Raugintų agurkų sriuba su vištos širdelėmis
reikės:
vištų širdelių,
morkų,
bulvių,
svogūno,
raugintų agurkų,
Prieskonių:
pipirų,,druskos,lauro lapelių.
Į šaltą vandenį sudėkite vištų širdeles,pavirkite.
sudėkite šiaudeliais pjaustytas morkas,kūbeliais pjaustytas bulves.
Svieste pakepinkite svogūną,sudėkite kūbeliais pjaustytus raugintus agurkus,pakepinkite.
Sudėkite prieskonius,tik dėl druskos atsargiai,nes agurkai rauginti-sūdyti.
QUOTE(regna @ 2010 12 06, 22:43)
Raugintų agurkų sriuba su vištos širdelėmis
as i sita dar perliniu kruopu dedu
atsinesu siandienine savo zuviene
[quote=Ulė,2010 11 10, 10:31]
Bulvienė su baravykais
Ir as siandien darysiu tokia.Labai jau skaniai atrodo Tik turiu klausimeli,koki jus lydita sureli pirkote,ar tas kur buna Maximuose,ju paciu gamyba,toks tirstas?Ar kur buna folijoj ivyniotas?
Bulvienė su baravykais
Ir as siandien darysiu tokia.Labai jau skaniai atrodo Tik turiu klausimeli,koki jus lydita sureli pirkote,ar tas kur buna Maximuose,ju paciu gamyba,toks tirstas?Ar kur buna folijoj ivyniotas?
Nupirkau Mildutes lydita sureli.Nes kaip pasirodo ne toks jau ir didelis pasirinkimas lyditu suriu ,
O sriubyte tai fantastisko skonio Ule didelis aciu uz receptuka Visiems kas ragavo labai patiko
O sriubyte tai fantastisko skonio Ule didelis aciu uz receptuka Visiems kas ragavo labai patiko
Voveraičių sriuba
2 litrai vandens ar sultinio
4 bulvės
morka
svogūnas
3 skiltelės česnako
300 gr. voveraičių
2 šaukštai sviesto
rūkytos šoninės gabalėlis
krapų
salierų lapų
100 gr. lydyto sūrelio
druskos
pipirų
lauro lapų
Bulves supjaustyti kubeliais, berti į vandenį, įmesti kelis lauro lapus ir pipirus ir virti apie 20 min. Bulvės turėtų suvirti. Supjaustyti smulkiai svogūną ir pakepinti ant sviesto, dėti nuvalytas voveraites, viską gerai apkepti ir pasidėti į šoną. Į keptuvę įspausti česnako ir sudėti tarkuotą morką, apkepti, sudėti smulkiai pjaustytą šoninę, vos apkepti ir berti į puodą su bulvėmis. Sukapoti salierų lapus ir krapus. Į puodą sudėti kepintus svogūnus su voveraitėmis, lydytą sūrelį ir prieskonius, viską gerai išmaišyti, pakaitinti iki užvirimo, išjungti ir suberti žalumynus.
Skanaus!!
2 litrai vandens ar sultinio
4 bulvės
morka
svogūnas
3 skiltelės česnako
300 gr. voveraičių
2 šaukštai sviesto
rūkytos šoninės gabalėlis
krapų
salierų lapų
100 gr. lydyto sūrelio
druskos
pipirų
lauro lapų
Bulves supjaustyti kubeliais, berti į vandenį, įmesti kelis lauro lapus ir pipirus ir virti apie 20 min. Bulvės turėtų suvirti. Supjaustyti smulkiai svogūną ir pakepinti ant sviesto, dėti nuvalytas voveraites, viską gerai apkepti ir pasidėti į šoną. Į keptuvę įspausti česnako ir sudėti tarkuotą morką, apkepti, sudėti smulkiai pjaustytą šoninę, vos apkepti ir berti į puodą su bulvėmis. Sukapoti salierų lapus ir krapus. Į puodą sudėti kepintus svogūnus su voveraitėmis, lydytą sūrelį ir prieskonius, viską gerai išmaišyti, pakaitinti iki užvirimo, išjungti ir suberti žalumynus.
Skanaus!!
Aštri pomidorų sriuba
2.5 litro reikės:
1.7 litro konservuotų pomidorų savo sultyse
3 šaukštai sviesto
6-7 skiltelės česnako
500 ml. vandens
2 šaukštai tabasko ar fajita prieskonių
300 gr. maltos vištienos
grietinėlės
juodų pipirų
muskato riešuto
vos cukraus
druskos pagal skonį
Puode ant sviesto pakepinti traiškytą česnaką, kepti kol apskrus, įmaišyti vištieną, apkepti, tuomet supilti pomidorus ir vandenį, kai užvirs nukelti nuo ugnies, susmulkinti viską blenderio pagalba. Sudėkite tobasko padažą, čiobrelius ir vėl užkaiskite. Kai pradės burbuliuoti, išjunkite ugnį. Sudėkite prieskonius ir žoleles. Patiekdami įmaišykite grietinėlės.
Maistas sielai . labai sotu, skanu ir gera skrandžiui.
2.5 litro reikės:
1.7 litro konservuotų pomidorų savo sultyse
3 šaukštai sviesto
6-7 skiltelės česnako
500 ml. vandens
2 šaukštai tabasko ar fajita prieskonių
300 gr. maltos vištienos
grietinėlės
juodų pipirų
muskato riešuto
vos cukraus
druskos pagal skonį
Puode ant sviesto pakepinti traiškytą česnaką, kepti kol apskrus, įmaišyti vištieną, apkepti, tuomet supilti pomidorus ir vandenį, kai užvirs nukelti nuo ugnies, susmulkinti viską blenderio pagalba. Sudėkite tobasko padažą, čiobrelius ir vėl užkaiskite. Kai pradės burbuliuoti, išjunkite ugnį. Sudėkite prieskonius ir žoleles. Patiekdami įmaišykite grietinėlės.
Maistas sielai . labai sotu, skanu ir gera skrandžiui.
Isverdu brokoli su moliugu...pertrinu su blenderiu...ir nuostabi trinta sriuba gaunasi...galima uzbalinti grietinele arba grietine
Ule tai ka cia mes tik abi sriubas verdam
nu bet nors tiek gerai, svarbu ideja kokia prigriebti galiu
Prasau pomidoru-paprikos sriuba su sucuk
nu bet nors tiek gerai, svarbu ideja kokia prigriebti galiu
Prasau pomidoru-paprikos sriuba su sucuk
QUOTE(aguonele @ 2011 01 19, 19:54)
Ule tai ka cia mes tik abi sriubas verdam
nu bet nors tiek gerai, svarbu ideja kokia prigriebti galiu
Prasau pomidoru-paprikos sriuba su sucuk
nu bet nors tiek gerai, svarbu ideja kokia prigriebti galiu
Prasau pomidoru-paprikos sriuba su sucuk
Aguonele,labai ydomus receptukas
tik noriu paklausti,kuomet reikia dėt medus{ar kai nukaiti sriubą,ar kada?}
QUOTE(regna @ 2011 01 19, 20:03)
Aguonele,labai ydomus receptukas
tik noriu paklausti,kuomet reikia dėt medus{ar kai nukaiti sriubą,ar kada?}
tik noriu paklausti,kuomet reikia dėt medus{ar kai nukaiti sriubą,ar kada?}
aciu medu nesvarbu kada deti, jis atlieka kaip prieskonio reiksme ir rugstis pomidoru stabilizuoja as kai ji megstu, tai dar matos ir isipylus lekstese jo uzsilasinau : )
Trinta morkų sriuba su žuvimi.
reikia:
morkų,
poro žuvies,
prieskonių{kv.pipirų,lauro lapelių} druskos
grietinės,pomidorų tyrės,keleto česnako skiltelių.
Į puodą sudedame gabaliukais pjaustytą žuvį,stambiai pjaustytas morkas ,porą.
Verdame ant nedidelės kaitros,įberiame pipirų,druskos.lauro lapelių.
Išvirusią sublenderiuojame.
Tiekiant grietinę sumaišome su pomidorų tyre,įberiame kapotų česnakų.
Valgome su skrebučiais,galima jų gabaliukų įbert į lėkštę.
reikia:
morkų,
poro žuvies,
prieskonių{kv.pipirų,lauro lapelių} druskos
grietinės,pomidorų tyrės,keleto česnako skiltelių.
Į puodą sudedame gabaliukais pjaustytą žuvį,stambiai pjaustytas morkas ,porą.
Verdame ant nedidelės kaitros,įberiame pipirų,druskos.lauro lapelių.
Išvirusią sublenderiuojame.
Tiekiant grietinę sumaišome su pomidorų tyre,įberiame kapotų česnakų.
Valgome su skrebučiais,galima jų gabaliukų įbert į lėkštę.
QUOTE(aguonele @ 2010 03 30, 15:17)
O KAS TIE GELTONIEJI ZIRNELIAI, CIA SKALDYTI AR KOKIE?