Sveikos,
kas liečia nuotraukyte būtinai įdėsiu,kai sutvarkysiu foto aparatą.
Dabar dė sriubų,kai į mano virtuvę patenka,pankolis,pastarnokas,aitrioji paprika,aš,prasimanau įvairių sriubų,
Šiandiena viriau žuvies sriubą {trintą}su raudonomis pupelėmis lęšiais ,pastarnokais
Ir taip:
atskirai išviriau pupelias{sriuba gaunasi tamsios spalvos,bet skonis neerialiai skanus}
Viriau žuvį{menkės galvą,ir uodegą}
Į puodą sudėjau pipirų ,svogūnų,morkų,salierų,lauro lapų.
Paviriau ant silpnos ugnies,kai kaulai išsiskyrė,nukėliau,išėmiau žuvį,daržoves.
Sultinį perpyliau per tankų sietelį,ir supyliau atgal į puodą.
Sudėjau į sultinį pastarnoką sudėjau svogūno laiskus,krapų pankolio,paviriau.
Per tą laiką nudyriau žuvies mėsytę nuo kaulų.
Nusunkiau raudonąsias pupeles.
Į buljoną supyliau skaldytus lęšius{jie verda labai trumpai}
Sudėjau žuvį,{bet neužviriau} sudėjau virtas raudonas pupeles.
Nukėlus nuo plytos puodą susmulkinau{elektriniu trintuvu}
Įbėriau muskato riešuto,baziliko,krapų.druskos.
Valgiau tirštą,bet sočią sriubą{įsidėjau pamidorų pastos į lėkštę}
Skanaus