merginos, zinau kad jau kazkur tikrai yra ideta, bet pirmam psl perziurejau - man neatidaro nuorodu daug kur, nes nesu prisiregistravusi, tai pagalvojau, gal nebus labai sunku man padeti...
reikia metrikos schemutes is tos serijos, kur zodiako zenklai - tokie putlus leliukai sedi ir vaizduoja kiekvienas 1 zodiako zenkla...
jei nebutu labai sunku, imeskite ka turite, gal ir visa rinkinuka i dia0024@yahoo.com
neterskit temos rasykite i az !!!!!
Papildyta:
i asmenine zinute
Papildyta:
i asmenine zinute
mergaitės,gal kuri turit užsislėpę medžioklės schemukių labai norėčiau dangu0le@yahoo.com
Papildyta:
o tai jei nežinom pas kurią prašyti,tai ką tada daryti
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2010 03 29, 12:17)
o tai jei nežinom pas kurią prašyti,tai ką tada daryti
kaip nezinot tai paziurekit ir paskaitykit kas ikele foto.jei foto matot,o nico ne...
issiliejau
issiliejau
Sveikutes, pirma karta cia uzklydau. Noreciau paprasyti, gal kuri nors, turite schemu su zirgais, arkliais. Buciau labai dekinga jei atsiustumete i aistoshius@gmail.com.
Aciuks
Aciuks
jai nezinom tada rasom...tiesiog skaitykite ir isidemekite
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 03 29, 12:30)
kaip nezinot tai paziurekit ir paskaitykit kas ikele foto.jei foto matot,o nico ne...
issiliejau
issiliejau
na nepyk nepyk, aš čia dar tokia žalia, ir nelabai žinau taisykles, bet pažadu pasitaisyti
zirgus tuoj isiusiu.
Sveikos darbštuolės gal kartais kuri turi šitų aguonu chema? labai skubei reikia. osinkoj atsisiunciu, bet man neatidaro schemos prasauuuuuu gal kas turit http://club.osinka.r...736484 [COLOR=yellow] solveigacelkiene@gmail.com
aguonos yra pm
galiu grafika,nufotografuosiu tuoj ir idesiu