Paskutine nereali
QUOTE(Rigoleta @ 2012 05 07, 13:03)
Issiverdu pasudytam vandeny bulviu,morku,baravyku(naudoju saldytus),atvesintus sublenderiuoju blendery,uzkaiciu dar karta gauta mase,atskiedziu grietinele,ipilu grybu padazo,iberiu priekoniu,druskos ir uzvirus isjungiu.Supylys i sriubines ant virsaus uzdedu pakepintu baravyku su poru,bet cia nebutinai.Skanaus
O grybu padaza kaip ruosiat?
reikia grietineles, prieskoniu, krapu butinai, jei is saldytu tai reikia juos apvirt
Sorry kad isibroviau ,sveikos ...... negalejau neimest nes vistiek dejau fotkes i interneta labai skani ,tik savrbu kalafijoru nepervirti...
Italiska kalafijoru sriuba su saulegrazom......
Sudedamoji dalis
Sultinys2litrai (as nusiviriau kiaulienos kauliuku juos isemiau )
Puse kalafijoro
4 morkos
Poras
Svogunu laiskai
10 mazu pomidoriuku ( galima bet kokiu tik smulkiau tad pjaustyt reiks)
2 bulves nedideles (mazai dedu nes pagrindinis ingredientas kalafijorai )
Saulegrazu lukstentu pakelis (cia jau nuo pageidavimu kiek noresit i sriuba).
Viska susipjaustau kol verda sultinys ......
Isemus kauliukus sudedu morkas ir bulves, uz 15 min kepintus porus ,tada nukeliu ta ruosini, sumetu svogunus , kalafijorus smulkintus ir pomidoriukus supjaustytus...
Dar syki uzvirini ir nukeli ,palieki 5 min pastovet .. kalafijorai turi neistizti
Nu ir tiekiam su grietine ir saulegrazom kepintom skanu be galo
paskaiciau biski ,o kaip baigus virejas pasakysiu kodel
Ne privaloma ,bet sultinys büna skaidresnis
o tos putos ir yra visas bjaurastis is mesos vidaus ....
o putu nebüna todel kad visas brudas lieka vidui, kraujas negyvas
QUOTE(Iriz @ 2012 02 23, 11:24)
o kodėl taip privaloma?
aš pati kartais taip darau, bet nesugalvoju, kodėl taip privaloma.
aš pati kartais taip darau, bet nesugalvoju, kodėl taip privaloma.
Ne privaloma ,bet sultinys büna skaidresnis
o tos putos ir yra visas bjaurastis is mesos vidaus ....
QUOTE(due drops @ 2012 02 23, 15:12)
As mesa dedu i verdanti vandeni ir nebuna jokiu putu.Todel niekada nenupylineju.Zinau,kad kiti deda i salta vandeni,paskui nupylineja ir verda is naujo.Bet man visai skanu ir nenupylus
o putu nebüna todel kad visas brudas lieka vidui, kraujas negyvas
QUOTE(Neringasha @ 2011 01 31, 18:13)
Pasidalinkite patirtimi, kaip isvirti sriuba be tu dirbtinu bulijonu? kiek kartu viriau ir pagal receptus ir pati, nu man gaunasi be skonio, ir dedu priekoniu naturaliu nu bet ner skonio ir viskas, nesuprantu kaip is to kaulo jus isgaunat skoni?
Bandyk idet Salieru pjaustytu labai paskanina ,senai jokiu chemiju nenaudoju ,.. gal pripratom prier skonio
sriuba tai super atrodo, tik va poru nemegstu, be ju kazi kaip iseitu?
QUOTE(efkute @ 2012 05 11, 10:23)
sriuba tai super atrodo, tik va poru nemegstu, be ju kazi kaip iseitu?
Tai dek tik svogunu laisku ... petrazoliu ,krapu del zalios spalvos !! Nu ir skonis geresnis ,as dejau poru ,nes neturejau kur ju det ...
Man tai vargas su dauguma patiekalu, nes nevalgau svogunu ir poru, ir tarkim kavineje kur nors valgyti ka nors skanaus sudetinga ir ir man ir vyrui, nes ju visur prikista:)))
QUOTE(efkute @ 2012 05 11, 10:56)
Man tai vargas su dauguma patiekalu, nes nevalgau svogunu ir poru, ir tarkim kavineje kur nors valgyti ka nors skanaus sudetinga ir ir man ir vyrui, nes ju visur prikista:)))
Svogunu laisku nevalgai?????
Tai nedek ,dek petruskas ir krapus .... skonis nepasikeis tik bulviu daug nedek ,cia ne bulbine ir kalafijoru svarbu nepervirti ... o skoni duoda saulegrazos
Ne, svogunu laiskai tai patinka, bet va galvos tai brrr, ypac virtos....
QUOTE(efkute @ 2012 05 11, 11:06)
Ne, svogunu laiskai tai patinka, bet va galvos tai brrr, ypac virtos....
Tai nedek galvu bet svogunu laisku dek