Įkraunama...
Įkraunama...

Sriubos ,sriubytės

QUOTE(Lineta* @ 2011 01 24, 15:28)
O KAS TIE GELTONIEJI ZIRNELIAI, CIA SKALDYTI AR KOKIE?

na kaip yra zalieji zirneliai, tai yra ir geltonieji blush2.gif as perku siuos...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 01 24, 22:46)
na kaip yra zalieji zirneliai, tai yra ir geltonieji  blush2.gif  as perku siuos...
user posted image


o juos reikia ismirkyti, ar jie ir be mirkymo stebuklingai greitai isverda? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 01 25, 08:08)
o juos reikia ismirkyti, ar jie ir be mirkymo stebuklingai greitai isverda?  bigsmile.gif

jei po teisybei as jokiu zirniu nemirkau, man jie visi kazkaip per 40 min isverda... mistika blush2.gif o sitie dar greiciau nes jie jau kaip ir paruosti iskart virimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2011 01 25, 21:57)
jei po teisybei as jokiu zirniu nemirkau, man jie visi kazkaip per 40 min isverda... mistika  blush2.gif  o sitie dar greiciau nes jie jau kaip ir paruosti iskart virimui  mirksiukas.gif



aciu 4u.gif
Atsakyti
jau suvalgyta Nerytės čili sriuba. labai skani. Aš kiek mažiau čiliuko dėjau, bet vaikai prašė kitą kartą aštriau daryt thumbup.gif thumbup.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
man labai skani sriubyte is Beatos blogo.
Ir labai paprasta - bulves, porai ir krapai smile.gif

http://www.beatosvir...r-krapu-sriuba/

Skanaus smile.gif
Atsakyti
Daržovių sriuba su makaronais

user posted image


2.5 litro vandens
3 saliero stiebai
morka
svogūnas
4 vištienos blauzdelės
šaukštas krapų
250 gr. makaronų
saujelė petražolių
druska
pipirai

Puode įkaitinti šlakelį aliejaus, pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną, salierus, morkas, kol suminkštės.
Sudėkite vištieną ir užpilkite vandeniu. Virkite apie 30 minučių nuo užvirimo. Suberkite makaronus ir krapus, virkite dar 10-15 min. Pagardinkite druska, pipirais ir petražolėmis.

user posted image
Atsakyti
Pasidalinkite patirtimi, kaip isvirti sriuba be tu dirbtinu bulijonu? kiek kartu viriau ir pagal receptus ir pati, nu man gaunasi be skonio, ir dedu priekoniu naturaliu nu bet ner skonio ir viskas, nesuprantu kaip is to kaulo jus isgaunat skoni? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 01 31, 18:13)
Pasidalinkite patirtimi, kaip isvirti sriuba be tu dirbtinu bulijonu? kiek kartu viriau ir pagal receptus ir pati, nu man gaunasi be skonio, ir dedu priekoniu naturaliu nu bet ner skonio ir viskas, nesuprantu kaip is to kaulo jus isgaunat skoni? smile.gif


Neringasha,


jeigu,tu verdi kaulų sultinį ir nori išgauti gerą sultinio skonį prieš verdant gali apkepti kaulus{visa tai geriausia daryti orkaitėje}

antras varijantas juos pamarinuoti{tai geriausia padaryti iš vakaro}


Tą aš esu pati išbandžiusi,o tai radau labai gerame šaltinyje knygoje "sultiniai ir sriubos"
Atsakyti
Aciu Regna, bet na pvz verdat vistiena, imeti kaulus arba kulsi, iberiat prieskoniu ir jums gaunasi skani? man tai vis tiek truksta skonio...ka tokiu atveju darote? O kaulus sriubai naudojat jautienos ar kiaulienos, ar nera skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 02 02, 14:18)
Aciu Regna, bet na pvz verdat vistiena, imeti kaulus arba kulsi, iberiat prieskoniu ir jums gaunasi skani? man tai vis tiek truksta skonio...ka tokiu atveju darote? O kaulus sriubai naudojat jautienos ar kiaulienos, ar nera skirtumo?

O gal Jūs tiesiog pripratot prie skonio stipriklių, kurie sultinio kubeliuose yra, ir Jums trūksta būtent to? ax.gif
Aš pridedu visokiausių prieskonių, mišinių (bet natūralių), ir gaunasi tas geras skonis. Gal tiesiog prieskonius atitaikyt reikia 4u.gif
Atsakyti
Turbut, taip ir yra. Na jei jus sakot kad turi gautis, savaitgali vel virsiu ir bandysiu deti prieksoniu. O kokius jus dazniausiai naudojate? Ar dedate ciobrelius, bazilikus i sriuba?
Atsakyti