kai vis atsidarydavau šaldiklį, į mane priekaištingai žiūrėdavo žiedinis kopūstas, tai vakar padariau tam galą
išviriau skanią, trintą sriubą. ieškojau įvairių receptų, bet tai to trūko, tai to nevalgau, tai dėjau ką turėjau ir buvo skanu. vaikas irgi valgė - žiūriu, trintas sriubas paprasčiau įsiūlyti, nes nereikia pirštu badyti, ko jis nemėgsta
taigi ėmiau nedidelę galvelę žiedinio kopūsto, tris bulves, morką, svogūną ir Vegeta Natur prieskonių, kurie man atstoja gaminant ir sultinio kubelius.
Vandenį užvirinam puode, sudedam daržoves - žiedinį kopūstą išskaidžiau, bulves nedideliais kubeliais, morkas irgi pjausčiau. Jiems apvirus, dėjau smulkiai pjaustytą svogūną, Vegeta Natur. Išvirus tiesiog sutryniau blenderiu - gavosi švelnaus skonio, lengva sriuba. Puikiai tinka kaip pirmas patiekalas.