Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(azen @ 2010 03 29, 11:12)
Sveikutes, va be ziurinedama savo foto radau senute, met senumo nuotraukyte, i atspindziu tema  blush2.gif

Atspindys yra... Bet kompoziciskai kadras, bent jau man, neidomus... blush2.gif

QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 14:33)
Atkapsčiau pagaliau kaip nustatyti Custom WB, dedu rezultatą natūralim apšvietime  ax.gif
Gerai, ar bandyti iš naujo?  g.gif
Dabar pamačiau, kad custom tas info lipdukas geltonuoja, bet jis ir nėra baltas, kaip pati dėžutė, iš 3, sakyčiau, realiausia spalva, nes kiti balti.

Manau, kad gerai.... Man irgi pasirode, kad truputeli geltonuoja pati etikete, bet jei sakai, kad tai realiausia spalva, tai tada liux... laukiam dirbtiniam apsvietime...

QUOTE(Ievosius @ 2010 03 29, 16:25)
Ai pamirsau, ruta paskutiniuose nd nesimato skirtumo visai tarp skirtingu balansu. viskas vienoda, o skirtumas tikrai turi buti.

O mano nuomone, kaip ir Robobebro... Skirtumas nebutinai turi matytis... Prie naturalaus apsvietimo fotikas tiek ant auto tiek ant pusiau auto labai graziai tvarkosi...

QUOTE(Ju.Ju @ 2010 03 29, 18:23)

Malonu kad nepamirsot  biggrin.gif Nes kol kas ti Tiny ir tave uzmaciau, o visi kiti nauji  thumbup.gif

Manau, kad tau ND tikrai nereikia perdarineti... Tik va keista, kad is sarasu tave istryne... ax.gif Na bet jei jau grysi, tai butinai irasysim.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 29, 18:21)
Tik va keista, kad is sarasu tave istryne...  ax.gif  Na bet jei jau grysi, tai butinai irasysim.... smile.gif

Tai kad as cia nesirodziau jau nuo rudens unsure.gif Aciu, labai noreciau grizti ax.gif Na tikekimes palaipsniui prisijungsiu prie jusu mirksiukas.gif Einu paskaitysiu ar vyksta dar konkursiniai ND, kaip kad anksciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2010 03 29, 20:21)
Tai kad as cia nesirodziau jau nuo rudens  unsure.gif  Aciu, labai noreciau grizti   ax.gif Na tikekimes palaipsniui prisijungsiu prie jusu  mirksiukas.gif Einu paskaitysiu ar vyksta dar konkursiniai ND, kaip kad anksciau  cool.gif

Konkursiniai nevyksta, nes kazkaip niekas nesiima iniciatyvos siuo klausimu smile.gif

O as noriu jusu nuomones.... Kazkaip uzsidegiau pabandyti lysti i stokus... Va pora pavyzdeliu( tuo paciu ir i velykine temele), ar galiu bandyti su tokiais darbais ir kokybe lysti ten? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 29 kovo 2010 - 19:35
Dirbtinis apšvietimas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Rūta_: 29 kovo 2010 - 20:12
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 21:11)
Dirbtinis apšvietimas  ax.gif

gerai smile.gif bet gal vietoj saulytes turejo buti lempute?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 03 29, 21:11)
Dirbtinis apšvietimas  ax.gif

Gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 29, 21:15)

thumbup.gif
Kol nepabandžiau galvojau, kad iš pirmo karto nepadarysiu, ale nėra sudėtinga, kaip atrodė smile.gif Naudingas ND mirksiukas.gif
Ryt bandysiu pasitaškyt arba į temą ką nors pagalvosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 29, 18:34)
O as noriu jusu nuomones.... Kazkaip uzsidegiau pabandyti lysti i stokus... Va pora pavyzdeliu( tuo paciu ir i velykine temele), ar galiu bandyti su tokiais darbais ir kokybe lysti ten? blush2.gif
galėti žinoma gali ir bandyk. Aš nepatyrusi šioje srityje, o ir bandyti netraukia. Juolab ir technikos geresnės reiktų, nei kad turiu.
Meadow kai prisijungs gal tau ką daugiau papasakos apie stock smile.gif

Kitas foto vėliau prisijungusi pakomentuosiu.
p.s. su šios savaitės nd tai man riesta bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 29, 20:34)
Konkursiniai nevyksta, nes kazkaip niekas nesiima iniciatyvos siuo klausimu smile.gif

Kas tie stokai? Papasakok plačiau jei galima ax.gif
Atsakyti
Sweikos. Kaip seniai cia buvau. Jau visu pasiilgau smile.gif. Noriu ideti viena nuotraukyte atspindziu temai. Gal tiks:)

user posted image

Akasha noriu paklausti ka naudoji baltam fonui? Labai man grazu.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 29, 22:08)
Kas tie stokai? Papasakok plačiau jei galima ax.gif

Tai nuotrauku pardavimo saitai.... http://g9.blogas.lt/...tockuose-1.html Va cia labai placiai viskas aprasyta...

QUOTE(fotodizain @ 2010 03 29, 22:32)
Sweikos. Kaip seniai cia buvau. Jau visu pasiilgau smile.gif. Noriu ideti viena nuotraukyte atspindziu temai. Gal tiks:)

Na labai noretusi daugiau atspindzio....

O del fono... tai cia kartonas, toks pusiau blizgus.... A2 formato jei neklystu...
Atsakyti

Na manau tikrai grali lįsti ir bandyti. Kiekvienas kadras yra patikrinamas, jei nuotrauka kokybiška - ją patvirtina ir ji atsiduria prie visų parduodamų nuotraukų. Tik, kad kainos labai menkos ten sad.gif - mano dvi nuotraukas nupirkę už centus(nors iš tiesų tik 4 įdėjus)... Spėju kuo daugiau nuotraukų sukelsi, tuo labiau jos bus pastebėtos ir tuo daugiau žmonių sugalvos jas nupirkti. Kol kas su tom keturiom nuotraukom man baigėsi entuziasmas biggrin.gif...
Papildyta:
QUOTE(fotodizain @ 2010 03 29, 22:32)

Gaila atspindukas nukirptas bei reikėtų patiesinti nuotrauką pagal kampą. 4u.gif
Atsakyti