Meksikietiška sriuba (neaštri)
Kadangi aš aštriai valgyti negaliu, todėl dariau visiškai neaštrią meksikietišką sriubą. Galbūt dėl savo neaštrumo ji negalėtų drįsti vadintis meksikietiška, nežinau Gėda Juokiasi mergina
Ingredientai:
Jautienos faršas, 400 gramų
Svogūnai, 1 vienetas
Pomidorai, konservuoti, lupti, 400 gramų
Pupelės, konservuotos, tamsios, skardinė, 1 vienetas
Raudonoji paprika, 1 vienetas
Sultinys, jautienos, 1 stiklinė
Prieskoniai maltai mėsai
Druska
Pipirai
Malta saldžioji paprika
Gaminimas:
Faršą ir svogūną pakepinti keptuvėje. Įdėti prieskonių.
Papriką su pomidorais sutrinti smulkintuvu, kol gausis košė.
Pakepintą mėsą sudėti į puodą, supilti trintą papriką su pomidorais, įpilti stiklinę sultinio. Troškinti apie 10 min. Sudėti konservuotas pupeles ir patroškinti dar 5 minutes.
Patiekiant užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio. Prie sriubos pakepinti duoną, iškepusią pertrinti česnaku ir užtepti šiek tiek sviesto. Skanaus.