QUOTE(||Indrute|| @ 2010 08 02, 14:35)
Sveiki, galiu ir as pasiulyti savo sriubyte kuria visi labai giria.
Taigi...
reiktu:
1 didelio poro,
3 dideliu svogunu,
200g farso,
2,5 indeliu lydyto surelio(paprasto be priedu),
pipiru drusko baziliko ir mairuno
taigi farsa dedame i keptuve ir kepame kol lengvai apskrus,pabarstome pipirais ir druska tuomet supjaustome pora i keturias dalis ir susmulkiname, dedam i keptuve troskiname kol suminkstes po kokiu 10 min dedame taip pat supjaustyta svoguna ir vel troskiname kol ir porai ir svogunai bu minksti. Galime ipilti truputeli vandens. Velgi truputeli druskos ir pipiru. Kai suminsteja darzoves ipilkime vandens apie litra. Ji turi buti tirsta. Kuomet vanduo uzverda reikia po truputeli vis maisant deti lydyta sureli. Kai suris issilydo ir vanduo uzverda pabarstykite baziliku ir mairunu. viskas. skanaus.
tikrai paprasta ir beprotiskai skanu.
Jei kam kils klausimu rasykit i az.
Sia sriuba verdu jau labai daug metu Tik truputeli kitaip
Dedu pora dideli
Dedu farso apie 300g (JI dedama i puoda pakepinu )
Dedu bulviu dedu morka tarkuota
Ir indeli lydito surio
Poras dedasi ant pat galo ,kad tik apvyrtu Farsas tada kai jau apvire darzoves (Morka ,Bulve) Suris Visai jau gale kai isvyre sriuba Ji reike maisyti kol istirps
Tikrai liuks skonis Verta paragauti
QUOTE(*Passion* @ 2011 02 11, 19:58)
Merginos, prasau pagalbos Jusu
Turiu saldytu grybu laaabai daug, vis ka nors sumastau, tai salto, tai karsto...
O gal kas nors daret is saldytu grybu (voveruskos, baravykai, ir labai daug visokiu minkstu grybu) sriuba? Mane ypac domina trinta tokiu grybu sriuba. Kaip gaunasi, ar skanu? Su pievagrybiais, tai viskas aisku, o cia saldyti lietuviski grybukai...
As ir turiu misko grybu
Sendiena galvosiu kokia nors nauja MISKO GRYBU SRIUBA
O pastoviai verdu tokia
Isverdu sultini (Vistienos dazniausei)
Dedu
Morka tarkuota
bulviu (Nemazai)
Perliniu kruopyciu
Petrazoliu
Na ir prieskoniuku kokiu sugalvoju
Supjaustau grybus (Atsildzius) ir pakkepinu su svogunais O po to suverciu i sultini ,kada jau yra isvirusios kruopos ir darzoves Dar paverdu kol apvirs grybai
Jei norisi tryntos ,sutrinu su blenderiu ar paprasta bulviu trintuve Kuo daugiau zalumynu prieskininiu tuo sriuba gaunasi skanesne
SKANAUS
Einu kurti nauja grybu sriuba