Įkraunama...
Įkraunama...

Princesės gimimas

Pagaliau ir aš prisėdau parašyti savo istorija. Pirmas nėštumas baigėsi nesėkme, 22 sav staiga prasidėjo gimdymas, gimė dukrytė, nespėjo subrandinti plaučiukų...
Pralaukėme kada vėl galėsime planuoti vaikutį, pavyko greit. Ir pastojau ta pačią diena kaip ir pirmą kartą (gimdymo data 11,12). Labai bijojau, kad tik vėl ko nenutiktu. Pirmas apsilankymas nelabai nudžiugino, pažiurėjusi echoskopu pareiškė jog pagal laiką neatitinka nėštumas. Gerk vitaminus ir jei sulauksi blogiauio bus gera pradžia kitam... Gavau siuntimą i ligoninę skubiai echoskopijai. Širdis daužėsi laukiant už durų, gydytoja vėlavo 2 val žmonių laukiančių daug. Pagaliau pakviečia, guliu, kažką žiurinėja ir tyli. Išgirstu judesiai yra, širdis plaka, net akmuo nuo širdies nukrito biggrin.gif . Rengiuosi gydytoja sako: - batus apsimausi koridoriuje, gerai kad kelnes leido apsimaut bash.gif na bet išgirdus gerą naujieną jau nekreipiau dėmesio, lėkiau pro duris. Mano ginė susilaužė koją, tai teko nuo 14 sav eiti pas vyruką pavaduojanti. Nėštumas nebuvo sunkus, nepykino. Savaitės vis ėjo, praėjo 22, 25, 30 man jau netimo mažiau, jau išgyventų mano mažylė. Teko apsilankyti KMUK dėl įtariamo gestacinio diabeto, bet viskas mum gerai biggrin.gif , net gimdyti atvažiuoti tik terminui suėjus, ne kaip kitom nuo 36 sav ten laukti savo stebuklėlių. Gavau leidimą jei nespėčiau gimdyti savo mieste. 38sav prašau ehoskopo (nes kaune kai žiurėjo mano mažylė sėdėjo), tebesėdi. Lyties tiksliai nematė, bet nuojauta kuždėjo, kad ir vėl dukrytė. Grįžta mano ginė, rodau lapą ji pildo nėt nežiurėdama kas parašyta, rašo galvinė pirmeiga. Kai paklausiau kaip bus dėl sėdmeninės, cezaris ar gimdyt? gerai kad pasakei nemačiau irašo blink.gif na ir atsakingumas. Suplanuoja kad atteiciau pirmadieni (11,09)nupres kada guldys ir "pagimdys už mane". Laukiuramiai pirmadienio, dar šeštadieni važiavau dirbti į turgų, padėti vyrui. Susiruošiau ir sekmadieniį važiuoti, juk grynas oras sveika, o ir visą nėštumą dirbau, jaučiausi gerai.
Naktis 4 ryto, pajutau šlapia, negi prisisioja į lovą... atsikeliu dar pliūpteli... vandenys. Apima nerimas ir džiaugsmas, kad jau pamatysime savo mažylę. Keliu vyrą, tas negi jau į turgų važiuojam biggrin.gif ne vandenys nubėgo... Tada jau viskas greitai susidedame tašę, dar palendu po dušu. Keista jokio skausmo nejaučiu bigsmile.gif po dušo lyg jaučiu lengvą suspaudimą pilve. Važiuojame į gimdymo namus, keikiu kelininkus, nes kiekviena duobė nemaloni. 5,30 skambiname priėmime, aišku niekas ten neskuba. Gaunu ligoninės rūbus, palydi į gimdylą. Užrašo tonus, sarėmius jau jaučiu ir kas 5min. bet nelabai skausmingus. Mažylė vis sujuda, man ramu, jau viskas bus gerai. Ateina gydytoja, veda ant kėdės apžiurėti (dar norėjo ir echo daryt), apžiūra baisesnė už sarėmius. 8cm atsidarymas... gydytoja nepatenkinta tai kur tiek laiko buvai... kai pasakiau, kad sėdmeninė pirmeiga 2 pozicija, nebevedė nei echo daryt. Gydytoja matau nepatenkinta, mat pamainos pasikeitimas artėja, o aš jau tikrai nebesulauksiu kitos pamainos.Toliau viskas vyko kaip pagreitintame filme lašelinės, kateteris. Atėjo anesteziologas, bus spinalinė nejautra. Apima drebulys, veža į operacinę,duris į nugarą, jauciu šilumą. Guliu ant stalo, kažkas jau vyksta, o aš sakau kad kojų pirštus dar jaučiu biggrin.gif Prasideda traukimas, ašaros byra, įkvėpt neišeina, maniau uždusiu, bet viską atperka išgirstas verksmas 7,36 thumbup.gif . Vis dar sunku kvėpuoti atneša suviniotą ryšulėlį, į mane žvelgia mažos akytės, neapsakomas jausmas. Išneša vyrui į gimdyklą. Greit ir mane ten veža... nuo tada mes jau buvome kartu. Va kas mane stukseno pilvuke, tokia graži, maža princesė.
p.s gimė 11,08 per mano močiutės gimtadienį, vyro gimtadienio išvakarėse.
Atsakyti
Kaip gražu ir viskas taip greita wub.gif
Atsakyti
Smagu, kad viskas baigėsi gerai 4u.gif , o kai kurie gydytojai tikrai galėtu būti geresni . Aukit sveikos ir laimingos, kuo geriausios kloties visai jūsų šeimai.
Atsakyti
sveikinu wub.gif
Atsakyti
DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI clap.gif
Atsakyti
sėkmės jums augant 4u.gif
Atsakyti
Kaip greitai wub.gif
Atsakyti
Lengvai ir greitai thumbup.gif Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija, o svarbiausiai kad gerai pasibaigusi wub.gif
Aukite sveikutes ir didutes wub.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Dekui visoms už gražius palinkėjimus biggrin.gif
p.s mano princesei jau greitai bus 5 men, augam stiprios ir sveikos thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
sėkmės jūsų šeimai,sveikatėlės mažajai princesei
Atsakyti