Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubos ,sriubytės

QUOTE(iowa @ 2012 05 21, 23:54)
O kai uzverda mesa ,tipo neplaukioja jokios rudos putos?? Nu jau nepatikesiu tikrai ,esu vireja ,ne viena tona mesos isvirus ir visada putos buna ,dek saldyta ar sviezia mesa .. o mesa plaunama tik del sultinio kokybes ir skaidrumo ,ne kiekvienas virejas sugebes isvirt skaidru sultini  mirksiukas.gif

Mesa dedu tik i verdanti vandeni ir niekada man jokios putos neplaukioja.Na,o kuo tiket-tai jau jusu asmeninis reikalas biggrin.gif .Kazkodel mano anytai,kuri dirba restorane vireja tai nuostabos nekelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 05 24, 15:16)
Mesa dedu tik i verdanti vandeni ir niekada man jokios putos neplaukioja.Na,o kuo tiket-tai jau jusu asmeninis reikalas biggrin.gif .Kazkodel mano anytai,kuri dirba restorane vireja tai nuostabos nekelia biggrin.gif

Tai ir nebus putu ,nes visas brudas lieka vidui ,neiseina ,nes mesos pavirsius uzplikomas verdanciu vandeniu ,ner kaip iseit ax.gif nelengviau butu det i salta vandeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 05 24, 15:18)
Tai ir nebus putu ,nes visas brudas lieka vidui ,neiseina ,nes mesos pavirsius uzplikomas verdanciu vandeniu ,ner kaip iseit  ax.gif  nelengviau butu det i salta vandeni g.gif

As jums jau rasiau,kad gyvenime nemaciau jokiu brudu mesoj.Man patinka mano virimo budas,bet nebruku jo kitiems.Tiesiog pasidalinau,jei jums netinka-laikykites savojo ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 05 24, 15:23)
As jums jau rasiau,kad gyvenime nemaciau jokiu brudu mesoj.Man patinka mano virimo budas,bet nebruku jo kitiems.Tiesiog pasidalinau,jei jums netinka-laikykites savojo ir tiek mirksiukas.gif

Esu profesionale vireja jau 15 metu ... dirbus ne vienam restorane ir ne vienoi sali blush2.gif nebandau ipirst savo virimo budo ,jei jums taip geriau valgykit ta brudna mesa toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 05 24, 15:18)
Tai ir nebus putu ,nes visas brudas lieka vidui ,neiseina ,nes mesos pavirsius uzplikomas verdanciu vandeniu ,ner kaip iseit  ax.gif


Aš šitą dalyką kažkaip nuo mokyklos laikų jau žinau, kai būdavo tos spec. pamokos merginoms.

Bet žinoma, kaip ir ką valgyti kiekvieno reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 24 gegužės 2012 - 14:41
QUOTE(iowa @ 2012 05 24, 15:18)
Tai ir nebus putu ,nes visas brudas lieka vidui ,neiseina ,nes mesos pavirsius uzplikomas verdanciu vandeniu ,ner kaip iseit  ax.gif  nelengviau butu det i salta vandeni g.gif


nu gerai, o tai ką jūs su kepama mėsa darot? ten tai brrrrudas jau lieka?
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2012 05 24, 15:58)
nu gerai, o tai ką jūs su kepama mėsa darot? ten tai brrrrudas jau lieka?

brudas ant keptos mesos nesimato biggrin.gif As turejau omeni kad sriubas su zaliom ,ar juodom plaukiojanciom putom tikrai ne visi megsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 24 gegužės 2012 - 16:52
QUOTE(iowa @ 2012 05 24, 15:35)
Esu profesionale vireja jau 15 metu ... dirbus ne vienam restorane ir ne vienoi sali  blush2.gif  nebandau ipirst savo virimo budo ,jei jums taip geriau valgykit ta brudna mesa toliau  4u.gif

Jei jums kazkas atrodo brudna-tai nereiskia,kad taip yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(iowa @ 2012 05 24, 17:42)
brudas ant  keptos mesos nesimato  biggrin.gif As turejau omeni kad sriubas su zaliom ,ar juodom plaukiojanciom putom tikrai ne visi megsta lotuliukas.gif

Dar karta kartoju,mano sriubose jokios putos neplaukioja nei zalios,nei juodos.Ateikit i svecius,pavaisinsiu biggrin.gif
Atsakyti
nu mesytei is kaimo tai jos neplaukioja, bet is pardes, baisu.... atrodo kad kazkas skudura grindu plove tam puode, anksciau nuvirdavau ir keisdavau vandeni, dabar jau pilu lauk... neprisiverciu valgyt akyse vaizdas stovi...
Atsakyti
Šalta rugštynių sriuba

user posted image


1 litras kefyro
2 agurkėliai
3 saujos rugšynių
krapų
svogūno laiškų
keli kietai virti kiaušiniai
druska

Gaminimas kaip ir paprastų šaltibarščių , tik rugštynes reikėtu nuvirti apie 2-3 min. nuo užvirimo, tuomet išsemti ir dėti į kefyrą su visais produktais. Valgyti pagardinus grietine.
Skanaus!!
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 05 25, 11:20)
Šalta rugštynių sriuba



Aciu,siandien bandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Trinta špinatų sriuba

didelio ryšelio špinatų,
didelės morkos,
3 bulvių,
svogūno,
poros skiltelių česnako,
sultinio,
pipirų,
druskos.

Morkas nuskusti, stambiai supjaustyti ir dėti į puodą su verdančiu vandeniu. Nuskustas stambiai supjaustytas bulves šiek tiek apkepinti su puse žiedais pjaustyto svogūno. Apkepinus, dėti į puodą su morkomis. Daržovėms pradėjus minkštėti, sudėti supjaustytą kitą pusę svogūno ir nepjaustytas česnako skilteles. Šiek tiek pavirus į puodą dėti sultinį ir špinatų lapus. Pavirti 2 minutes. Nupilti skystį ir gerai susmulkinti. Tuomet statyti ant ugnies, įpilti kiek norisi, nupilto skysčio, pagardinti druska ir pipirais ir pavirti iki užvirimo. Tiekti su grietine arba sūriu.

user posted image
Atsakyti