Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

as aiskiai pirmus judesiukus pajutau 19 savaiciu, pirmkartems tai norma, tikrai labai retai kuri jau penkiolikos savaiciu jaucia judesiukus 4u.gif
Atsakyti
Pirmojo besilaukiant pajutau apie 20 savaite, o va dabar antrojo belaukiant pajutau 12,5 savaiciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidalina: 26 balandžio 2010 - 14:53
16 sav., antras nėštumas wub.gif
Atsakyti
As supratau, kad TAI jau yra TAI kai buvo 18 savaiciu... vakere, jau atsigulus supratau, kad tai ne mano pilvas gurguliuoja, o Mazylis pasiplaukioti nusprende. geras jausmelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(witalie @ 2010 04 08, 21:45)
Sveikos

As pajutau pirmuosius judesiukus 19 sav. wub.gif  ir taip jau gan stipriai ypac vakarais kai atsigulu. Nors ir anksciau jauciau bet dar tiksliai nesupratau ar cia tikrai mazylio judesiukai, nes kazkaip pilvas keistai gurguliuodavo, galvojau gal cia mano skrandukas doh.gif

Kažką panašaus pajutau 16 savaitę, bet iš tikrųjų iki šiol nesu tikra ar čia mano žarnos kvailioja ar mazgis krapštosi pilve g.gif Jausmas toks kaip kas rankyte krapštytų ar baksnotų.

QUOTE(tomike89 @ 2010 04 20, 17:33)
labutis o as pajutau pirmus judesiukus 15 savaiciu,nors tai mano antras nestumas,bet vaikelis bus pirmas,tai gal del to taip anksti

Dažniausiai su antru pajaučia greičiau todėl, kad žino kas tai per jausmas ir kaip atskirti judesius nuo kitų procesų, pvz. žarnų gurguliavimo.
Atsakyti
man mazylio judesiukai pasijuto gan anksti, buvo gal kokia 15a savaiciu g.gif tada pasijuto tik lengvi plazdenimai pilvuke, zinojau kad tikrai ne pilvas gurgia, nes kazkoks kitoks jausmas buvo. Dabar mum jau 20 savaiciu ir jau kokia gera savaite mazylis nestuke.gif duodas kai reikiant, ypac kai pavalgau lotuliukas.gif
Labai smagu jausti tuos judesiukus, kartais net issigastu, kai suduoda rolleyes.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

O as vis dar laukiu smile.gif Vakar suejo 16sav., o as prisiskaiciau, kad apie toki laika jau kaip ir turetum pradeti jausti, tai ir laukiu biggrin.gif Kartais atrodo lyg jausciau kazka, bet bijau ka ir sakyt, nesu tikra ar tai ne mano fantazijos vaisius doh.gif

Vienzo laukiu aiskesniu signalu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepilota: 08 gegužės 2010 - 10:32
su pirmu nestumu pajutau 19 sav, dabar laukiu nesulaukiu pirmo bumsiuko wub.gif
Atsakyti
As pajutau, kai buvo 16sav ir 4 dienos. smile.gif Pati gydytoja stebejosi kaip cia taip anksti, nes pirmas nestumas rolleyes.gif bet sako, kad kudesnes mamytes anksciau pajaucia nei stambesnes ax.gif
Atsakyti
Pas mus 23-ia savaitėlė, bet nieko nejaučiu verysad.gif Na, prieš kokią savaitėlę kažkas bangavo pilvelyje, gal lialius... rolleyes.gif wub.gif
Labai laukiu, nes pilvūziukas didėja, o spyrių nėra g.gif
Turbūt labai ramus lėliukas gims 4u.gif
Atsakyti
Pajutau 17sav. pirmus silpnus bumsiukus.

Šiaip jau lengvaiusia juos pajusti atsigulus ant nugaros ir padėjus delną gimdos apačioje. Žinoma, ne visada pavyksta, bet pasitaiko kai pradeda judėti kaip tik tuo metu wub.gif
Atsakyti
Spyyyyyrė bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Sėdžiu darbe, tik bumbt bigsmile.gif Pridėjau ranką prie pilvūzo, tada dar porą kartų bumbtelėjo lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti