QUOTE(azen @ 2010 03 29, 11:12)
Sveikutes, va be ziurinedama savo foto radau senute, met senumo nuotraukyte, i atspindziu tema
Atspindys yra... Bet kompoziciskai kadras, bent jau man, neidomus...
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 14:33)
Atkapsčiau pagaliau kaip nustatyti Custom WB, dedu rezultatą natūralim apšvietime
Gerai, ar bandyti iš naujo?
Dabar pamačiau, kad custom tas info lipdukas geltonuoja, bet jis ir nėra baltas, kaip pati dėžutė, iš 3, sakyčiau, realiausia spalva, nes kiti balti.
Gerai, ar bandyti iš naujo?
Dabar pamačiau, kad custom tas info lipdukas geltonuoja, bet jis ir nėra baltas, kaip pati dėžutė, iš 3, sakyčiau, realiausia spalva, nes kiti balti.
Manau, kad gerai.... Man irgi pasirode, kad truputeli geltonuoja pati etikete, bet jei sakai, kad tai realiausia spalva, tai tada liux... laukiam dirbtiniam apsvietime...
QUOTE(Ievosius @ 2010 03 29, 16:25)
Ai pamirsau, ruta paskutiniuose nd nesimato skirtumo visai tarp skirtingu balansu. viskas vienoda, o skirtumas tikrai turi buti.
O mano nuomone, kaip ir Robobebro... Skirtumas nebutinai turi matytis... Prie naturalaus apsvietimo fotikas tiek ant auto tiek ant pusiau auto labai graziai tvarkosi...
QUOTE(Ju.Ju @ 2010 03 29, 18:23)
Manau, kad tau ND tikrai nereikia perdarineti... Tik va keista, kad is sarasu tave istryne... Na bet jei jau grysi, tai butinai irasysim....