Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubos ,sriubytės

QUOTE(chasmina13 @ 2011 11 29, 00:11)
Aš į burokėlių sriubą kartais dedu džiovintų grybų.Mums labai skanu essen.gif

Pritariu,man irgi l. skanu su dziovintais grybais.
Atsakyti
QUOTE(mamakarolina @ 2011 11 24, 17:05)
vakar ir as isbandziau jusu trinta kopustu sriubyte  smile.gif  labai patiko ir vaikai suvalge po porcija  thumbup.gif

Dziaugiuosi,kad patiko biggrin.gif
Atsakyti
kai vis atsidarydavau šaldiklį, į mane priekaištingai žiūrėdavo žiedinis kopūstas, tai vakar padariau tam galą biggrin.gif išviriau skanią, trintą sriubą. ieškojau įvairių receptų, bet tai to trūko, tai to nevalgau, tai dėjau ką turėjau ir buvo skanu. vaikas irgi valgė - žiūriu, trintas sriubas paprasčiau įsiūlyti, nes nereikia pirštu badyti, ko jis nemėgsta smile.gif
taigi ėmiau nedidelę galvelę žiedinio kopūsto, tris bulves, morką, svogūną ir Vegeta Natur prieskonių, kurie man atstoja gaminant ir sultinio kubelius.
Vandenį užvirinam puode, sudedam daržoves - žiedinį kopūstą išskaidžiau, bulves nedideliais kubeliais, morkas irgi pjausčiau. Jiems apvirus, dėjau smulkiai pjaustytą svogūną, Vegeta Natur. Išvirus tiesiog sutryniau blenderiu - gavosi švelnaus skonio, lengva sriuba. Puikiai tinka kaip pirmas patiekalas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 11 18, 11:42)
Vakar gaminau trinta kopustu sriuba.
I puoda dedame sviesto.Pjaustyta kopusta,morkas,bulves (kubeliais) maisydami truputi pakepiname ant sviesto.Uzpilame naturaliu vistienos sultiniu ir verdame ant nedideles ugnies 30-35 min.Darzoves sutriname blenderiu,idedame grietines ir pakaitiname 1-2 min.Viskas-galima valgyti biggrin.gif

Ačiū už receptą 4u.gif . Labai skani sriuba gavosi.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2011 11 29, 10:45)
Pritariu,man irgi l. skanu su dziovintais grybais.

O ypač su baravykais:)!
Atsakyti
QUOTE(Moliūtė @ 2011 12 08, 11:25)
Ačiū  už receptą 4u.gif . Labai skani sriuba gavosi.

Dziaugiuosi,kad patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola28 @ 2011 12 09, 11:50)
Norėjau paklausti, o menkė ta, kuri būna užšaldyta? Ar prieš dedant į sriubą reikia ją atšildyti?

as pirkau saldyta ir atsildziau padejus ant sietelio, kad nuvarvetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif norėčiau jūsų pagalbos ax.gif gal kuri turite tikrai skanios čili sriubytės receptuką? 4u.gif būčiau labai dėkinga blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 12 14, 14:53-->
QUOTE(Linutee smile.gif @ 2011 12 14, 14:53)
Laba diena 4u.gif norėčiau jūsų pagalbos ax.gif gal kuri turite tikrai skanios čili sriubytės receptuką? 4u.gif būčiau labai dėkinga blush2.gif

Cili sriubai yra atskira tema.Manau,tikrai rasite kas jums patiks 4u.gif
http://www.supermama...;hl=cili sriuba
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 12 14, 17:18)
Cili sriubai yra atskira tema.Manau,tikrai rasite kas jums patiks 4u.gif
http://www.supermama...;hl=cili sriuba

blush2.gif ačiū labai 4u.gif ax.gif pasigaminau vakar, visi labai išgyrėbiggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
A la "kiniska" sriuba biggrin.gif .
Reikes Pekino kopusto,vistos file,konservuotu saldziuju kukuruzu,soju padazo,baltojo vyno acto,krakmolo (pagal skoni astriu prieskoniu/padazo,cukraus).
Vistienos file pasmulkiname ir uzmarinuojame su sojos padazu,bent kelioms valandoms (as marinuojant dar ipyliau astraus Santa Marija padazo).
Vistienai pasimarinavus-apvoliojame krakmole ir apkepame aliejuje,ant dideles ugnies ir l.trumpai.
Puode uzverdame vandeni (be druskos) ir sudedame smulkinta pekino kopusta,apkepta vista,supilame konservuotus kukuruzus.Toliau visko pilame ragaudami...Pyliau soju padazo,kol gavau norima suruma.Kadangi kukuruzai buvo saldus-papildomai cukraus nedejau,ipyliau sauksta baltojo vyno acto ir siek tiek astraus Santa marija padazo.Gave norima skoni-paverdame 2-3 minutes ir galima valgyti.
Labai skani astroka saldziarugste sriuba biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos !
Tikriausiai visos yra buvusios Čili kaime ir žinote sriubyte grybiene duonos dubenėlyje , gal kas gaminote namie ir galėtumėte pasidalinti receptuku? smile.gif
Atsakyti