Tęsiam toliau:
Kreminė salierų sriuba su graikiniais riešutais ir parmezanu
Reikia:
4 salierų stiebų
pusę didoko saliero
2 bulvių
1 svogūno
750ml vištienos sultinio
jūros druskos,pipirų
petražolių
Daržoves smulkiai supjaustyti ir virti pasūdytame vištienos sultinyje, kol suminkštės.Baigiant virti sudėti pipirus ir petražoles.Sriubą sutrinti su blenderiu iki purios masės.Patiekiant pabarstyti skaldytais riešutais ir tarkuotu parmezanu.Skanaus
mmm.. kaip skanu turetu buti..M
QUOTE(drugqueen @ 2010 03 25, 00:27)
mmm.. kaip skanu turetu buti..M
Tikrai laabai skani..tooks ,švelnus skonis
siulau pabandyti stai sita sriubyte pirma karta dariau kazka su avinzirniais,bet man patiko.
avinzirniu,pomidoru ir chorizo sriuba
avinzirniu,pomidoru ir chorizo sriuba
i | FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Aguonėle
nuostabus receptukas
O,galima šonkauliukus pakesti vytinta mėsyte?
Ar pačio receptuko pagrindą sudaro tie šonkauliukai?{būtent šonkauliukai}
Būsiu dėkinga.
nuostabus receptukas
O,galima šonkauliukus pakesti vytinta mėsyte?
Ar pačio receptuko pagrindą sudaro tie šonkauliukai?{būtent šonkauliukai}
Būsiu dėkinga.
QUOTE(regna @ 2010 03 30, 21:22)
Aguonėle
nuostabus receptukas
O,galima šonkauliukus pakesti vytinta mėsyte?
Ar pačio receptuko pagrindą sudaro tie šonkauliukai?{būtent šonkauliukai}
Būsiu dėkinga.
nuostabus receptukas
O,galima šonkauliukus pakesti vytinta mėsyte?
Ar pačio receptuko pagrindą sudaro tie šonkauliukai?{būtent šonkauliukai}
Būsiu dėkinga.
aciu, o zinok cia specialiai dejau ir butent taip viriau su rukytais kauliukais, nes tada jautes tas dumas . Bet tu gali virti ir su medziotoju desrelem ar kita mesyte tik skonis jau bus kitas. cia gi fantazijos reikalas
gal galite man čili sriubytės receptuką įmesti?
Prašom - ČILI sriuba, troškinys
Sveikos, sriubų mėgėjos
Siūlau dubenėlį šaltibarščių pagal Saulėtą
550 g pasukų
115 g vandens
150 g burokėlių, virtų ir sutarkuotų
100 g agurko, supjaustyto plonais šiaudeliais
sauja svogūnų laiškų, smulkiai pjaustytų
žiupsnelis druskos
daug krapų
Viską sumaišyti ir valgyti! Su šviežiomis, krapiukais pagardintomis virtomis bulvytėmis Skanu!
Siūlau dubenėlį šaltibarščių pagal Saulėtą
550 g pasukų
115 g vandens
150 g burokėlių, virtų ir sutarkuotų
100 g agurko, supjaustyto plonais šiaudeliais
sauja svogūnų laiškų, smulkiai pjaustytų
žiupsnelis druskos
daug krapų
Viską sumaišyti ir valgyti! Su šviežiomis, krapiukais pagardintomis virtomis bulvytėmis Skanu!