QUOTE(Saphia @ 2010 10 24, 17:39)
Bet man daznai iskyla tokia problema - as neturiu trintuvo, turiu tik blenderi i kuri sudedu isvirtus moliugo, morku ir bulviu kubelius, pilu grietineles ir tada sutrinu. Bet tokiu budu mano sriuba kartais buna panasi i putesiu, gaunasi labai tirsta
nors pagal recpta, sriuba galima trinti ir tokiu budu, bet nezinau, ka ne taip darau, kad ji man tokia tirsta, beveik kaip kose gaunasi.

As sriubos tirstuma pasireguliuoju ipildama daugiau sultinio.
QUOTE(georgiana @ 2010 11 01, 09:30)
vakar cili piceryjoje valgiau cili sriuba, na zinokit likau nusivylus, nzn man namie gaminta zymiai skanesne gaunasi, oi kazko truko joje 

Man visada skaniau patiekalai gaminti namie. Kartais visai norisi pasilepinti, bet pastaruoju metu man visu viesojo maitinimo isaigu maistas suprastejo. I prabangius restoranus nevaikstau, o visos Cili, Mambo ir panasaus lygio istaigos nelepina lankytoju.