u.gif, nejauciu as ju dvasios. Kreivarankis esu ir niekad margint kiausu nemokejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 30 kovo 2010 - 14:35
QUOTE(robobebras @ 2010 03 30, 13:18)

na pirmoje tai dar iziuriu kur fokusas, kitose nelabai, jei esme supratai tai del manes gali neperdarinet smile.gif. Paskutinis lyg kazkokia kitokia perspektyva, ar ten toks pats zoom ar kaip? 4u.gif

man ir kabinasi paskutinioji g.gif , pabandysiu perdaryt smile.gif
Atsakyti
laba
nd  4u.gif

Trecioj foto fokuso nesimato schmoll.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 03 30, 15:25)

Wow, cia tai grozis, ramuma rolleyes.gif
Atsakyti