as pajutau 19 savaite, bet vaikstant kazkaip nesijaute,tik atsigulus aiskiai kazkas krebzdi
Labas
Na as jau labai aiskiai pajutau likus vienai dienai iki 18sav. Turejau labai aktyvia diena darbe, daug begiojau, sprendziau daug rupesteliu, o kai nurmau ir ramiai prisedau, labai aiskiai pajutau. Tos pacios dienos vakare pries miega jau dviese su MB dziaugemes judesiukais Nenusakomas jausmas Nors judesiukus ir toliau jauciu, jie nera tokie stiprus kaip ta diena.
AR jus pastebejot, kad leliukas buna aktyvesnis po aktyvios dienos ar cia tik man toks sutapimas?
Na as jau labai aiskiai pajutau likus vienai dienai iki 18sav. Turejau labai aktyvia diena darbe, daug begiojau, sprendziau daug rupesteliu, o kai nurmau ir ramiai prisedau, labai aiskiai pajutau. Tos pacios dienos vakare pries miega jau dviese su MB dziaugemes judesiukais Nenusakomas jausmas Nors judesiukus ir toliau jauciu, jie nera tokie stiprus kaip ta diena.
AR jus pastebejot, kad leliukas buna aktyvesnis po aktyvios dienos ar cia tik man toks sutapimas?
Na, dabar ir aš galiu pasigirti, kad pirmuosius bumsiukus pajutau 17sav.3d. Pirmas nėštumas Ir tie pirmieji spyriai buvo labai stiprūs, tada net išsigandau, negi vaikutis visada taip stipriai spardysis Vaikutis prasinešė apie save su didele jėga Bet dabar tai silpni bumsiukai tik jaučiasi
Labai anksti pirmuosius judesius pajutau einant 15 sav. sujudėjo jau taip aiškiai, bet po to vėl ilgai nieko, vėl sujudėdavo ir vėl ilgai nieko
Kaip smagu skaityti cia zinutes,cia tiek geru emociju ideta
Musu maziukai irgi prasinese neperseniausiai (beveik 17 sav.)
Dazniausiai krebzda kai mamyte sedi ir valgo saldainius
Dazniausiai krebzda kai mamyte sedi ir valgo saldainius
QUOTE(vitalija02 @ 2009 11 29, 16:58)
man drauge pasake,kad jai pirma karta kai spyre,tai ji net pritupe.Nors veliau gine pasake,kad tai visiskas apsurdas.Kada tiksliai pradejo judet mano maziukas,negaliu pasakyt.Bet jausmas toks,lyg stovetum vandenyje,o tau prie pilvuko liestusi zuvytes.Tokie svelnus svelnus buna pirmi judesiukai
l.malonus jausmas,to kas nepajuto turbut neimanoma nupasakoti. Man atrode, kad tokio nuostabaus jauso gyvenime daugiau nera.
as irgi neseniai pajutau pirmus judesiukus, tai mano pirmas nestumas ir buvo lygiai 19 sav. neapsakomas jausmas dar labai silpnuciai tie pakrebzdenimai - lyg burbuliukai sproginetu, jauciu vakare atsigulus
Mes pirmus savo judesiukus ir dauzymus pradejom17sav ir kaip akyviai duodames oho
Man vakar aiškiausiai tai nutiko. Be 1 dienos 18 savaičių Anksčiau lyg ir būdavo kokis tai padunksėjimas, bangavimas, bet šįkart spyrė atsakančiai. O nėštumas antras:) Pilvas valdo:)
atejau pasiskaityt pas jus,nes 2 nestumas o kada laukt judesiuku nebepamenu
seip laukiu atsigulus kiekviena vakara,o kaip ramuma taip ramuma dar
seip laukiu atsigulus kiekviena vakara,o kaip ramuma taip ramuma dar
Jauciu kazkokius "burbuliukus" kasdien apie 13 h dienos...Bet ar ten pilvas, ar vaikelis, dar sunku pasakyti....