Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pajutote lėliuko judesius?

QUOTE(ambre @ 2010 04 08, 08:47)
pirmojo judesiukai buvo apie 18sav., o antrojo net apie 12sav.. Pati negalejau patiketi,kad anksti taip jauciasi. smile.gif

Man panasiai smile.gif Pirmaji pajutau labai aiskiai 20 savaite. O antrasis jau nuo 12 svaaites bent kas antra dienele pakutyja smile.gif Dabar jau kasdien pajuntu drugeli kelis kart paplevenanti wub.gif Tik dar labai svelniai wub.gif
Atsakyti
man 16 sav ir kartais pasijaucia keisti burbuliukai/pakutenimai..tai tikiuosi jau greit pradesiu jausti tikrai smile.gif
Atsakyti
Sveikos

As pajutau pirmuosius judesiukus 19 sav. wub.gif ir taip jau gan stipriai ypac vakarais kai atsigulu. Nors ir anksciau jauciau bet dar tiksliai nesupratau ar cia tikrai mazylio judesiukai, nes kazkaip pilvas keistai gurguliuodavo, galvojau gal cia mano skrandukas doh.gif
Atsakyti
O aš vis dar nejaučiu, taip laukiu laukiu ir nieko.. Vakarais kai atsigulus glostau pilvuką, atrodo lyg kartais kažkas sujuda, bet tai visai neprimena žuvyčių plaukiojimo ir pajuntu tik per ranką. Vyras kai klauso uždėjęs galvą ant pilvuko, sako atrodo, kad pas tave ten malas. tai labai tikiuos, kad tikrai malas smile.gif pirmadienį einu pas ginę, tai bus aišku, kaip ten mano Mažuliukas 4u.gif
Atsakyti
Na o as pajutau silpnus judesiukus nuo 17 savaiciu,o dabar jau siek tiek stipriau boksuoja pilveli 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Sako kad su pirmu vaikeliu judesiukai juntami veliau, o kai laukiesi antro vaikelio gali jau pajausti 12 savaiciu. Anksciau lyg kazka jausdavau labai silpno bet ir tai labai retai,o dabar jau 15 savaite ir nelabai jauciu judesiuku, todel labai sunerimusi esu. Bet sako kad stambesnems gali ir nesijausti per lasinukus ypac kai vaikelis nusisukes. Tad vis dar raminu save. Po 2 savaiciu eisiu pas ginekologe tai prasiu echo kad nusiraminti galeciau. Noriu paklausti tu mamyciu kurios jaucia anksti judesiukus, ar jus visos kudo sudejimo ar ir stambesnes? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(omsone @ 2010 04 11, 13:00)
Sveikos mamytes,
Sako kad su pirmu vaikeliu judesiukai juntami veliau, o kai laukiesi antro vaikelio gali jau pajausti 12 savaiciu. Anksciau lyg kazka jausdavau labai silpno bet ir tai labai retai,o dabar jau 15 savaite ir nelabai jauciu judesiuku, todel labai sunerimusi esu. Bet sako kad stambesnems gali ir nesijausti per lasinukus ypac kai vaikelis nusisukes. Tad vis dar raminu save. Po 2 savaiciu eisiu pas ginekologe tai prasiu echo kad nusiraminti galeciau. Noriu paklausti tu mamyciu kurios jaucia anksti judesiukus, ar jus visos kudo sudejimo ar ir stambesnes?  rolleyes.gif

o Jus isitikinusi, kad butent vaiko judesius jau jautete? g.gif
Atsakyti
as tai pajauciau apie 20 savaite, nes pries tai niekaip nesupratau ar judesiukai tai ar tiesiog pilvas siaip gurgia smile.gif, bet dabar labai gerai spardosi, tik vis buna neramu kai visa diena nieko ir vakare nelabai, bet ateina kita diena ir vel juda, manau kad tai normalu, juk viduje vaikutis, kuris ir ramiai nori pabut o ne nuolatos sportuoti smile.gif
Aisku sportuoti daznai uzsimano nakti wink.gif
Atsakyti
labutis o as pajutau pirmus judesiukus 15 savaiciu,nors tai mano antras nestumas,bet vaikelis bus pirmas,tai gal del to taip anksti
Atsakyti
Mums jau 17savaite, jau jauciu kartais judesiukus.Greiciau brukstelejimus ir silpnus spyrius.Tai jau antras nestumas.Kazkaip jauciasi, kad tai ne zarnynas, oro burbuliukai ar dar kas, kazkaip tiksliai zinau, kad cia pilvelio gyventojas, nes tikrai skiriasi.Dar pasijaucia kai pries apsiversdama ant kito sono paguliu ant nugaros, tai sukirba.Aisku nevisada, o judesiukai irgi dar nedazni, greiciau dar tokie silpni, kad retai jauciu ir tiek. ax.gif
Atsakyti
16 savaite pajutau lyg drugelio plazdejima savo pilvelyje nestuke.gif
Atsakyti
17 savaite jau jauciau ir as smile.gif
Atsakyti